TAMMERIN TAIKAA

Tampereen Teatterikesä ja tänä vuonna 90-vuotisjuhliaan viettävä Grand Hotel Tammer jatkavat pitkään jatkunutta yhteistyötään ja toteuttavat yhdessä kaksi Tammerin taikaa
-konserttia Teatterikesän tapahtumaviikolla. Luvassa on maksuton ulkoilmakonsertti sekä juhlallinen brunssi, jota tahdittavat esiintyjälegenda Jorma Uotisen tulkitsemat ranskalaiset chansonit.

PARIISIN TAIVAAN ALLA
konsertti & Grand Hotel Tammerin juhlabrunssi

la 10.8. klo 12–14

Lauantaina 90-vuotiaan Tammerin taikaa juhlitaan maittavalla brunssilla, jonka kunniavieraaksi saapuu karismaattisen elegantti Jorma Uotinen. Uotisen Pariisin taivaan alla -konsertissa kuullaan tunteikkaita ranskalaisia chansoneja, ja esityksen säestää Uotisen pitkäaikainen luottopianisti Jari Hakkarainen. Ovet brunssille aukeavat klo 12.00 ja konsertti alkaa noin klo 12.30. Konsertin kesto on noin 50 minuuttia, ja esityksessä on väliaika.

Brunssipöytään katetaan korkealaatuisia tuoreita raaka-aineita ja paikallisia erikoisuuksia. Runsas valikoima pitää sisällään mm. paikallisen leipomon leipiä, valikoiman erilaisia juustoja, paikallisen palvaamon leikkeleitä ja bratwurstia, metsäsienimunakasta, raikkaita vihanneksia, hedelmiä, jugurtteja ja marjoja. Ranskalaistyyliseen herkutteluun sopivat vastapaistetut croissantit ja marmeladi, minkä lisäksi herkkusuita hemmotellaan myös muffinsseilla, suklaacookieilla ja tuoreilla vohveleilla. Brunssin menun löydät tästä linkistä.

Mikäli sinulla on kysyttävää ruokatarjoilusta, ota yhteyttä hotellin keittiöpäällikkö Eeva Heinoon: eeva.heino(a)radissonblu.com, p. 050 594 8812.

Liput:
39 / 42,50€ 
Lipun hinta sisältää brunssitarjoilun ja konsertin

Liput Teatterikesän lipunmyynnistä 39€
Avoinna arkisin klo 11–16, p. 03 223 1066
Tullikamarin aukio 2, 2. krs

Liput lippu.fi-palvelun kautta 42,50€ 
Osta liput tästä!

Yhteistyössä Tampereen Teatterikesä ja Radisson Blu Grand Hotel Tammer. 


 

Lisätietoja:

Tuotantosuunnittelija Susanna Koskimaa
susanna.koskimaa(a)teatterikesa.fi, p. 050 549 5859