Info

LÄMMIN KIITOS JUHLAVUODEN FESTIVAALISTA – NÄHDÄÄN ENSI VUONNA 5.–11.8.2019!

Tampereen Teatterikesä juhlii tänä vuonna 50-vuotisjuhlia. Festivaali järjestettiin 6.–12. elokuuta. Luvassa oli seitsemän päivää teatterin juhlaa – kiitos, kun olit mukana!

 • YHTEYSTIEDOT

  Osoite
  Tampereen Teatterikesä
  Tullikamarin aukio 2, 2. krs
  33100 Tampere

  Katso sijainti:
  http://maps.google.fi/

  info(at)teatterikesa.fi

  Lipunmyynti (touko-elokuu)
  03 223 1066

  Toimisto
  03 222 8536

  Tiedotus
  03 214 0992

  Tuotanto
  03 223 1064

   

 • HENKILÖKUNTA
  (*)Henkilökunnan sähköpostit ovat muotoa
  etunimi.sukunimi(at)teatterikesa.fi
   
  HALLINTO

  Toiminnanjohtaja
  Hanna Rosendahl*

  Hallintosihteeri
  Seija Parviainen*

  TIEDOTUS JA MARKKINOINTI

  Tiedotus- ja markkinointivastaava
  Tiina Hurskainen*

  PÄÄOHJELMISTO

  Tuottaja
  Jonni Pantzar*

  Tuotantosuunnittelija
  Leo Van Aerschot*

  Tuotantosuunnittelija
  Mikko Sorrela*

  OHJELMATELTTA

  Ohjelmistotuottaja
  Mervi Paavilainen*

  Tuotantosuunnittelija
  Elina Valkama*

  ENCOREBAANA

  Ohjelmistotuottaja
  Salla Kettula*

  Tuotantosuunnittelija
  Susanna Koskimaa*

  OFF TAMPERE

  off(at)teatterikesa.fi

  TAPAHTUMIEN YÖ

  Tuotantosuunnittelija
  Leo Van Aerschot*

  tapahtumienyo(at)teatterikesa.fi

  KANSAINVÄLISET ASIAT

  Kansainvälisten asioiden koordinaattori
  Emilia Kiuru*
   

  LIPUNMYYNTI

  Lipunmyynnin vastaava
  Heidi Lakaniemi*

  liput(at)teatterikesa.fi
   

  TAITEELLINEN JOHTORYHMÄ (Pääohjelmisto)

  Hilkka-Liisa Iivanainen
  ohjaaja-käsikirjoittaja

  Aleksis Meaney
  ohjaaja

  Tanjalotta Räikkä
  näyttelijä, ohjaaja ja käsikirjoittaja

  Viestit taiteelliselle johdolle sähköpostiosoitteeseen: info(at)teatterikesa.fi

  TEATTERIKESÄN HALLITUS

  Puheenjohtaja
  teatterinjohtaja Reino Bragge

  Varapuheenjohtaja
  teatterinjohtaja Maarit Pyökäri

  Jäsenjärjestöjen edustajat: näyttelijä Pentti Helin, teatterityön professori Pauliina Hulkko, teatterinjohtaja Panu Raipia

  Tampereen kaupunginhallituksen nimeämät edustajat: kulttuurituotannon lehtori Jussi Kareinen, tuotespesialisti Joni Lehtimäki, toimittaja Mikko Närhi, yhteisöpäällikkö Jarmo Puskala, näyttelijä-laulaja Aku-Paulus Sajakorpi  ja kunnallisneuvos Irja Tulonen

 • TAITEELLINEN JOHTO

  Taiteellinen johto elokuusta 2018

  Teatterikesän pääohjelmiston esitysvalinnoista vastaa taiteellinen johtoryhmä, johon kuuluvat tällä hetkellä Hilkka-Liisa Iivanainen, Tanjalotta Räikkä ja Aleksis Meaney.  
  (Kuva Carolin Büttner)

  Hilkka-Liisa Iivanainen

  Hilkka-Liisa Iivanainen (s. 1980) on valmistunut Teatterikorkeakoulusta vuonna 2010 teatteritaiteen maisteriksi, ohjauksen koulutusohjelmasta. Hän on opiskellut myös Yhdysvalloissa, Chicagossa teatteri- ja esitystaidetta. Tällä hetkellä Iivanainen opiskelee tulevaisuuden tutkimuksen maisteriopintoja Turun Kauppakorkeakoulussa.

