Media

Tampereen Teatterikesä järjestetään seuraavan kerran 1.–7.8.2022. Pääohjelmiston esitysvalinnat julkistetaan verkossa 5.5. klo 11. Akkreditointi festivaalille käynnistyy ohjelmiston julkistamisen myötä.

 • TIEDOTUKSEN YHTEYSTIEDOT

   

  Tiedotus- ja markkinointivastaava
  Tiina Hurskainen
  tiina.hurskainen(at)teatterikesa.fi

  Tiedotus- ja markkinointikoordinaattori
  Tarja Sahlstedt
  tarja.sahlstedt(at)teatterikesa.fi

  Tiedotus- ja markkinointikoordinaattori 
  Elina Valkama
  elina.valkama(at)teatterikesa.fi


  p. 03 214 0992  (ma–pe)
  tiedotus(at)teatterikesa.fi

 • AKKREDITOINTILOMAKE

  Akkreditoimme festivaalille työtehtäviin tulevat toimittajat ja kirjoittajat. Akkreditoituminen päättyy 17.7.2022.

  Täytäthän lomakkeen huolella ja yhdellä kertaa – valitettavasti järjestelmässä ei voi tallentaa tietoja ja jatkaa täyttämistä myöhemmin uudelleen. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia. Varmistathan, että sinulla on toimiva verkkoyhteys, kun täytät ja lähetät lomakkeen. Mikäli et saa sähköpostiisi vahvistusviestiä ilmoittautumisestasi, ota yhteyttä: tiina.hurskainen(at)teatterikesa.fi, tai puhelimitse arkisin, p. 03 214 0992.

  Jos lomakkeen kanssa on ongelmia, voit laittaa tiedot vaihtoehtoisesti myös sähköpostitse, tiedotus(at)teatterikesa.fi.

 • LIPPUTOIVEET

  Olemme varanneet kiintiöt pääohjelmiston ja TelttaLabin esityksistä median edustajille, mutta rajoitetusti. Mikäli tiedossasi on jokin esitys, joka sinun on ehdottomasti nähtävä, kannattaa lippu ostaa etukäteen.

  Seuraaviin esityksiin emme toistaiseksi pysty tarjoamaan pressilippuja: Olohuoneessa, Eriopis, Onnellisinta on olla onnellinen.

  Lipputoiveita on mahdollista esittää 5 kpl pääohjelmistoon ja 3 kpl TelttaLabin esityksiin / median edustaja. Erityisesti pienten näyttämöiden kohdalla emme voi taata, että pystymme tarjoamaan kaikille halukkaille pressiliput. 

  Akkreditoituminen päättyy 17.7., ja alamme tämän jälkeen käsitellä kaikkia saapuneita lipputoiveita samalla kertaa. Mikäli emme pysty täyttämään kaikkia lipputoiveitasi, olemme yhteydessä heinäkuun loppupuolella.

  Lämmin kiitos yhteistyöstä!

  Kun lipputoivelomake on tallentunut järjestelmäämme, antamaasi sähköpostiosoitteeseen pitäisi tulla automaattinen vahvistusviesti. Mikäli et saa vahvistusta sähköpostiosoitteeseen lomakkeen lähettämisen jälkeen, otathan yhteyttä tiina.hurskainen(at)teatterikesa.fi.

 • KUVAPANKKI

   

  Pressikuvat löytyvät täältä.

  Kuvat ovat vapaasti median käytettävissä Teatterikesää koskevien artikkeleiden, juttujen ja arvioiden yhteydessä. Kuvan yhteydessä on mainittava sekä kuvaajan nimi että Tampereen Teatterikesä.