Liput

Kesän 2022 pääohjelmiston esitykset julkistetaan kokonaisuudessaan toukokuussa, jolloin myös lipunmyynti käynnistyy.

 • LIPUNMYYNTI

  31.8. Suurin osa pääohjelmiston peruutettujen lippujen rahapalautuksista on käsitelty

  Suurin osa pääohjelmiston peruutettujen lippujen rahapalautuksista on saatu käsiteltyä. Huomioithan, että rahapalautuksissa on palautettu lipun hinta, ei Lippupisteen palvelumaksua tai toimituskuluja.

  Mikäli lippujen rahapalautuksista herää kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen liput(at)teatterikesa.fi. Vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä festivaalitoimistoon myös puhelimitse, p. 03 222 8536, arkisin klo 10.00–15.30 välillä.

  Vielä kerran valtavat kiitokset kärsivällisyydestä ja ymmärtäväisyydestä, arvoisat asiakkaat!

   

  12.8.: Peruutettujen lippujen hinnat palautetaan asiakkaille syksyn aikana. Rahapalautukset pyritään toimittamaan niin pian kuin mahdollista. Huomioithan, että asiakaspalvelumme on ruuhkautunut tässä poikkeuksellisessa tilanteessa. Pyydämme kärsivällisyyttä ja ymmärrystä teiltä hyvät asiakkaat.
  Huomioithan, että rahapalautuksissa palautetaan lipun hinta, ei Lippupisteen palvelumaksua tai toimituskuluja. 

  Tarvitsemme rahapalautusta varten seuraavat tiedot sähköpostitse osoitteeseen liput(at)teatterikesa.fi:

      •   Tieto esityksestä / esityksistä
      •   Lippujen tilaajan nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä postiosoite
      •   Tilinumero
  Voit myös halutessasi jättää palautussumman hakematta ja tukea lipun hinnalla Teatterikesän toimintaa. Ilmoitathan siitä kuitenkin meille sähköpostitse osoitteeseen liput(at)teatterikesa.fi.   

  6.8.: Kaikki esitykset on käsitelty pääohjelmiston lippumuutosten osalta. Jos et löydä yhteydenottoamme, olethan yhteydessä lipunmyyntiimme: p. (03) 223 1066, avoinna la 7.8. klo 10–19 ja su 8.8. klo 12–16.30.


  4.8.: Teatterikesä on keskiviikkona 4.8. alkanut urakalla ottaa yhteyttä niihin asiakkaisiin, joita koronarajoitustoimiin liittyvät lippumuutokset koskevat.

  Teatterikesä purkaa tilannetta aikajärjestyksessä, eli esitysjärjestyksessä, jotta tiedon mahdollisesta muutoksesta saavat ensin he, joilla on liput torstain esityksiin.

  Teatterikesä on yhteydessä heihin, jotka eivät valitettavasti pääse katsomaan esitystä sekä heihin, jotka saavat pitää liput. Tämä viesti lähtee ensisijaisesti sähköpostitse. 
  Tarvittaessa Teatterikesä on yhteydessä asiakkaaseen puhelimitse.

  Viikonlopun esityksiin edetään heti, kun mahdollista.

  Verkkosivuille päivitetään listaa siitä, mitkä esitykset on käsitelty lippujen osalta. Päivittyvää listaa lippumuutosten käsittelytilanteesta pääsee tarkastelemaan täältä.

   

  Muutoksia Teatterikesän lipunmyyntitilanteeseen 30.7.:
  Pirkanmaan alueen huonontuneen koronavirustilanteen takia Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto määräsi  30.7. alueelle kokoontumisrajoituksen sekä ns. turvavälimääräyksen: sisätiloissa astuu 5.8. voimaan kahden metrin turvavälivaatimus. Tämä tarkoittaa, että Teatterikesä joutuu vähentämään katsojien määrää entisestään osassa pääohjelmiston 5.–8.8. aikana järjestettävissä esityksissä ja yksi esitys peruuntuu.

  Jo lähtökohtaisesti kaikissa pääohjelmiston esityksissä on ollut rajoitetut katsomokoot, mutta uudet rajoitukset vähentävät katsojien määrää entisestään. Lisäksi Tampereen yliopiston Teatterimontussa järjestettävä Familjen Bra -esitys joudutaan kokonaan perumaan. Pirkanmaan huonontuneen koronatilanteen ja uusien tiukentuneiden rajoitusten myötä yliopisto siirtyy etenemään varovaisemman exit-suunnitelmansa mukaisesti, mikä tarkoittaa, että yliopiston tiloissa ei voi järjestää ulkopuolisia yleisötilaisuuksia.