  Kotkan Kaupunginteatterissa hän oli kiinnityksellä vuosina 2010–2012. Vuodesta 2016 lähtien Iivanainen on toiminut Teatteri Jurkan taiteellisena johtajana.

  Iivanaisen ohjaukset ovat pääsääntöisesti nykydraamojen kantaesityksiä sekä monitaiteellisia näyttämöteoksia, mukaan mahtuu pienoisoopperoitakin. Iivanaisen ohjauksia on ollut esillä kotimaisten teattereiden ja konserttisalien lisäksi ulkomailla mm. Drama Fest Mexicossa. Hän on tehnyt myös kuunnelmia Yleisradion Radioteatteriin sekä opettanut Teatterikorkeakoulussa.

  Teatterikesän taiteelliseen johtoon Iivanainen valittiin elokuussa 2017.
   

  Aleksis Meaney

  Aleksis Meaney (s. 1979) on valmistunut Teatterikorkeakoulusta vuonna 2010 teatteritaiteen maisteriksi, ohjauksen koulutusohjelmasta. Hänellä on lisäksi filosofian maisterin tutkinto Tampereen yliopistosta.

  Hänet tunnetaan mm. Kansallisteatterin ohjauksistaan Juurihoito (2016) ja Metsäjätti (2013). Meaney on ohjannut myös Svenska Teaterniin, Kokkolan, Joensuun ja Turun Kaupunginteattereihin sekä Ryhmäteatteriin, ja tehnyt lukudraamaohjauksia ja näytelmien käännöstöitä.

  Hän on ohjannut esityksiä neljälle eri kielelle (suomi, englanti, unkari ja ruotsi) ja hänen ohjauksiaan on esitetty ulkomailla mm. Skotlannissa (Edinburgh Fringe -festivaalilla), Unkarissa ja Kiinassa.

  Vuosina 2014–2015 Meaney toimi STAGE-festivaalien taiteellisen suunnitteluryhmän jäsenenä.

  Teatterikesän taiteelliseen johtoon Meaney valittiin elokuussa 2017.

   

  Tanjalotta Räikkä

  Tanjalotta Räikkä (s. 1962) on tamperelainen freelance-näyttelijä, käsikirjoittaja ja ohjaaja. Uransa aikana hän on työskennellyt sekä kiinnitettynä näyttelijänä että vierailijana lukuisissa teattereissa eri puolilla Suomea.

  Räikkä on työskennellyt pitkän uransa aikana myös vapaissa ryhmissä ja projekteissa, ja tehnyt toistakymmentä elokuvaroolia sekä runsaasti tv- ja radiotöitä.

  Hän on myös vuonna 2013 näyttämötaiteen valtionpalkinnon saaneen Teatteri Telakan perustajajäsen ja kuuluu sen taiteelliseen johtoryhmään.

  Viime vuosina Räikkä on toiminut käsikirjoittajana ja dramaturgina. Hän on myös opettanut näyttelijäntyötä ja toiminut teatterimaailman luottamustehtävissä, esimerkiksi valtion esittävien taiteiden taidetoimikunnan jäsenenä.

  Kansainvälisiin näytelmäprojekteihin ja festivaaleihin Räikkä on osallistunut muun muassa Saksassa, Meksikossa ja Virossa. Näyttelijäntyön lisäksi hän on toiminut lukuisten artistien albumeilla taustalaulajana. Myös sairaalaklovneria on lähellä hänen sydäntään.

  Teatterikesän taiteelliseen johtoon Räikkä valittiin elokuussa 2018.

 • TEATTERIKESÄ LYHYESTI

  Vuonna 1968 perustettu Tampereen Teatterikesä on yksi Euroopan merkittävimmistä teatterifestivaaleista, joka esittelee kotimaisen teatterin kiinnostavimmat ja ajankohtaisimmat esitykset ja tarjoaa kansainvälisiä huippuvierailuja ympäri maailman. Korkealaatuinen ohjelmisto sisältää muun muassa uutta draamaa, persoonallisia klassikkotulkintoja, tanssiteatteria ja nykysirkusta.

