Tiistaina tapahtuu

8.8.2017

Festivaalin virallinen lähtölaukaus on Laikunlavan avajaistilaisuus tiistaina klo 12.00.

Avajaisista ehtii kiitämään vielä Father Fuckerin klo 13.30 alkavaan päivänäytökseen, ja nopeat saattavat saada vielä lippuja klo 16  alkavaan belgialaisen Miet Warlopin Fruits of Labor -esitykseen. Kovin montaa lippua ei ole enää jäljellä.

Iltaesityksistä tilaa on vielä klo 19.00 alkavaan Aurinkoteatterin Saalistajat-näytelmään. Tom of Finlandin tiistainen iltaesitys sen sijaan on jo täynnä, mutta keskiviikon päivänäytöksessä on toistaiseksi tilaa.

Ohjelmateltan avaa tiistaina Kaj Chydeniuksen jo traditioksi muodostunut konsertti-ilta, joka on loppuunmyyty. Mukaan mahtuu kuitenkin illan klo 22 esitykseen, jolloin nähdään viimeistä kertaa toimittaja Kimmo Oksasen kirjaan perustuva, kabareehenkinen esitys Kasvonsa menettänyt mies.

Tänään käynnistyy myös ilmainen ravintolafestivaali Encorebaana, jonka Puutostiloja esitys järjestetään tiistaina aikaisemmin ilmoitetusta poiketen Sokos Hotel Tornin Paja Barissa klo 22. Esityksessä kitaristiduo Marko Eskola ja Juha Tretjakov tekevät kunnianosoituksen "Freukkareiden" hiljattain menehtyneelle keulahahmolle, Pekka Myllykoskelle.

Myös OFF Tampere -ohjelmistossa on monenlaista mielenkiintoista ohjelmaa aamusta iltaan saakka – läpi festivaaliviikon.

P.S. Leea Klemolan Kuopion kaupunginteatterille ohjaamaan näytelmään Vaimoni, Casanova on enää muutama lippu jäljellä 9.–10.8.

<< Takaisin