Media

Lämmin kiitos festivaalista 2022! Lopputiedotteen pääset lukemaan täältä.

Tampereen Teatterikesä järjestetään seuraavan kerran 7.–13.8.2023. Pääohjelmiston esitysvalinnat julkistetaan toukokuussa 2023.

 • TIEDOTUKSEN YHTEYSTIEDOT

  Teatterikesän tiedotus
  tiedotus(at)teatterikesa.fi
  p. 03 214 0992  


  Tiedotus- ja markkinointivastaava
  Tiina Hurskainen
  tiina.hurskainen(at)teatterikesa.fi
  p. 040 865 5852

 • AKKREDITOITUNEET TOIMITTAJAT – INFOA FESTIVAALISTA

  LIPUT JA FESTIVAALIBADGE MEDIAINFOSTA TULLIKAMARILTA

  Olemme varanneet pääsyliput lipputoiveensa välittäneille median edustajille pääohjelmiston näytöksiin. Akkreditoituneena median edustajana saat Teatterikesän festivaalibadgen, joka yhdessä pääsylipun kanssa oikeuttaa sisäänpääsyyn näytöksiin. Huomioithan, että pelkällä pressibadgella ei pääse esityksiin, vaan jokaiseen näytökseen tulee olla pääsylippu.

  Badgen ja liput voit noutaa festivaaliviikolla mediainfosta (Tullikamarin aukio 2, 2. krs), joka palvelee ma–la klo 11–18.

  Mediainfon ollessa kiinni voit tiedustella pressilippuja Teatterikesän omasta lipunmyynnistä, joka sijaitsee myös Tullikamarin toisessa kerroksessa.

  TelttaLabin esityksiin et tarvitse erikseen lippua, vaan nimesi on laitettu vieraslistalle G Livelab Tampereen ovelle, jos olet välittänyt lipputoiveesi meille. Muistathan ottaa mukaan festivaalibadgesi tullessasi TelttaLabin esityksiin.

  LIPPUJEN PERUUTTAMINEN

  Mikäli et pääse johonkin esitykseen, muista ilmoittaa peruutuksesta pikimmiten joko sähköpostitse tiedotus(at)teatterikesa.fi tai puhelimitse p. 03 214 0992.

  Huom! Erityisen tärkeää on myös, että mikäli sinulla on vähäisiäkään flunssainfektioon viittaavia oireita, et tule esitykseen, vaan peruutat lippusi viipymättä. Kiitos yhteistyöstä!

  FESTIVAALIN TIEDOTUSTILAISUUS MAANANTAINA 1.8. KLO 13

  Festivaalin aikana järjestetään tänä vuonna yksi tiedotustilaisuus ravintola Klubilla (os. Tullikamarin aukio 2) maanantaina 1.8. klo 13.00 alkaen.

  Tilaisuuden aluksi taiteellinen johtoryhmä Hilkka-Liisa Iivanainen ja Tanjalotta Räikkä sekä toiminnanjohtaja Hanna Rosendahl kertovat yleisesti pääohjelmistosta ja festivaalista. Lisäksi paikalla ovat läsnä pääohjelmiston tekijöistä: Ohjaaja Julian Hetzel (All Inclusive), ohjaaja Riikka Oksanen (Lou Salomé) ja ohjaaja Miika Muranen (Lempi).

  HAASTATTELUPYYNNÖT

  Akkreditointilomakkeiden kautta tulleet haastattelupyynnöt on huomioitu ja olemme olleet niistä yhteydessä. Mahdolliset muut pääohjelmiston tai TelttaLabin esiintyjien haastattelupyynnöt pyydämme toimittamaan sähköpostitse osoitteeseen tiedotus(at)teatterikesa.fi. 

  ESITYSKUVAT 

  Pääohjelmiston ja TelttaLabin esityskuvat löytyvät festivaalin kuvapankista.

  Päivitämme kuvapankkia myös festivaalin aikana. Kuvia voi julkaista vapaasti jutun tai arvion yhteydessä, kunhan niissä mainitaan kuvaajan nimi ja tekstistä käy ilmi, että esitys kuuluu Teatterikesän ohjelmistoon.

  Muistathan, että pääohjelmiston tai TelttaLabin esityksiä ei saa kuvata ilman lupaa!

  HUOMIOI YLEISÖN TERVEYSTURVALLISUUSOHJEISTUS ENNEN TAPAHTUMAAN OSALLISTUMISTASI

  Huomioithan yleisön terveysturvallisuutta koskevat ohjeistukset yhteisen hyvinvoinnin ja turvallisuuden vuoksi. Ohjeistuksia päivitetään tarpeen mukaan festivaalijärjestelyiden edetessä ja aina tilanteiden muuttuessa.

  Yleiset ohjeet

  • Älä tule oireisena tai sairaana esityksiin.
  • Huolehdi hyvästä yskimis- ja käsihygieniasta.
  • Suosittelemme kasvomaskin käyttöä sisällä tapahtuvissa esityksissä ja tilaisuuksissa.
  • Noudata aina tarkoin jokaisen esitystilan opasteita ja henkilökunnan antamia ohjeistuksia.


  Lämmin kiitos yhteistyöstä & tervetuloa Teatterikesään 2022!

 • TIEDOTUSTILAISUUS MA 1.8. KLO 13

  Festivaalin aikana järjestetään yksi tiedotustilaisuus maanantaina 1.8. ravintola Klubilla (Tullikamarin aukio 2) klo 13 alkaen. 

  Tilaisuuden aluksi taiteellinen johtoryhmä Hilkka-Liisa Iivanainen ja Tanjalotta Räikkä sekä toiminnanjohtaja Hanna Rosendahl kertovat yleisesti pääohjelmistosta.

  Lisäksi paikalla ovat läsnä pääohjelmiston tekijöistä:

  Ohjaaja Julian Hetzel 
  Julian Hetzel | Campo: All Inclusive

  Ohjaaja Riikka Oksanen 
  KOM-teatteri: Lou Salomé

  Ohjaaja Miika Muranen
  Rovaniemen Teatteri: Lempi


  22.7.: osallistujalista voi vielä täydentyä ja muuttua. 
   

 • KUVAPANKKI

   

  Pressikuvat löytyvät täältä.

  Kuvat ovat vapaasti median käytettävissä Teatterikesää koskevien artikkeleiden, juttujen ja arvioiden yhteydessä. Kuvan yhteydessä on mainittava sekä kuvaajan nimi että Tampereen Teatterikesä.