  Teatterikesä järjestetään elokuun ensimmäisellä kokonaisella viikolla, ja se kestää yhteensä seitsemän päivää ja kuusi yötä. Festivaalin aikana järjestetään myös erilaisia työpajoja, seminaareja, keskusteluja ja tapaamisia. Tapahtuma kerää perinteisesti eri alojen teatteriammattilaisia yhteen sekä Suomesta että ulkomailta.

  Teatterikesä koostuu viidestä eri ohjelmistosta

  Pääohjelmisto

  muodostaa festivaalin taiteellisen rungon. Ohjelmistoon kutsutaan vuosittain noin 20 ryhmää, joista kolmasosa saapuu eri puolilta maailmaa ja kaksi kolmasosaa kotimaasta. Esitysvalinnoista vastaa festivaalin taiteellinen johtoryhmä. Ohjelmisto julkistetaan vuosittain toukokuussa.

  Ohjelmateltta

  on Tampereen Keskustorilla sijaitseva anniskeluoikeuksin varustettu kohtaamispaikka, jossa yleisö saa nauttia Suomen eturivin taiteilijoiden musiikista, laulusta ja pienimuotoisista teatteriesityksistä. Ohjelmateltta tuotetaan yhdessä Tampereen Teatterin Palvelu Oy:n kanssa, ja se tarjoaa esityksiä tiistaista lauantaihin. Ohjelmisto julkistetaan yhdessä Pääohjelmiston kanssa toukokuussa.

  Encorebaana

  on yleisölle ilmainen, ohjelmallinen ravintolafestivaali. Ohjelmisto koostuu persoonallisista ravintolatiloihin soveltuvista esityksistä. Encorebaana toteutetaan yhteistyössä Pirkanmaan Osuuskaupan ja Sokos Hotels Tampereen kanssa.

  OFF Tampere

  on avoin oheistapahtuma kaikille Teatterikesässä omalla kustannuksellaan esiintymään haluaville ryhmille ja taiteilijoille. Sen monipuolinen ohjelmisto kiinnostaa erityisesti nuorta yleisöä. Oheisfestivaaliin osallistuu vuosittain reilut 30 ryhmää / toimijaa. Ilmoittautumislomake tulee verkkosivuillemme toukokuun alussa ja ilmoittautuminen päättyy kuun lopussa.

  Tapahtumien Yö

  on poikkitaiteellinen karnevalistinen tapahtuma, joka järjestetään Teatterikesäviikon torstaina. Sen toteuttavat yhdessä Teatterikesä ja kymmenet eri tamperelaistahot, mm. yhdistykset, yritykset, seurakunnat ja kaupunki. Myös Tapahtumien Yöhön ilmoittaudutaan verkkosivujemme kautta toukokuussa; ilmoittautuminen päättyy 31.5.

  ...lisäksi

  festivaaliviikon aikana voi osallistua teatterialan koulutuksiin, keskusteluihin, seminaareihin, työpajoihin ja tapaamisiin. Osa tapahtumista on yleisölle avoimia ja osa on suunnattu alan ammattilaisille.

   
  Teatterikesä lukuina

  Festivaali kerää kaikkiaan 70 000 – 92 000 kävijää.

  Viikon aikana on yhteensä lähes 400 eri esitystä ja tilaisuutta, mukana myös runsaasti ilmaistapahtumia.

  Teatterikesä sijoittuu kymmenille eri näyttämöille ympäri kaupunkia. Esityksiä on sekä sisällä että ulkona. Esitystilat vaihtelevat vuosittain. Suurimpaan teatterisaliin mahtuu 1 200 katsojaa, pienimpään 33.

  Tapahtumaan osallistuu vuosittain 30–50 teatterialan kansainvälistä ammattilaista ja akkreditoituu reilut 60 kotimaista toimittajaa. Ulkomailta median edustajia saapuu festivaalille noin kymmenkunta.

  Festivaalilla on suorassa työsuhteessa noin sata työntekijää, välillisesti Teatterikesässä työskentelee lähes tuhat ihmistä.

 • HISTORIA
  Teatterikesän synty


  Tampereen Teatterikesä perustettiin vuonna 1968. 60-luvulla elettiin kulttuuriradikalismin aikakautta, jonka kuohuissa Aamulehden kriitikko ja tulinen teatterimies Olavi Veistäjä esitti ajatuksen teatterifestivaalista kaupunginjohtaja Erkki Lindforsille.

