Media

 • AJANKOHTAISTA TIETOA

  Vuonna 2019 Tampereen Teatterikesä järjestetään 5.–11. elokuuta. Pääohjelmistovalinnat julkistettiin toukokuun 3. päivä. Esitysvalinnoista vastaa taiteellinen johtoryhmä.

  Median akkreditointi Teatterikesään on käynnissä aina 21.7. asti. Akkreditoituminen tapahtuu näiltä sivuilta löytyvän lomakkeen kautta.

  Tampereen Teatterikesän tiedotteet löydät mediasivujen lisäksi ePressin sivuilta.

 • AKKREDITOINTILOMAKE

  Akkreditoimme festivaalille työtehtäviin tulevat toimittajat ja kirjoittajat. Akkreditoituminen päättyy 21.7.  Täytäthän lomakkeen huolella ja samalla kertaa – valitettavasti järjestelmässä ei voi tallentaa tietoja ja jatkaa täyttämistä myöhemmin uudelleen. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia. Jos lomakkeen kanssa on ongelmia, voit laittaa tiedot sähköpostitse tiedotus(at)teatterikesa.fi. Mikäli et saa sähköpostiisi vahvistusviestiä ilmoittautumisestasi, otathan yhteyttä p. 03 214 0992.

 • LIPPUTOIVEET

  Olemme varanneet kiintiöt Pääohjelmiston ja Ohjelmateltan esityksistä median edustajille, mutta rajoitetusti. Erityisesti pienten näyttämöiden kohdalla emme voi taata, että pystymme tarjoamaan kaikille halukkaille pressiliput, mikäli kysyntä on suurta. Mikäli tiedossasi on jokin esitys, joka sinun on ehdottomasti nähtävä, kannattaa lippu ostaa etukäteen – näin varmistat paikkasi ajoissa. Huomaathan myös, että Hair-esityksiin ei valitettavasti ole tarjolla pressilippuja. Tällä hetkellä (10.5.) kaikki neljä näytöstä on loppuunvarattu. Mahdollisia peruutuspaikkoja voi tiedustella Teatterikesän lipunmyynnistä p. 03 223 1066 (avoinna arkisin klo 11–16).

  Akkreditoituminen päättyy 21.7., ja alamme tämän jälkeen käsitellä kaikkia saapuneita lipputoiveita samalla kertaa. Mikäli emme pysty täyttämään kaikkia toiveitasi, olemme yhteydessä heinäkuun loppupuolella.

 • TIEDOTUKSEN YHTEYSTIEDOT
  TIEDOTUS

  p. 03 214 0992

  (*)Henkilökunnan sähköpostit ovat muotoa
  etunimi.sukunimi(at)teatterikesa.fi

  Tiedotus- ja markkinointivastaava
  Tiina Hurskainen*

  Tiedotus- ja markkinointikoordinaattori
  Elina Valkama*

  Tiedotusassistentit

  Salla Hokkanen
  tiedotus(at)teatterikesa.fi

  Sanna Stenberg
  tiedotusassistentti(at)teatterikesa.fi
   

 • KUVAPANKKI

  Pressikuvat löytyvät täältä.

  Kuvat ovat vapaasti median käytettävissä Teatterikesää koskevien artikkeleiden, juttujen ja arvioiden yhteydessä. Muistathan mainita kuvan yhteydessä sekä kuvaajan nimen että Tampereen Teatterikesän. 

 • TEATTERIKESÄN LOGOT

  Vuoden 2019 Teatterikesän logot löytyvät täältä.