  Lue täältä listaus niistä pääohjelmiston esityksistä, joita muutokset koskee sekä ohjeet lippujen vapaaehtoiseen peruuttamiseen.  Lipunmyynti on käynnissä. Esityksiin on myynnissä rajoitettu määrä paikkoja. 
  Lippujen rivi- ja paikkanumerot eivät ole käytössä ja katsomot täytetään järjestyksessä. Poikkeuksena on Tampereen Työväen Teatteri, jonka näyttämöillä paikkanumerot ovat voimassa 4.8. saakka.


  Teatterikesän liput ovat myynnissä Lippupisteen verkkokaupassa sekä Lippupisteen myyntipisteissä kautta maan.

  Lippupisteen logo
  Lippupisteen puhelinpalvelu p. 0600 900 900 (2 € / alk. min + pvm/mpm)
  Maanantaista perjantaihin klo 9–17

  Lippuja myyvät myös Kulttuurimyymälä Aplodi (Tampereen Teatterin kivijalassa), Tampereen Työväen Teatterin lipunmyynti sekä Imitation of Life -esityksen osalta myös Tampere-talo. Kyseisten lippumyymälöiden tarkemmat aukioloajat ja tiedot löydät toimijoiden omilta verkkosivuilta.

   

  Tampereen Teatterikesän oma lipunmyynti (HUOM! Avoinna festivaaliviikon sunnuntaihin asti)

  Tullikamari 2. krs (Tullikamarin aukio 2)
  puh. (03) 223 1066

  Avoinna

  Pe 30.7. saakka ti–pe klo 12–16

  Festivaaliviikolla 2.-8.8. lipunmyynti on avoinna
  Ma klo 10–17
  Ti–la klo 10–19
  Su klo 12–16.30

  Teatterikesän lipunmyynnistä lippuvaraukset, ryhmämyynti ja pyörätuolipaikkatiedustelut.
   

  Asioidessasi Teatterikesän lippumyymälässä

  Suosittelemme käyttämään kasvomaskia ja pitämään riittävät turvavälit muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan. Huomioi myös hyvä yskimis- ja käsihygienia.

  Maksuvälineenä suosittelemme käyttämään maksukorttia.

  Valitettavasti Tullikamarin toinen kerros ei ole esteetön. Toivomme, että liikuntarajoitteiset asiakkaat soittavat Teatterikesän lipunmyyntiin, jotta voimme selvittää, kuinka voimme parhaiten palvella.

  Kysymme yhteystietosi lippuja varatessasi, jotta koronaepidemiasta johtuen mahdollisessa altistumistapauksessa terveysviranomaiset voivat jäljittää tehokkaasti tartuntaketjut.


  Varattujen lippujen lunastaminen

  Varattujen lippujen lunastusaika on normaalia pidempi: 30 vuorokautta varauksesta.
  Varatut liput voi lunastaa Teatterikesän lipunmyynnistä, Tullikamarin aukio 2, 2. krs (katso kartasta).
  Lunastus myös Lippupisteen myyntipisteistä ja rajoitetusti R-kioskeilta kautta maan.

  Lippujen hinnat sisältävät palvelumaksut. Tilausmaksu lisätään ostoksen hintaan toimitustavan perusteella.
  Suosittelemme nettikaupasta ostetun printtilipun tulostamista. Tarkistathan etukäteen kännykältä tai tabletilta esitettävän lipun aukeamisen.

   

  HUOM!  Turvallisten lippuostosten ja Tampereen Teatterikesän määrittelemän hinnan takaamiseksi suosittelemme, että liput ostetaan joko Teatterikesän omasta lipunmyynnistä tai Teatterikesän kumppanina toimivan Lippupisteen verkkokaupasta ja/tai Lippupisteen valtuuttamista myyntipisteistä. Näin voimme taata, että ostetut liput ovat todelliset ja oikeuttavat sisäänpääsyyn sekä varattuihin paikkoihin.

 • MAKSUVÄLINEET

   

  Maksuvälineinä käyvät tavallisten pankkikorttien sekä käteisen lisäksi:

  Smartum Kulttuuriseteli, SmartumPay, Virikeseteli, TYKY-kuntoseteli +, Edenred-kortti, Edenred-mobiilimaksu ja ePassi.

