Delta Venus & Kansallisteatteri: The Betty Show

Pääohjelmisto

"Vuoden 2021 Tampereen Teatterikesän pääohjelmiston ytimessä on kotimaisen teatterin kokonaisuus. Kapinallinen, herkkä, rujo ja visuaalisesti riemastuttava pääohjelmisto on kaikkea muuta kuin pandemian ajasta lamaantunut. Se on upea todiste teatterintekijöiden mielikuvituksen, huumorin ja luovan ajattelun mittakaavasta. Siksi toivomme, että taiteilijat ja yleisöt pääsevät kohtaamaan toisensa – että saamme juhlistaa teatterin taidokasta, rosoista ja aistillista comebackia."
– Hilkka-Liisa Iivanainen & Tanjalotta Räikkä, taiteellinen johtoryhmä

9.8.: Pääohjelmisto keräsi lopulta kaikkiaan 1 998 katsojaa

Pääohjelmistossa nähtiin 13 esitystä, joista 11 oli loppuunmyyty. Esityksiä pääsi seuraamaan lopulta kaikkiaan 1 998 katsojaa.

4.8.
Päivittyvä lista loppuviikon pääohjelmiston esitysten lippumuutosten käsittelytilanteesta

Pirkanmaan alueen huonontuneen koronavirustilanteen takia Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto määräsi perjantaina 30.7. alueelle kokoontumisrajoituksen sekä kahden metrin turvavälimääräyksen, joka astuu voimaan 5.8. Tämä tarkoittaa, että Teatterikesä joutuu vähentämään katsojien paikkojen määrää entisestään osassa pääohjelmiston 5.–8.8. aikana järjestettävissä esityksissä sekä lisäksi Familjen Bra -esitys peruuntuu kokonaan yliopiston tiukentuneiden rajoitusten vuoksi. 

Teatterikesästä ollaan yhteydessä kaikkiin asiakkaisiin, joilla on liput niihin näytöksiin, joita katsomokapasiteettien pienentämiset koskevat. Otamme asiakkaisiin yhteyttä ensisijaisesti sähköpostitse, joten tarkkailethan meille ilmoittamaasi sähköpostia. Muista tarkistaa myös roskapostisi. Tarvittaessa olemme yhteydessä myös puhelimitse. Aloitamme esitysjärjestyksestä, eli torstain esityksistä ja etenemme tämän jälkeen kohti viikonlopun esityksiä.

Tilanne on äärimmäisen valitettava, ja olemme todella pahoillamme tiukasta aikataulusta.

Katso täältä tietoa näytöksistä, jotka olemme jo käsitelleet ja joista olemme ehtineet olla yhteydessä kaikkiin asiakkaisiin.

 

Huomioithan, että myös alkuviikon, 2.–4.8., pääohjelmiston esityksissä on otettu huomioon turvallisuusseikat katsomojärjestelyissä: esityksissä on ollut rajoitetut katsomokoot jo keväästä asti ja esitystiloihin otetaan katsojia maksimissaan puolet niiden kapasiteetista. 

Seuraamme tietenkin tautitilannetta tarkasti joka päivä ja etenemme turvallisuus edellä lipunmyynnin ja festivaalijärjestelyiden osalta. Muistutamme lisäksi, että Teatterikesässä on vahva maskisuositus! Kiitos yhteistyöstä!