TAMMERIN TAIKAA

Tampereen Teatterikesä ja tänä vuonna 90-vuotisjuhliaan viettävä Grand Hotel Tammer jatkavat pitkään jatkunutta yhteistyötään ja toteuttavat Teatterikesäviikolla yhdessä kaksi Tammerin taikaa -konserttia. Luvassa on maksuton ulkoilmakonsertti sekä juhlallinen brunssi, jota tahdittavat esiintyjälegenda Jorma Uotisen tulkitsemat ranskalaiset chansonit.

LOPPUUNVARATTU:
PARIISIN TAIVAAN ALLA
brunssi & konsertti

la 10.8. klo 12–14
Grand Hotel Tammerin juhlasali
Liput 39 / 42,50€ 

Lauantaina 90-vuotiaan Tammerin taikaa juhlitaan maittavalla brunssilla, jonka kunniavieraaksi saapuu karismaattisen elegantti Jorma Uotinen. Uotisen Pariisin taivaan alla -konsertissa kuullaan tunteikkaita ranskalaisia chansoneja, ja esityksen säestää Uotisen pitkäaikainen luottopianisti Jari Hakkarainen. Ovet brunssille aukeavat klo 12.00 ja konsertti alkaa noin klo 12.30. Konsertin kesto on noin 50 minuuttia, ja esityksessä on väliaika.

Brunssipöytään katetaan korkealaatuisia tuoreita raaka-aineita ja paikallisia erikoisuuksia. Runsas valikoima pitää sisällään mm. paikallisen leipomon leipiä, valikoiman erilaisia juustoja, paikallisen palvaamon leikkeleitä ja bratwurstia, metsäsienimunakasta, raikkaita vihanneksia, hedelmiä, jugurtteja ja marjoja. Ranskalaistyyliseen herkutteluun sopivat vastapaistetut croissantit ja marmeladi, minkä lisäksi herkkusuita hemmotellaan myös muffinsseilla, suklaacookieilla ja tuoreilla vohveleilla. Brunssin menun löydät tästä linkistä.

Mikäli sinulla on kysyttävää ruokatarjoilusta, ota yhteyttä hotellin keittiöpäällikkö Eeva Heinoon: eeva.heino(a)radissonblu.com, p. 050 594 8812.

Huomioithan, että tilaisuuteen ei oteta pöytävarauksia, vaan pöydät täytetään saapumisjärjestyksessä. Kaikista pöydistä ei ole suoraa näköyhteyttä lavalle. 

Liput:

Teatterikesän lipunmyynnistä 39€
Varaukset p. 03 223 1066
Avoinna arkisin klo 11–16, Tullikamarin aukio 2, 2. krs

Lippu.fi-palvelun kautta 42,50€ 
Osta liput tästä!
 

= = = = = = = = =

KIELO KÄRKKÄINEN & JUHO KANERVO 
(Huom! esiintyjä vaihtunut aiemmin ilmoitetusta)
ke 7.8. klo 19.00
Trattoria Tammerin puisto
Vapaa pääsy

Ravintola Trattoriassa kuullaan keskiviikkona laulaja Kielo Kärkkäisen ja sellisti Juho Kanervon duo-keikka, jonka ohjelmisto koostuu pitkälti Kielo Kärkkäisen omasta tuotannosta. Kärkkäinen tunnetaan laulajana pehmeästä ja omaleimaisen syvästä jazz-soundistaan, ja aktiivisesti keikkaileva muusikko on hurmannut yleisönsä myös intensiivisillä espanjankielisillä tulkinnoilla. Teatterikesän keikalla kuullaan Kärkkäisen tuoretta suomenkielistä materiaalia, joka tyylilajiltaan edustaa laulettua ja soitettua runoutta. Oman tuotantonsa inspiraatiota Kärkkäinen ammentaa erityisesti 1960- ja 70-lukujen folkista, jazzista ja progesta. Laulua säestää sellolla taituroiva Juho Kanervo, joka tunnetaan yhtenä maan kiinnostavimmista bassotaiteilijoista ja rytminikkarina muun muassa Saimaan, Yonan ja Ellipsin riveistä. 

Valitettavasti aiemmin ilmoitettu Sagolik-yhtyeen keikka peruuntuu sairastapauksen vuoksi.


Yhteistyössä Tampereen Teatterikesä ja Radisson Blu Grand Hotel Tammer. 


 

Lisätietoja:

Tuotantosuunnittelija Susanna Koskimaa
susanna.koskimaa(a)teatterikesa.fi, p. 050 549 5859