Tapahtumien yö

Tapahtumien Yötä vietetään seuraavan kerran torstaina 6.8.2020. Ilmoittautumislomake ohjelmistoon avautuu näille sivuille toukokuussa. 
Alta löydät viime kesän Tapahtumien Yön ohjelmaa.


Tampereen Teatterikesän aikana järjestetystä poikkitaiteellisesta kulttuuritapahtumasta löytyy taidetta, musiikkia, tanssia, kirjallisuutta, elokuvia, käsitöitä, museoita, urheilua, syömistä, juomista…  Tapahtumien Yö alkaa nimestään huolimatta jo aamuvarhaisella ja jatkuu vielä auringon painuttua mailleen.

Tapahtumien Yö valtaa karnevalistisella tunnelmallaan Tampereen kadut, torit ja puistot torstaina. Mukana on 92 järjestäjää, ja päivän aikana on yli 200 tapahtumaa tai esitystä, yli 66:ssa eri paikassa. Ohjelmisto on nyt julkaistu ja näet sen tällä sivulla tunnista tuntiin -periaatteella. Tapahtumat on myös listattu helposti mukana kulkevaan Teatterikesän lehteen, jonka voit löytää lukuisista paikoista ympäri Tamperetta, muun muassa kirjastoista tai Teatterikesän lipunmyyntipisteistä.

Kannattaa myös ottaa seurantaan Tapahtumien Yön some-kanavat, jos et niin ole vielä tehnyt. Facebookista ja Instagramista löydät meidät tutulla Tapahtumien Yö -nimellä ja sieltä löydät nettisivujen lisäksi ajankohtaisimman tiedon. Tapahtumien Yö pidättää oikeuden mahdollisiin muutoksiin.

Tänä vuonna löydät Tapahtumien Yön ohjelman myös Tampere Events Appista. Lataa Tampere Events App omalle laitteellesi Googlen Play-Kaupasta tai ios-laitteille App-Storesta. Aplikaatiosta löytyy myös kaikkien ohjelmanumeroiden esiintymispaikat kartalta.

Aika

Paikka