Media

 • AJANKOHTAISTA TIETOA

  7.8.2020
  Hilkka-Liisa Iivanainen ja Tanjalotta Räikkä jatkavat Tampereen Teatterikesän taiteellisessa johtoryhmässä

  Tampereen Teatterikesän hallitus on valinnut festivaalin taiteelliseen johtoryhmään ohjaaja-käsikirjoittaja Hilkka-Liisa Iivanaisen ja näyttelijä, ohjaaja, käsikirjoittaja Tanjalotta Räikän. He ovat toimineet jo aiemmassa taiteellisessa kokoonpanossa ja aloittavat nyt kaksikkona uuden kolmivuotiskauden. Ohjaaja Aleksis Meaneyn kausi päättyy elokuussa. Taiteellinen johtoryhmä vastaa pääohjelmiston esitysvalinnoista. Myös toiminnanjohtaja Hanna Rosendahl toimii työnsä puolesta tiimin jäsenenä.
  Lisätietoja taiteellisen johtoryhmän valinnasta löydät tiedotteesta.  29.4.2020
  Tampereen Teatterikesä peruuntuu tältä vuodelta

  Tampereen Teatterikesän hallitus on päättänyt 27.4. pitämässään kokouksessa, että perinteisesti elokuun alussa pidettävää Teatterikesää ei järjestetä tänä vuonna koronavirustilanteen vuoksi. Festivaali järjestetään seuraavan kerran 2.–8.8.2021.

  Lue lisää tiedotteesta.

   

  14.5.2020
  Taiteellisen johtoryhmän videotervehdys


  Hilkka-Liisa Iivanainen, Aleksis Meaney ja Tanjalotta Räikkä kertovat videollaan mitä kuluneesta teatterikaudesta on jäänyt erityisesti mieleen sekä keskustelevat ohjelmistovalinnoista ja peruuntuneen kotimaisen pääohjelmiston esityksistä.

  Videon pääset katsomaan tämän linkin takaa.

   


  Teatterikesä 2019 keräsi oheisohjelmistoineen kaikkineen lähes 90 000 kävijää. Lopputiedotteen pääset lukemaan täältä.

  Miniteatterikesä Mäntässä 16.–17.11.2019
  Teatterikesä ja Serlachius-museot järjestivät yhteistyössä toista kertaa minifestivaalin, joka tarjosi elämyksellisiä hetkiä teatterin parissa niin aikuisille kuin lapsillekin. Minifestivaali järjestetään aina joka toinen vuosi.

 • TIEDOTUKSEN YHTEYSTIEDOT

   

  Tiedotus- ja markkinointivastaava
  Tiina Hurskainen
  tiina.hurskainen(at)teatterikesa.fi

  p. 03 214 0992 

 • KUVAPANKKI

  Pressikuvat löytyvät täältä.

  Kuvat ovat vapaasti median käytettävissä Teatterikesää koskevien artikkeleiden, juttujen ja arvioiden yhteydessä. Muistathan mainita kuvan yhteydessä sekä kuvaajan nimen että Tampereen Teatterikesän.