  Syksyllä 1968 Tampereen kaupunki ryhtyi Tampereen Teatterikesä ry:n perustajajäseneksi, ja kaupungin johdolla teatteripiirit alkoivat suunnitella ensimmäistä festivaalia seuraavalle elokuulle. Muut perustajatahot olivat Tampereen Teatterikerho, Tampereen Työväen Teatteri, Tampereen Teatteri sekä kummankin teatterin näyttelijäyhdistykset.

  Pyrkimys oli toimia kokoavana, esittävän suomalaisen teatterin katselmuksena. Näin tapahtuikin – Teatterikesä tarjosi mahdollisuuden vertailla ja luoda kokonaiskuvaa teattereista. Lisäksi se antoi erinomaiset puitteet seminaareille, neuvotteluille ja kokouksille.

  Ensimmäisen Teatterikesän talous pakotti järjestäjät tyytymään valtakunnallisen katselmuksen sijasta tamperelaisten voimien esittelyyn, ja näin myös osa kaupungin harrastajateattereista sai mahdollisuuden tulla mukaan. Varsinainen yllätyspaukku, sekä yleisömagneetti että arvostelumenestys tulikin harrastajien riveistä: Tampereen Popteatterin kohumusikaali Hair muodosti taloudellisen kivijalan ensimmäiselle Tampereen Teatterikesälle.

  Teatterikesän työjaoston puheenjohtajan, Olavi Veistäjän, kauteen 1968–1989 mahtui kolmen vuoden mittaisia katselmusjaksoja neljä, joista ensimmäinen esitteli suomalaista teatteria laajentaen festivaalin valtakunnallisiin mittoihin. 70-luvun puolessavälissä katseltiin kotimaista näytelmää ja vuosikymmenen loppupuoli painottui puolestaan esittelemään teatterivuoden parhaita. Viimeinen kolmikesäinen katselmus nimettiin ”Uudistuvan suomalaisen teatterin katselmukseksi”.

  Katselmuksien ohessa esiteltiin vuosittain myös ns. kokovartalokuvia erikseen valituista teattereista, jotka toivat kerralla useamman esityksen Teatterikesään. Kansainvälisiä vierailujakin nähtiin.
   

  Muutoksen tuulet ja elinvoimainen troikka


  Vuonna 1990 teatterimaailman grand old lady Vivica Bandler otti ohjelmiston ohjat käsiinsä ja Teatterikesä instituutiona tuuletettiin perin pohjin. Paikallisfestivaalin tasolle juuttuminen sai Bandlerin aikana pisteen – nyt lähdettiin luomaan tuoreempaa yhdistelmää suomalaisesta, pohjoismaisesta ja laajemminkin ottaen kansainvälisestä festivaalista.

  Teatterikesän tiedotusta tehostettiin urakalla. Etenkin ulkomaiset kontaktihenkilöt moninkertaistuivat ja kansainvälinen lehdistö kiinnostui jatkuvasti kehittyvästä ja korkeatasoisesta festivaalista. Asiantuntijoita kaikilta teatterimaailman sektoreilta saapui vuosi vuodelta enemmän, kun sana persoonallisesta ohjelmistosta levisi. Teatterikesään valituille näytelmille annettiin nyt tilaa liekehtiä vapaasti ajanhengen ilmiöihin reagoiden ilman etukäteen valittua temaattista linjaa.

  Vuonna 1995 taiteellinen johto siirtyi toimivaksi havaittuun malliin, joka on edelleen käytössä Teatterikesässä: Pääohjelmistosta vastaa kolmihenkinen, teatterialan ammattilaisista koostuva tiimi – ”troikka” – yhdessä toiminnanjohtajan kanssa. Ryhmän toimenkuvaan kuuluu satojen kotimaisten ja kansainvälisten teatteriesitysten katsominen ja parhaimmiston valitseminen tiukan seulan läpi.
   

  Teatterikesän nykypäivää


  Nykyään Tampereen Teatterikesän mittasuhteet ovat aivan toiset kuin tapahtuman alkuaikoina. Olavi Veistäjän muutaman hengen esikunnasta on siirrytty organisaatioon, jossa työskentelee kymmenittäin ammattitaitoista henkilökuntaa puhumattakaan arvokkaasta talkoovoimasta.

