Torstain kohokohtia – ja odotettu Tapahtumien Yö!

9.8.2018

Tapahtumien Yö 9.8.2018

Tapahtumien Yö valtaa Tampereen kaupungin kadut, kulmat ja kuppilat tänään, torstaina 9. elokuuta! Kokeile vaikka roller derbyä, katsele huikeita tanssiesityksiä, ilmaise tunteesi ilmastonmuutoksesta tai tee iltavierailu johonkin lukuisista museoista. Nämä esimerkit ovat vain pisara tapahtumamerestä, joten tutustu koko ohjelmistoon Tapahtumien Yön verkkosivulla ja valitse omat suosikkisi! 
 

PÄÄOHJELMISTON HELMIÄ

Legenda pienestä luustaTänään torstaina festivaalin ensiesityksensä saa Teatterimontussa klo 19 monitaiteellisen Kolmas Tila -ryhmän esitys; toinen esitys on perjantaina klo 13. Legenda pienestä luusta, osa IV Rán, on paitsi kaunis ja runollinen, myös vahva ekologinen kannanotto. "Yritämme luoda laajemman näyn siitä, missä me olemme, mistä tulemme, minne olemme menossa ja miten puhumme tulevaisuudesta. Sillä voi olla suuri vaikutus siihen, mitä tulee tapahtumaan", totesi keskiviikkona Teatterikesän tiedotustilaisuudessa ohjaaja Juha Malmivaara

Torstaina lippuja on saatavilla seuraavien Pääohjelmiston esitysten uusintoihin:

  • Taideyliopiston Teatterikorkeakoulu & Aurinkoteatteri: Baikal Brothers Ky – TT Päänäyttämö klo 13

  • dollardaddy's (Unkari): Chekhov – Pakkahuone klo 14:00

  • Samira Elagoz: Cock, Cock.. Who's There? – Hällä-näyttämö klo 16:30

  • Sardegna Teatro & Compagnia Teatropersona: Macbettu – TTT Eino Salmelainen klo 16:30

Kantaesitettävä Turkka kuolee on loppuunvarattu torstaina ja perjantaina, samoin kun Kansallisteatterin Vanhat mestarit.

OHJELMATELTTA TARJOAA TAPAHTUMIEN YÖN KESKIPISTEESSÄ HUUMORIA JA KANTELE-POPPIA

Hieman ronskimman huumorin ystäville tarjolla on klo 19.00 alkaen Ohjelmateltassa nauruhermoja kutittava Kumma Peruna, jonka kyljessä töröttävät Riku Nieminen sekä muusikko-humoristit Iiro Rantala ja Saara Puljula. Konserttikanteleelle aivan uuden käytön on puolestaan keksinyt pop-kantelisti Ida Elina, jonka huikeita pop-hittien cover-versioita teltassa kuullaan klo 22. 

OFF TAMPEREEN JA ENCOREBAANAN TORSTAI

OFF-ohjelmiston helmet torstaille löydät tästä linkistä ja Encorebaanan esiintyjät puolestaan täältä.

 

<< Takaisin