Muutoksia OFF Tampere -ohjelmistossa

3.8.2021

Torstaina 5.8. tiukentuvien koronarajoitusten vuoksi myös Teatterikesän OFF Tampere -ohjelmiston esityksissä on muutoksia. Kaikki järjestettävät esitykset toteutetaan ajankohtaisten turvallisuusvaatimusten mukaan, ja monissa esityksissä yleisökapasiteettia lasketaan huomattavasti. Tästä syystä myös lippuja on saatavilla aiempaa vähemmän, ja joihinkin esityksiin on järjestetty lisänäytöksiä. Osa OFF-ohjelmiston näytöksistä peruuntuu kokonaan.

Circus Ruska Festival siirtyy verkkoon

Pakkahuoneenaukiolle 4.–7.8. suunniteltu Circus Ruska Festival peruu yleisöesityksensä ja siirtää festivaalinsa verkkoon. Ohjelma esitetään suorana lähetyksenä Sorin Sirkukselta torstaina 5.8. klo 17.00 alkaen. Videolähetystä voi seurata maksutta Circus Ruska Festivalin Facebook-sivulla: https://www.facebook.com/circusruska

Ohjelmistossa nähdään kaikki alkuperäisen katufestivaalin esiintyjät: Arctic Ensemble, Duo Color Express Kate ja Pasi, Stina ja Lotta sekä Victor Rubilar.

Muut ohjelmistomuutokset

Tukkateatteri: Kamala kissa ja katinperän lorut
Sunnuntain 8.8. esitys peruuntuu, muut esitykset järjestetään normaalisti.

Anna-Maija Ihander & Musta Hurma: Ebola the Musical
Ebola the Musical saa lisäesityksen perjantaille 6.8. klo 16.00. Saman päivän klo 19.00 esitys on loppuunvarattu. 

Työryhmä Kirjavainen-Malmi-Sinisalo-Paranko: Kaikki antamasi aamut
Perjantain 6.8. esitys järjestetään 10 hengen yleisölle. Osa jo lipun ostaneista katsojista siirretään lisäesityksiin 19.8. tai 20.8. – järjestäjä on suoraan yhteydessä asiakkaisiin.

Tampere-talon ja Tampere Filharmonian Puistokonsertin järjestämistä selvitetään parhaillaan. Tilaisuutta ei toistaiseksi ole peruttu.

Eri esitysten järjestäjät ovat yhteydessä asiakkaisiinsa mahdollisista lippupalautuksista tai -siirroista. 

<< Takaisin