  Ohjelmistokokonaisuudet ovat lisääntyneet ja esitysmäärät kasvaneet radikaalisti, kuten vastaavasti myös yleisömäärä. Teatterikesän syntyaikojen perusperiaate on kuitenkin säilynyt: Tampereella nähdään laaja-alainen kattaus suomalaisen teatterin parhaimmistoa. Festivaali on saanut arvokkaan lisänsä kansainvälisestä ohjelmistosta, jonka osuus on Vivica Bandlerin kaudesta lähtien pysynyt kolmasosana pääohjelmistosta.

  Viiden vuosikymmenen aikana Tampereen Teatterikesä on kohonnut Pohjoismaiden ja pohjoisen Euroopan yhdeksi merkittävimmistä festivaaleista.

   

  LÄHTEET

  Lehtola, Erkka & Seppälä, Raimo: Taitaa olla piru. Olavi Veistäjän elämä ja teatteri.
  WSOY, 1989
  Valkonen, Kaija & Markku: Yhtä juhlaa. Finland Festivals. Otava, 1994
  Pennanen, Jyri: Julkaisematon artikkeli Pro gradu -tutkielmassa Aika leikkasi hippien hiukset
   


 • TIETOSUOJASELOSTEET

  Tampereen Teatterikesän asiakkaan ja sidosryhmien henkilötietojen käsittelyn ja tallentamisen ensisijaisena perusteena on henkilön antama suostumus, asiakkaan ja Tampereen Teatterikesän välinen asiakassuhde ja palvelujen käyttäminen. Alta löydät Teatterikesän asiakasrekisterin ja sidosryhmärekisterin tietosuojaselosteet.


  TIETOSUOJASELOSTE ASIAKASREKISTERI

  HENKILÖTIETOLAIN (523/99) 10 §:N MUKAINEN REKISTERISELOSTE
  Laadittu 24.5.2018

  Rekisterin nimi

  Tampereen Teatterikesä ry:n asiakasrekisteri

  Rekisterinpitäjä

  Tampereen Teatterikesä ry
  Tullikamarin aukio 2
  33100 Tampere
  Y-tunnus 0291542-3

  Rekisteriasioita hoitavat henkilöt

  Hallintosihteeri Seija Parviainen, p. +358 3 222 8536, seija.parviainen@teatterikesa.fi
  Tiedotus- ja markkinointivastaava Tiina Hurskainen, p. +358 3 214 0992, tiina.hurskainen@teatterikesa.fi

  Rekisterin käyttötarkoitus

  Rekisterin käyttötarkoitus on Tampereen Teatterikesän asiakasrekisterin ylläpitäminen, asiakassuhteen hoitaminen ja hallinta, asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely, asiakkaalle suunnattujen palveluiden toteuttaminen, kehittäminen ja ylläpitäminen, kohdennettu tiedotus ja suoramarkkinointi. Rekisteri sisältää henkilötietoja Tampereen Teatterikesän nykyisestä sekä potentiaalisesta asiakaskunnasta.

  Rekisterin tietosisältö

  Tampereen Teatterikesän asiakasrekisteri voi sisältää seuraavia tietoja:
  – Yhteystietoja (Nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite)
  – Lippujen tilaushistoria ja muut asiakkuutta koskevat tiedot
  – Suoramarkkinointilupiin ja -kieltoihin liittyviä merkintöjä
  – Muita palveluiden käytön edellyttämiä tietoja

  Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

  Henkilötiedot kertyvät asiakkaalta itseltään, yhteistyötahoilta tai julkisista yritys- ja yhteisöyhteystiedoista. Uutiskirjeen osalta yhteystiedot saadaan henkilöiden liittyessä uutiskirjeen tilaajiksi tai mikäli henkilö osallistuessaan markkinointi- tai muihin tilaisuuksiin on ilmaissut tahtonsa liittyä uutiskirjerekisteriin.

  Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n ja ETA:n ulkopuolelle

  Henkilötietoja ei luovuteta ilman lupaa kolmansille osapuolille muutoin kuin voimassaolevan lainsäädännön sallimissa tai velvoittamissa rajoissa esimerkiksi palvelujen ja viestinnän teknisen toteuttamisen sitä edellyttäessä.

  Uutiskirjeviestinnässä MailChimp -sähköpostipalvelun osalta Tampereen Teatterikesä käyttää yhdysvaltalaista MailChimp -sähköpostipalvelua. Tästä johtuen uutiskirjeen tilaajan henkilötietoja siirtyy Euroopan Unionin ulkopuolelle. Henkilötiedot ovat kuitenkin suojattuna henkilötietolain edellyttämällä tavalla eivätkä siirretyt tiedot sisällä arkaluonteista tietoa.

