Tapahtumien Yö

Tapahtumien Yön ilmoittautuminen on käynnissä!

 

Legendaarinen Tampereen Teatterikesän Tapahtumien Yö tulee taas torstaina 4.8.2022 – jo 32:n kerran. Ilmoittautumisaika 10.-31.5.

Viime vuosien tapaan Tapahtumien Yö täyttää Tampereen kadut toinen toistaan upeammilla taideteoksilla, performansseilla ja tapahtumakokonaisuuksilla. Haku tapahtumaan on nyt auki, ja rohkaisemmekin hakijoita tuomaan oman osaamisensa ja taiteenlajinsa osaksi tätä erityislaatuista kokonaisuutta. Sisältääpä tapahtumasi sitten oopperalaulua, näyttelyitä, kansantanssia, katuteatteria, sosiaalista sirkusta, ruokailua ja juomien nauttimista, runonhuudantaa tai mitä vaan taivaan ja maan väliltä, olet sydämellisesti tervetullut mukaan. Nyt kaikki ideat ovat hyviä ideoita!

 

Kuka voi ilmoittautua? Yritykset, yhteisöt tai yksittäiset toimijat.

Mitä osallistuminen maksaa? Yhteisöille 49€ (sis. alv 24%), Yrityksille 199€ (+ alv 24%)

Mitä yhteistyöstä saa? Osallistumalla tapahtumasi on mukana Tapahtumien Yön markkinoinnissa, jolloin saat näkyvyyden Tampereen Teatterikesän nettisivuilla, sosiaalisessa mediassa sekä painomateriaalissa. Saat myös tuotannollista tukea ja apua tapahtumasi järjestämiseen.

Milloin pitää ilmoittautua? Viimeinen ilmoittautumispäivä on 31.5.

Miten ilmoittaudun mukaan? Täyttämällä hakulomakkeen tältä sivulta, jonka jälkeen Tapahtumien Yön tuotantotiimi on tarvittaessa sinuun yhteydessä.

Mitä kannattaa ottaa erityisesti huomioon ilmoittautumislomaketta täyttäessä? Kiinnitäthän erityistä huomiota tapahtumasi esittelytekstiin sekä markkinointikuviin ja niiden laadukkuuteen. Huomioi myös tapahtumasi turvallisuus ja esteettömyys.

 

Täytä alla oleva ilmoittautumislomake ja tule mukaan tapahtumajärjestäjäksi. Huomioithan, että lomaketta ei voi tallentaa kesken täyttämisen.

 

Tehdään yhdessä Tapahtumien Yö!

 

 

Tampereen Teatterikesän poikkitaiteellinen kaupunkijuhla Tapahtumien Yö järjestettiin viimeksi torstaina 5.8.2021. Tapahtuma keräsi yhteensä noin 8 700 kävijää.

Katso alta vuoden 2021 esitykset ja tapahtumat.

 

Tapahtumat kellonajan mukaan

Tapahtumat paikan mukaan