Media

Tampereen Teatterikesä järjestetään seuraavan kerran 7.–13.8.2023. Pääohjelmiston esitysvalinnat julkistettiin 11.5.
Akkreditointi Teatterikesään on käynnistynyt. Akkreditoimme festivaalille työtehtäviin tulevat toimittajat ja kirjoittajat. Akkreditoituminen päättyy 23.7.2023.

 • TIEDOTUKSEN YHTEYSTIEDOT

   

  Teatterikesän tiedotus
  tiedotus(at)teatterikesa.fi
  p. 03 214 0992  (arkisin)

  Tiedotus- ja markkinointivastaava
  Tiina Hurskainen
  tiina.hurskainen(at)teatterikesa.fi
  p. 040 865 5852

  Tiedotus- ja markkinointikoordinaattori
  Jasmiina Rauhanen
  jasmiina.rauhanen(at)teatterikesa.fi

  Tiedotusassistentti
  Assi Kärkkäinen
  tiedotus(at)teatterikesa.fi

   

 • AKKREDITOINTILOMAKE

  Akkreditoimme festivaalille työtehtäviin tulevat toimittajat ja kirjoittajat. Akkreditoituminen päättyy 23.7.2023.

  Täytäthän lomakkeen huolella ja yhdellä kertaa – valitettavasti järjestelmässä ei voi tallentaa tietoja ja jatkaa täyttämistä myöhemmin uudelleen. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia. Varmistathan, että sinulla on toimiva verkkoyhteys, kun täytät ja lähetät lomakkeen. Mikäli et saa sähköpostiisi vahvistusviestiä ilmoittautumisestasi, ota yhteyttä: tiina.hurskainen(at)teatterikesa.fi, tai puhelimitse arkisin, p. 03 214 0992.

  Muistathan täyttää myös lipputoivelomakkeen! Akkreditoituneet median edustajat saavat Teatterikesän festivaalibadgen, joka yhdessä pääsylipun kanssa oikeuttaa sisäänpääsyyn pääohjelmiston näytöksiin. Huomioithan, että pelkällä festivaalibadgella ei pääse esityksiin, vaan näytökseen tulee olla myös pääsylippu.

 • LIPPUTOIVEET


  Olemme varanneet kiintiöt pääohjelmiston ja TelttaLabin esityksistä festivaalille työtehtäviin tuleville median edustajille, mutta paikkoja on rajoitetusti. Erityisesti pienten näyttämöiden kohdalla emme voi taata, että pystymme tarjoamaan kaikille halukkaille pressiliput. Mikäli tiedossasi on jokin esitys, joka sinun on ehdottomasti nähtävä, voit myös ostaa lipun etukäteen. Akkreditointi päättyy 23.7., ja alamme tämän jälkeen käsitellä kaikkia saapuneita lipputoiveita samalla kertaa. Mikäli emme pysty täyttämään kaikkia lipputoiveitasi, olemme yhteydessä viimeistään festivaalia edeltävällä viikolla.

  Tänä vuonna emme valitettavasti pysty tarjoamaan pressilippuja esitykseen Kemi – II muistio puista.

  Lipputoiveita on mahdollista esittää 6 kpl pääohjelmistoon ja 3 kpl TelttaLabin esityksiin / median edustaja.

  Lämmin kiitos yhteistyöstä!

  Kun lipputoivelomake on tallentunut järjestelmään, antamaasi sähköpostiosoitteeseen pitäisi tulla automaattinen vahvistusviesti. Mikäli et saa vahvistusta sähköpostiosoitteeseen lomakkeen lähettämisen jälkeen, otathan yhteyttä tiina.hurskainen(at)teatterikesa.fi.

 • KUVAPANKKI

   

  Pressikuvat löytyvät täältä.

  Kuvat ovat vapaasti median käytettävissä Teatterikesää koskevien artikkeleiden, juttujen ja arvioiden yhteydessä. Kuvan yhteydessä on mainittava sekä kuvaajan nimi että Tampereen Teatterikesä.