  Teatterikesän lipunmyyntikanavana toimiva Lippupiste on rekisterinpitäjä niiden henkilötietojen osalta, joita kerätään Lippupisteen kanavien kautta tapahtuvan lipunmyynnin yhteydessä. Kun lipunmyynti tapahtuu Teatterikesän omassa myyntipisteessä Lippupisteen järjestelmän kautta, toimii rekisterinpitäjänä Teatterikesä. Teatterikesä luovuttaa Lippupisteelle henkilötietoja myydessään lippuja Lippupisteen järjestelmän kautta.

  Lippupisteen tietosuojalausuntoon voit tutustua täällä. 

  Rekisterin suojaus

  Rekisteri on sähköisessä muodossa sekä tulosteina. Rekisteriin on käyttöoikeus vain niillä rekisterinpitäjän palveluksessa olevilla ja muilla määritellyillä henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja tehtävissään. Sähköiset tiedostot on suojattu käyttäjätunnuksilla ja salasanoilla. Manuaalinen aineisto säilytetään lukittavissa tiloissa.

  Uutiskirjeen osalta lisätietoja MailChimp-palvelun tietosuojakäytännöistä https://mailchimp.com/legal/privacy/ ja palvelun käyttöehdoista https://mailchimp.com/legal/terms/ . Lisätietoa löydät tarvittaessa myös MailChimpin tietoturvasta: http://mailchimp.com/about/security

  Tarkastusoikeus ja kielto-oikeus

  Asiakkaalla on henkilötietolain mukaan tarkastus- ja virheen oikaisuoikeus, oikeus kieltää sähköisten viestien lähettäminen sekä henkilötietojen käyttö suoramarkkinointiin. Halutessaan käyttää kielto-oikeuttaan tai saada lisätietoja henkilötietojensa käsittelystä rekisteröity voi ottaa yhteyttä edellä mainittuihin rekisteriasioita hoitaviin henkilöihin.

   


   

  TIETOSUOJASELOSTE SIDOSRYHMÄT

  HENKILÖTIETOLAIN (523/99) 10 §:N MUKAINEN REKISTERISELOSTE
  Laadittu 24.5.2018

  Rekisterin nimi

  Tampereen Teatterikesä ry:n sidosryhmärekisteri

  Rekisterinpitäjä

  Tampereen Teatterikesä ry
  Tullikamarin aukio 2
  33100 Tampere
  Y-tunnus 0291542-3

  Rekisteriasioita hoitavat henkilöt

  Tiedotus- ja markkinointivastaava Tiina Hurskainen, p. +358 3 214 0992, tiina.hurskainen@teatterikesa.fi
  Tuotantosuunnittelija Leo Van Aerschot, p. +358 3 223 1064, leo.vanaerschot@teatterikesa.fi

  Rekisterin käyttötarkoitus

  Rekisterin käyttötarkoitus on Tampereen Teatterikesän sidosryhmätoiminnan ylläpitäminen, hoitaminen ja hallinta, heille suunnattujen tiedotteiden, kutsujen ja informaation lähettäminen, kohdennettu tiedotus.

  Mitä tietoja rekisterissä käsitellään

  Tampereen Teatterikesän sidosryhmärekisteriin sisältyy tietoja henkilö-, yritys- ja yhteisöasiakkaista ja sidosryhmätahoista. Yksityishenkilöistä rekisteriin tallennetaan pääasiassa nimi ja yhteystiedot. Yrityksistä ja yhteisöistä ja niiden edustajista voidaan tallentaa myös muita tietoja, kuten laskutusosoite.

  Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja:
  – Nimi
  – Sähköpostiosoite ja puhelinnumero
  – Organisaatio / yritys / yhteisö, asema tai tehtävä (kun henkilö edustaa yhteisöä tai yritystä)
  – Postiosoite
  – Laskutusosoite

  Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

  Rekisterin tiedot saadaan ensi sijassa henkilöiden itse liittyessä tiedotteiden ja viestien jakelulistalle tai heidän osallistuessaan Teatterikesän toimintaan: ilmoittautumislomakkeiden yhteydessä, kun henkilö antaa verkkolomakkeen edellyttämiä tietoja, kuten etu- ja sukunimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero. Tietoja saadaan lisäksi julkisesti verkossa esillä olevista yhteystiedoista.

  Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n ja ETA:n ulkopuolelle

  Henkilötietoja ei luovuteta ilman lupaa kolmansille osapuolille muutoin kuin voimassaolevan lainsäädännön sallimissa tai velvoittamissa rajoissa esimerkiksi palvelujen teknisen toteuttamisen sitä edellyttäessä. Tietoja ei käytetä suoramarkkinointiin tai mainontaan. Rekisterin tietoja ei myöskään luovuteta EU:n ja ETA:n ulkopuolelle.

  Rekisterin suojaus

  Rekisterin tiedot sijaitsevat Teatterikesän ylläpitämissä järjestelmissä ja palvelimilla. Tietoihin on käyttöoikeus vain niillä rekisterinpitäjän palveluksessa olevilla henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja tehtävissään. Heillä on käytössään käyttäjätunnukset ja salasanat. Ilmoittautumislomakkeet säilytetään sekä sähköisessä muodossa että tulosteina ja käyttöoikeus näihin on vain rekisterinpitäjän palveluksessa olevilla henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja tehtävissään. Manuaalinen aineisto säilytetään lukittavissa tiloissa.

  Tarkastusoikeus ja kielto-oikeus

  Rekisteriin kuuluvalla on henkilötietolain mukaan tarkastus- ja virheen oikaisuoikeus, oikeus poistaa tietonsa rekisteristä sekä oikeus kieltää yhteydenottaminen, sähköisten viestien ja tiedotteiden lähettäminen. Halutessaan käyttää kielto-oikeuttaan tai saada lisätietoja henkilötietojensa käsittelystä rekisteröity voi ottaa yhteyttä edellä mainittuihin rekisteriasioita hoitaviin henkilöihin.

   

 • TIETOJA TEATTERIKESÄN SIVUSTOSTA

  Sivustolla käytetään evästeitä. Evästeiden avulla kerättävällä tiedolla parannetaan palveluiden tehokkuutta ja käyttäjäystävällisyyttä. Eväste (cookie) on käyttäjän omalle tietokoneelle tai mobiililaitteelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien laitteita. Evästeet on mahdollista ottaa pois käytöstä selaimen asetuksista.

  Verkkosivustolla kerätään käyttäjätietoja. Sivusto ei voi tunnistaa yksittäistä käyttäjää. Sivusto ei myöskään voi tietää esimerkiksi käyttäjän sähköpostiosoitetta, ellei käyttäjä ole itse sitä sivustolle antanut. Yhteystietoja voidaan kysyä erilaisissa lomakkeissa. Lomakkeisiin annettuja tietoja käytetään vain niissä määriteltyihin tarkoituksiin.

  Kun asiakas ostaa festivaalin esitykseen liittyviä palveluita verkkosivustomme kautta, hänet ohjataan palveluntoimittajan Lippu.fi-sivustolle. Tampereen Teatterikesä ei vastaa kolmansien osapuolten tietosuojakäytännöistä tai käyttöehdoista. Lisätietoja näistä löydät Lippupisteen sivuilta.

 • ESITYSPAIKAT
  Hällä-näyttämö
   

  Laikunlava, Kulttuuritalo Laikku
  Puutarhakatu 1
  33100 Tampere
  www.laikku.fi/laikunlava

  Ohjelmateltta
  Keskustori
  33100 Tampere
  www.teatterikesa.fi/ohjelmisto/ohjelmateltta/

  Pakkahuone
  Tullikamarin aukio 2
  33100 Tampere
  Sisäänkäynti Pakkahuoneelle Klubin ovesta
  www.tullikamari.net


  Sara Hildénin Taidemuseo
  Laiturikatu 13, Särkänniemi
  33100 Tampere
  www.tampere.fi/sarahilden
   
  Sorin Sirkus
  Ahlmanintie 63
  33800 Tampere
   
  Tampere-talo
  Yliopistonkatu 55
  33100 Tampere
  www.tampere-talo.fi
   
  Tampereen Teatteri – TT Frenckell
  33101 Tampere
   
  Tampereen Teatteri – TT Päänäyttämö
  33100 Tampere
  Tampereen Työväen Teatteri – TTT Suuri näyttämö
  33200 Tampere
   
