Media

Tampereen Teatterikesää vietetään seuraavan kerran 5.–11.8.2024.

Pääohjelmiston esitysvalinnat on julkistettu ja akkreditointi festivaalille on käynnistynyt. Akkreditointilomake löytyy alta. Akkreditoituminen Teatterikesään päättyy 21.7.2024.

 • TIEDOTUKSEN YHTEYSTIEDOT

  Teatterikesän tiedotus
  tiedotus(at)teatterikesa.fi
  p. 03 214 0992  (arkisin)

  Tiedotus- ja markkinointivastaava
  Tiina Hurskainen
  tiina.hurskainen(at)teatterikesa.fi

  Tiedotus- ja markkinointikoordinaattori
  Jasmiina Rauhanen
  jasmiina.rauhanen(at)teatterikesa.fi

  Tiedotus- ja markkinointikoordinaattori
  & TelttaLab-ohjelmiston tuottaja

  Juhani Valkama
  juhani.valkama(at)teatterikesa.fi

  Tiedotusassistentti
  Kari Söderqvist
  tiedotus(at)teatterikesa.fi

  Tiedotusassistentti
  Miro Leppäsalo
  tiedotusassistentti(at)teatterikesa.fi

   

 • AKKREDITOINTILOMAKE

  Akkreditoimme festivaalille työtehtäviin tulevat toimittajat ja kirjoittajat. Akkreditoituminen päättyy 21.7.2024.

  Täytäthän lomakkeen huolella ja yhdellä kertaa – valitettavasti järjestelmässä ei voi tallentaa tietoja ja jatkaa täyttämistä myöhemmin uudelleen. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia. Varmistathan, että sinulla on toimiva verkkoyhteys, kun täytät ja lähetät lomakkeen. Mikäli et saa sähköpostiisi vahvistusviestiä ilmoittautumisestasi, ota yhteyttä: tiedotus(at)teatterikesa.fi, tai puhelimitse arkisin, p. 03 214 0992.

  Muistathan täyttää myös lipputoivelomakkeen! Akkreditoituneet median edustajat saavat Teatterikesän festivaalibadgen, joka yhdessä pääsylipun kanssa oikeuttaa sisäänpääsyyn pääohjelmiston näytöksiin. Huomioithan, että pelkällä festivaalibadgella ei pääse esityksiin, vaan näytökseen tulee olla myös pääsylippu.

 • LIPPUTOIVEET


  Olemme varanneet kiintiöt pääohjelmiston ja TelttaLabin esityksiin festivaalille työtehtäviin tuleville median edustajille ja kirjoittajille. Pyrimme täyttämään kaikki lipputoiveet, mutta erityisesti pienten näyttämöiden kohdalla emme voi taata, että pystymme tarjoamaan kaikille halukkaille pressiliput. Akkreditointi päättyy 21.7., ja alamme tämän jälkeen käsitellä kaikkia saapuneita lipputoiveita samalla kertaa. Mikäli emme pysty täyttämään kaikkia lipputoiveitasi, olemme yhteydessä viimeistään festivaalia edeltävällä viikolla.

  Lipputoiveita on mahdollista esittää 6 kpl pääohjelmistoon ja 3 kpl TelttaLabin esityksiin / median edustaja.

  Lämmin kiitos yhteistyöstä!

  Kun lipputoivelomake on tallentunut järjestelmään, antamaasi sähköpostiosoitteeseen pitäisi tulla automaattinen vahvistusviesti. Mikäli et saa vahvistusta sähköpostiosoitteeseen lomakkeen lähettämisen jälkeen, otathan yhteyttä tiedotus(at)teatterikesa.fi.

 • KUVAPANKKI

   

  Pressikuvat löytyvät täältä.

  Kuvat ovat vapaasti median käytettävissä Teatterikesää koskevien artikkeleiden, juttujen ja arvioiden yhteydessä. Kuvan yhteydessä on mainittava sekä kuvaajan nimi että Tampereen Teatterikesä.