Tammeri taikaa -juhlasali

TAMMERIN TAIKAA

Hotelli Tammerin juhlasali tarjoaa arvokkaat puitteet Tammerin taikaa -brunssikonsertille, joka järjestetään seuraavan kerran festivaaliviikolla 7.–13.8.2023. Bunssin ohjelma julkistetaan toukokuun lopulla. Viime vuonna brunssikonsertissa esiintyi popkanteletar, laulaja ja lauluntekijä Ida Elina (tarkemmin konsertista alla).

Tilaisuuden toteuttavat yhteistyössä Tampereen Teatterikesä ja Radisson Blu Grand Hotel Tammer.

 


Tammerin taikaa -brunssikonsertti 2022: Ida Elina

Grand Hotel Tammerin juhlasali tarjoaa arvokkaat puitteet toista kertaa järjestettävälle Tammerin taikaa -brunssikonsertille lauantaina 6.8. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Tampereen Teatterikesä ja Radisson Blu Grand Hotel Tammer.

Konsertissa yleisön hurmaa karismaattinen popkanteletar Ida Elina, joka on tuonut modernia kanteleen soittoa tunnetuksi Suomessa, maailmalla ja Youtubessa jo yli vuosikymmenen ajan. Monipuolinen laulaja-lauluntekijä tulkitsee omaleimaisella otteella niin omia laulujaan kuin uusia ja vanhoja pop-klassikoita Abbasta Adeleen.

Svengaavien kanteletulkintojen lomassa päästään nauttimaan Tammerin noutopöytien runsaasta valikoimasta, johon katetaan laadukkaita ja tuoreita raaka-aineita sekä paikallisia erikoisuuksia. Tarjolla on muun muassa vastapaistettuja croissanteja ja muffinsseja, vohveleita sekä herkullista metsäsienimunakasta.

Runsas brunssikattaus tarjoillaan klo 12–14, ja konsertti alkaa noin klo 12.30. Esityksessä on väliaika. Tilaisuuteen ei varata numeroituja paikkoja, vaan pöydät täytetään ohjatusti saapumisjärjestyksessä.

Brunssin menu

Tammerin taikaa -brunssikonsertti 2022: Ida Elina

Tammerin juhlasali, Satakunnankatu 13
La 6.8.2022 klo 12.00
Kesto 2h, väliaika
Liput: Teatterikesä 42 € | Lippupiste 44,50 €

OSTA LIPUT

Ida Elinan kotisivut

Kuvaaja: Timo Pyykönen

 

Tammerin taikaa -logo