Off Tampere

OFF Tampere on avoin oheistapahtuma kaikille Teatterikesässä omalla kustannuksellaan esiintymään haluaville ryhmille ja taiteilijoille – niin ammattilaisille kuin harrastajillekin. Ohjelmisto julkistetaan heinäkuun lopulla.

Viime vuonna OFF Tampere -ohjelmisto keräsi yhteensä 52 127 katsojaa. OFF:ssa oli mukana 45 ryhmää / osallistujatahoa, ja esityksiä viikon aikana oli huikeat 125. Mukana oli muun muassa usempi Pirkanmaan alueen kesäteatteri sekä Tampere Filharmonia ja Tampere-talo Sorsapuiston puistokonsertillaan. Osana OFF-ohjelmistoa nähtiin myös Työväen Näyttämöiden Liiton organisoima Nuori Näyttämö -hankkeen päätösfestivaali Teatterikesää edeltävänä viikonloppuna, 4.–5.8. Viime vuoden ohjelmistoon pääset tutustumaan parhaiten selailemalla 2018 festivaalilehteä.

Onko sinulla esitys, jonka haluaisit OFF Tampere -ohjelmistoon 2019?
Ilmoittautumislomake osaksi OFF Tampere -ohjelmistoa avautuu näillä sivuilla vapun jälkeen, 2.5. Ilmoittautuminen on avoinna aina toukokuun loppuun asti.

OFF Tampere -osallistumismaksu on 143 € (sis. alv 24 %)
Early Bird -tarjoushinta 122 € (sis. alv 24 %) on voimassa 10.5.2019 asti

Osallistumismaksulla ryhmä pääsee osaksi Teatterikesän markkinointia:

 • Esityksen tiedot Teatterikesän kaikki ohjelmistot esittelevässä festivaalilehdessä
  Lehti ilmestyy heinäkuun lopulla
  Jakelu Aamulehden välissä n. 100 000 kpl
  Teatterikesän oma jakelu n. 10 000 kpl
  Sisältää yhden kuvan, napakan esittelytekstin (maks.  200 merkkiä) sekä informaation esityspaikoista ja -ajoista sekä lipputiedoista
 • Esityksen tiedot Teatterikesän verkkosivuilla OFF-ohjelmiston alla. Sisältää pidemmän esittelytekstin, informaation esityspaikoista ja -ajoista, lipputiedot sekä kuvia.
 • Ohjelmistosta kertovat katuständit Tampereen keskusta-alueella festivaaliviikolla
 • OFF Tampere -ohjelmistosta kerrotaan myös festivaalin sosiaalisen median kanavissa sekä mediatiedottein

Ilmoittautumismaksu koskee aina yhtä (1) esitystä, näytösten määrää viikon aikana ei rajoiteta. Mikäli sama ryhmä ilmoittaa OFF-ohjelmistoon useamman esityksen, kaksi (2) näistä laskutetaan täydellä hinnalla ja kolmannen (3) saa ilmoittaa mukaan ilmaiseksi. (Tämä koskee eri esityksiä, ei saman esityksen eri näytöksiä).

Lisätietoja OFF Tampere -ohjelmistosta:
p. 03 222 8536 | off[at]teatterikesa.fi