Waltteri Torikka tähdittää Tammerin taikaa -brunssikonserttia – Myös oheisohjelmisto OFF Tampere on julkistettu

14.6.2023

Tampereen Teatterikesä on julkistanut oheisohjelmistojaan. Tammerin taikaa -brunssikonsertin tähtiartistina nähdään lauantaina 12.8. ooppera- ja konserttilaulaja Waltteri Torikka. OFF Tampere tarjoaa puolestaan laajan kattauksen niin maksuttomia kuin maksullisiakin ammatti- ja harrastajaryhmien järjestämiä esityksiä ja tapahtumia. Muu ohjelmisto kokoaa yhteen festivaaliviikon aikana järjestettävät keskustelutilaisuudet, workshopit ja ammattilaistapahtumat. Teatterikesää vietetään tänä vuonna 7.–13.8.

Tampereen Teatterikesä ja Radisson Blu Grand Hotel Tammer järjestävät Tammerin taikaa -brunssikonsertin Tammerin juhlasalissa lauantaina 12.8. Ohjelmallisella brunssikattauksella esiintyy tänä vuonna ooppera- ja konserttilaulaja Waltteri Torikka. Häntä säestää pianisti Maila Böhm.

Muun muassa Lappeenrannan valtakunnallisen laulukilpailun miesten sarjan (2010) sekä MTV:n Tähdet, tähdet -kilpailun (2015) voittajana tunnetuksi tullut Torikka on vahva tulkitsija ja monipuolinen esiintyjä, joka on kotonaan yhtä lailla suurilla areenoilla kuin intiimeissä konserttisaleissa. Torikan ohjelmisto ulottuu oopperapäärooleista ja vaativasta klassisesta ohjelmistosta aina viihde- ja elokuvamusiikin moderneihin klassikoihin.

Tammerin taikaa -konsertin yhteydessä tarjoillaan hotellin jo klassikoksi muodostunut brunssi. Grand Hotel Tammer on kansainvälisesti tunnettu ja Tampereen kaupunkimaisemaan ikonisesti kuuluva hotelli, joka on vuodesta 2016 alkaen ollut osa Radisson Blu -hotelliketjua.

Liput brunssikonserttiin tulevat myyntiin keskiviikkona 14.6. Lippuja myyvät Lippu.fi sekä Teatterikesän oma lipunmyyntipiste.
Lisätietoa Tammerin taikaa -konsertista


Esittävien taiteiden kenttä esittäytyy Teatterikesän OFF-ohjelmistossa

Tampereen Teatterikesän virallinen oheisohjelmisto OFF Tampere kokoaa yhteen ammatti- ja harrastajaryhmien järjestämät esitykset ja tapahtumat festivaaliviikolla 7.–13.8. Tänä vuonna ohjelmistossa nähdään yhteensä 40 erilaista produktiota.

OFF-ohjelmistossa ovat mukana muun muassa Tampereen ja lähiseutujen suurimmat kesä- ja harrastajateatterit, kuten Tampereen Komediateatteri, Pyynikin kesäteatteri, Tampereen Ylioppilasteatteri ja Tukkateatteri sekä Tampereen Improvisaatioteatteri Snorkkeli jo perinteeksi muodostuneella Kuutamokeikallaan perjantaina 11.8.

Maksullisten tapahtumien lisäksi OFF Tampere tarjoaa monipuolisesti ilmaisohjelmaa. Esimerkiksi Circus Ruska Festival järjestää Pakkahuoneenaukiolla keskiviikosta perjantaihin, 9.–11.8., maksuttoman pop up -festivaalin, jolla esiintyvät Anniina Peltovako ja Valentino Martinetti nykysirkusteoksellaan VAANNILA sekä Simon Llewellyn jalkapallojongleeraus-esityksellään We Are the Champions.

Pirkanmaan Tanssin Keskus & ALDA-työryhmä tuovat puolestaan Finlaysonin alueelle maksuttoman, tanssin ja visuaalisen taiteen rajapinnalla liikkuvan ALDA-installaation, jota esitetään torstaista sunnuntaihin 10.–13.8. Teos on islantilaisten taiteilijoiden koreografi Katrín Gunnarsdóttirin ja lavastus- ja pukusuunnittelija Eva Signý Bergerin monta vuotta kestäneen yhteistyön huipentuma.

OFF Tampere -ohjelmiston esitykset löydät verkkosivuiltamme

Myös Muun ohjelmiston tapahtumat on julkistettu Teatterikesän verkkosivuilla. Muussa ohjelmistossa on mukana festivaaliviikon aikana järjestettävät paneelikeskustelut, työpajat ja ammattilaistapahtumat.

Lisätietoa Muun ohjelmiston tapahtumista


Festivaaliviikon torstaina 10.8. järjestetään tuttuun tapaan myös Tampereen Tapahtumien Yö, jonka ohjelmatarjonta julkistetaan heinäkuussa.


Waltteri Torikan pressikuva:
Warner Music | https://isaac.wmg.com/app/#/s/py9mVpvlD4

OFF Tampere -esitysten kuvat:
https://www.flickr.com/photos/teatterikesa/albums/72177720309018506

Lisätiedot:

Emilia Kiuru
Tuotantosuunnittelija

emilia.kiuru@teatterikesa.fi
03 222 8536

<< Takaisin