Kuva Tampere Fillharmonian arkistosta.

Puistokonsertti 2021 (loppuunvarattu)

Tampere Fillharmonia ja Tampere-talo

Tampere Filharmonian Puistokonsertti palaa Tampereen Sorsapuistoon elokuussa – Santtu-Matias Rouvalin johtaman maksuttoman konsertin tähtinä nähdään Maria Ylipää ja Kummeli-komediaryhmä.

Poikkeusjärjestelyt

Puistokonserttissa tulee käyttää maskia, noudattaa järjestyksenvalvojien ohjeita, säilyttää 1–2 metrin turvaväli muihin osallistujiin ja välttää turhaa liikkumista. Tapahtumaan ilmoittautudaan etukäteen verkkolomakkeella, ja lisäksi paikan päällä on mahdollisuus sisäänpääsyyn, mikäli tilaa on. Tilaisuus on loppuunvarattu!

Puistokonsertin ohjelma

Tampere-talo, Tampere Filharmonia ja Tampereen Sähkölaitos järjestävät jälleen perinteisen Puistokonsertin Tampereen Sorsapuistossa lauantaina 7.8. klo 18. DJ-musiikkia on puistossa tarjolla jo klo 16:30 alkaen. Tampereen kulttuurisyksyn avaava koko perheen maksuton puistotapahtuma tarjoilee klassisen musiikin helmiä, yhteislaulua ja tangon säveliä. Ohjelmistossa kuullaan tällä kertaa muun muassa Tšaikovskin, Merikannon, Sibeliuksen ja Piazzollan teoksia.

Yleisradio televisioi Puistokonsertin Yle Areenassa suorana 7.8. klo 18 ja Yle Teema -kanavalla 7.8. klo 20. Konsertin kapellimestarina toimii tuttuun tapaan Tampere Filharmonian ylikapellimestari Santtu-Matias Rouvali. Solistina esiintyy suosittu laulaja-näyttelijä Maria Ylipää. Puistokonsertissa tavataan myös tutut Kummeli-miehet Heikki Silvennoinen, Heikki Hela ja Timo Kahilainen, joiden Kari ja Karvattomat -yhtyeellä on valmisteilla yllätyksiä konserttivieraille. Kummelin tv-debyytistä tulee kesällä kuluneeksi 30 vuotta.

Tampereen Sähkölaitos järjesti toukokuussa äänestyksen konsertin ohjelman yhteislaulukappaleesta, joka myös kuullaan konsertissa.

Ennen Tampere Filharmonian esiintymistä S-Wings by Dj Jykke tarjoilee tuttuja pop- ja rockhittejä svengaavina swingeinä ja jouhevina jazzversioina klo 16:30 alkaen.

Tutustuthan Tampereen Teatterikesän yleisöturvallisuusohjeisiin ennen tapahtumaan saapumista.