   

  Huomioithan, että R-kioskeilla maksuvälineenä tavallisten pankkikorttien sekä käteisen lisäksi käy ainoastaan Edenred-kortti.

 • ALENNUKSET

  Hintatiedot alennuksineen löytyvät kunkin esityksen esittelysivulta.

  Alennetut hinnat koskevat opiskelijoita, eläkeläisiä, työttömiä, teatterialan ammattilaisia, varusmiehiä ja siviilipalvelusmiehiä sekä vähintään kahdeksanhenkisiä ryhmiä tai kahdeksaan eri esitykseen lipun ostavia henkilöitä ja ovat voimassa niissä esityksissä, joissa alennushinta on erikseen ilmoitettu.

  Lasten- ja nuorten esitysten alennushinnat koskevat vain lapsia ja nuoria ellei erikseen ole ilmoitettu muita alennusperusteita.

  Alennukseen oikeuttava todistus on esitettävä pyydettäessä.

   

 • LIPPUJEN PERUUTUSEHDOT

  Päivitys 12.8.: Peruutettujen lippujen hinnat palautetaan asiakkaille syksyn aikana. Asiakaspalvelumme on ruuhkautunut näin poikkeuksellisessa tilanteessa, joten pyydämme kärsivällisyyttä ja ymmärtäiväisyyttä teiltä, arvoisat asiakkaat.
  Huomioithan, että rahapalautuksissa palautetaan lipun hinta, ei Lippupisteen palvelumaksua tai toimituskuluja. 

  Tarvitsemme rahapalautusta varten seuraavat tiedot sähköpostitse osoitteeseen liput(at)teatterikesa.fi:

      •   Tieto esityksestä / esityksistä
      •   Lippujen tilaajan nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä postiosoite
      •   Tilinumero

  Voit myös halutessasi jättää palautussumman hakematta ja tukea lipun hinnalla Teatterikesän toimintaa. Ilmoitathan siitä kuitenkin meille sähköpostitse osoitteeseen liput(at)teatterikesa.fi.

  * * * * *

  Lippuja ei vaihdeta tai lunasteta takaisin paitsi tapahtuman peruuntuessa tai tilanteissa, joissa asiakkaalla on koronavirusinfektioon viittaavia oireita. 

  Mikäli sinulla on koronavirusinfektioon viittaavia oireita festivaalin aikana, älä tule esityksiin. Peruuta lippusi viipymättä ottamalla yhteyttä puhelimitse Teatterikesän lipunmyyntiin p. 040 369 1187, päivänäytösten (ennen klo 18 alkavat näytökset) kohdalla ennen klo 11.00, ja iltanäytösten (klo 18 jälkeen alkavat näytökset) osalta ennen klo 17.00.

  Mikäli festivaali joudutaan perumaan huonontuneen koronavirustilanteen takia, palautamme lippujen hinnan tai tarjoamme mahdollisuuden vaihtaa liput lahjakorttiin, joka on voimassa seuraavan vuoden festivaalille.

  Rahapalautuksissa palautetaan lipun hinta, ei Lippupisteen palvelumaksua tai toimituskuluja. Lahjakorttia ei vaihdeta rahaksi.

 • ESITYSPAIKAT
 • ESITYSPAIKKOJEN ESTEETTÖMYYS
   
  TAMPEREEN TYÖVÄEN TEATTERI

  Mah­dol­li­suus lai­na­ta TTT:n pyö­rä­tuo­lia, mi­kä­li oman säh­kö­pyö­rä­tuo­lin käyt­tö ai­heut­taa han­ka­luuk­sia.


  SUURI NÄYTTÄMÖ

  Py­sä­köin­ti
  Sa­ta­ma­ka­dun puo­lei­ses­ta si­sään­käyn­nis­tä pää­see es­teet­tö­mäs­ti Suu­ren näyt­tä­mön au­laan. Kadun var­rel­la on neljä (4) in­va­py­sä­köin­ti­paik­kaa.

  Hissi
  Käyn­ti eri ker­rok­siin käy vai­vat­to­mas­ti his­sil­lä.

  Kat­so­mo
  Suu­ren näyt­tä­mön kat­so­mos­sa on pyö­rä­tuo­li­pai­kat rivin nu­me­ro 6 päis­sä, mo­lem­mis­sa kaksi (2) sekä mo­lem­mis­sa ta­ka-ai­tiois­sa yksi (1) pyö­rä­tuo­li­paik­ka.