  Tampereen Työväen Teatteri – TTT Eino Salmelaisen näyttämö
  33200 Tampere
   
  Tampereen Työväen Teatteri – TTT Kellariteatteri
  33200 Tampere

  Teatterimonttu
  Kalevantie 4
  33014 Tampere
   
 • MAJOITTUMINEN TAMPEREELLA

  YHTEISTYÖSSÄ TAMPEREEN TEATTERIKESÄN KANSSA:


  Sokos Hotel Ilves
  Hatanpään valtatie 1
  33100 Tampere

  p. 020 1234 631
  ilves.tampere@sokoshotels.fi

  nettisivuille

  Sokos Hotel Villa
  Sumeliuksenkatu 14
  33100 Tampere

  p. 020 1234 633
  villa.tampere@sokoshotels.fi

  nettisivuille

  Sokos Hotel Torni
  Ratapihankatu 43
  33100 Tampere

  p. 020 1234 634
  torni.tampere@sokoshotels.fi

  nettisivuille

  Radisson Blu Grand Hotel Tammer
  Satakunnankatu 13
  33100 Tampere

  p. 020 1234 632
  info.tampere@radissonblu.com

  nettisivuille


  Klikkaa tästä muita majoitusvaihtoehtoja

   

  MUITA HOTELLEJA
   

  Cumulus Hämeenpuisto

  Hämeenpuisto 47
  33200 Tampere

  p. 03 386 2000
  hameenpuisto.cumulus@restel.fi
  nettisivuille

  Holiday Inn Tampere - Central Station
  Rautatienkatu 21
  33100 TAMPERE
   
  p. 03 2392 2100
  tampere.hicentralstation@restel.fi
   

  nettisivuille

  Lapland Hotel Tampere
  Yliopistonkatu 44
  33100 Tampere

  p. 03 383 0000
  tampere@laplandhotels.com

  nettisivuille

  Omenahotelli Tampere II
  Hämeenkatu 7
  33100 Tampere

  Varaukset vain netin kautta:www.omenahotels.com/fi

   

  HOSTELLIT


  Dream Hostel
  Åkerlundinkatu 2
  33100 Tampere

  p. 045 236 0517
  booking@dreamhostel.fi

  nettisivuille
   

 • TULE TALKOOLAISEKSI

   

  Oletko kiinnostunut toimimaan vapaehtoistyöntekijänä festivaalillamme tänä vuonna? Otamme avun kiitollisuudella vastaan!

  Ole ystävällinen ja täytä alla oleva lomake.

  Talkoolaisena saat mahdollisuuden päästä katsomaan Pääohjelmiston ja Ohjelmateltan esityksiä, mikäli niihin on tilaa, sekä ruokailun työpäivinäsi ja vielä Teatterikesän paidan. Yksi esityslippu kolahtaa kolmen tunnin työrupeamasta ja aina pääsee katsomaan jotain esitystä - jos ei juuri haluamaansa.

  Teatterikesällä on useita työaloja ja -paikkoja, joihin talkoolaisia kaivataan. Ilmoittautumisen päättymisen jälkeen valinnat tehdään lomaketietojen perusteella ja kunkin työalan vastaava ottaa yhteyttä omiin talkoolaisiinsa heinäkuun lopulla.

  Tarkemman itseäsi koskevan tiedon, täsmennetyn toimenkuvan ja aikataulun tulet saamaan vastaavalta henkilöltäsi.

  Ilmoittautuminen talkoolaiseksi päättyy 20.7.2018 ja ilmoittautuneisiin otetaan yhteyttä pian sen jälkeen.


  Lisätiedot:
  Seija Parviainen
  seija.parviainen(at)teatterikesa.fi
  03-222 8536

  HUOM! Jos et saa sähköpostiin vahvistusta ilmoittautumisestasi, ota yhteyttä!

   

   

  Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

 • TULE ROUDARIKSI

  Ilmoittautuminen vuodelle 2018 on päättynyt. Tarvittaessa ota yhteyttä tuottaja Jonni Pantzar
  jonni.pantzar@teatterikesa.fi, p. 03 223 1064.

   

   

   

   

   

Festivaalin tukijat

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Tuotantoyhteistyökumppanit

Jäsenyydet

Esityskohtaiset kumppanit

Yhteistyössä

Tuotantoyhteistyössä Ohjelmateltan kanssa

 • Tampereen Teatterin Palvelu Oy