  In­duk­tio­pai­kat
  Sa­lis­sa on in­duk­tio­sil­muk­ka ri­veil­lä 6–9. Kuu­lu­vuu­des­sa voi il­me­tä eroa­vai­suut­ta riippuen asiakkaan omasta laitteesta.
   
  WC
  Eril­li­nen inva-WC si­jait­see si­sään­tu­loau­las­sa.
   
  EINO SALMELAISEN NÄYTTÄMÖ

  Py­­köin­ti
  Lä­him­mät py­sä­köin­ti­pai­kat ovat Hä­meen­puis­tos­sa.

  Si­sään­käyn­ti
  Es­teet­tö­mät pai­kat ovat Van­han pää­näyt­tä­mön par­vel­la. Hissi sinne löy­tyy 1. ker­rok­ses­ta.
   
  Par­ven pyö­­tuo­li­pai­kat
  Kat­so­mos­sa on kaksi (2) pyö­rä­tuo­li­paik­kaa. Niil­le kulku kat­so­mos­sa on vai­va­ton­ta.
   
  In­duk­tio­pai­kat
  In­duk­tio­sil­mu­kat toi­mi­vat Van­han pää­näyt­tä­mön per­man­to­pai­koil­la.
  Kuu­lu­vuu­des­sa voi il­me­tä eroa­vai­suut­ta riippuen asiakkaan omasta laitteesta.
   
  WC
  Inva-WC-ti­lat ovat par­ven vä­lit­tö­mäs­sä lä­hei­syy­des­sä, joten sinne pää­see hel­pos­ti
  myös pyö­rä­tuo­lil­la.
   
  KELLARITEATTERI

  Py­­köin­ti
  Lä­him­mät py­sä­köin­ti­pai­kat ovat Hä­meen­puis­tos­sa.

  Si­sään­käyn­ti
  Kel­la­ri­teat­te­rin oi­kean­puo­lei­ses­sa ra­pus­sa on pyö­rä­tuo­li­his­si. 
  Sen käyt­töön saa apua au­la­hen­ki­lö­kun­nal­ta.

  Pyö­­tuo­li­pai­kat kat­so­mos­sa
  Pyö­rä­tuo­li­pai­koil­le on es­tee­tön pääsy Kel­la­ri­teat­te­rin läm­piö­ra­vin­to­las­ta.
   
  WC
  Inva-WC-ti­lat si­jait­se­vat sa­mas­sa ker­rok­ses­sa kuin Kel­la­ri­teat­te­rin kat­so­mo­kin,
  Van­han pää­näyt­tä­mön au­la­ti­lois­sa. WC-ti­lo­ja on myös Van­han pää­näyt­tä­mön
  aulan ka­tu­ta­son ker­rok­ses­sa.
   

   
  TAMPEREEN TEATTERI

  PÄÄNÄYTTÄMÖ

  Pyörätuolipaikkoja kaksi (2)
  Inva-WC
  Pyörätuolihissin kantavuus max. 225 kg
  Induktiosilmukka toimii permannon riveillä 1–8
   
  FRENCKELL

  Pyörätuolipaikkoja kaksi (2)
  Inva-WC
   

   
  TAMPERE-TALO
   
  Tampere-talon kaikki yleisötilat ovat esteettömiä. Lue Tampere-talon esteettömyydestä lisää tästä linkistä. Isossa ja pienessä salissa on kiinteä induktiosilmukkajärjestelmä.
   

   
  HÄLLÄ-NÄYTTÄMÖ
   
  Pyörätuolihissi, inva-WC. Pyörätuolipaikkoja seitsemän (7). Induktiosilmukka toimii katsomossa, aulassa ja harjoitussalissa.
   

   
  PAKKAHUONE
   
  Kulku pyörätuolilla, inva-WC Klubilla ja Pakkahuoneella alakerrassa (kulku hissillä).
   

   
  TEATTERIMONTTU
   
  Kulku pyörätuolilla, inva-WC
   


  G Livelab

           G Livelab Tampereen tilat ovat suurelta osin esteettömät. Sisään konserttisaliin pääsee pyörätuolilla, sisäänkäynnillä ei ole portaita.
           Inva-WC sekä hissi alas vessoille.
   


   

  VOONINKI-SALI
           Kulku pyörätuolilla, inva-WC