Teatterikesän tiistain suositukset

6.8.2019

Teatterikesän avajaiset järjestetään tänään, tiistaina Laikunlavalla klo 12. Aamulehden tilaajat voivat seurata lähetystä suorana myös lehden verkkosivuilla.
Tänään nähdään myös loppuunmyydyn Hairin viimeinen esitys, mutta lippuja on saatavilla vielä Pääohjelmiston muihin tapahtumiin.

LIONCirco Aereo: LION – THE WEIRD AND MAGICAL ABRACADABRA CIRCUS SHOW

Marc Gassot
'n tähdittämä Lion – The Weird and Magical Abracadabra Circus Show on yhden miehen ja viiden tähden riemastuttava esitys, joka vetoaa takuulla myös nuorisoon virtuoottisella mimiikalla ja kauhuelokuvista tutulla splätterillä.

Ti 6.8. klo 18.30 
Ke 7.8. klo 14.00

 


I'm LiquidKinetic Orchestra: I'M LIQUID

I'm Liquid on huumaavan fyysinen ja taistelulajien kamppailukieltä koreografiaansa taitavasti nivova tanssiesitys. Kinetic Orchestra ja ryhmän koreografi Jarkko Mandelin saivat tänä vuonna Tanssin maineteko -palkinnon.

Ti 6.8. klo 18.30
Ke 7.8. klo 16.00
HarrietRyhmäteatteri: HARRIET

Ryhmäteatterin tämän illan ainoaan esitykseen on vielä kourallinen lippuja jäljellä, joten kannattaa olla nopea. Ohjaaja-käsikirjoittaja Milja Sarkolan kiehtova Harriet liikkuu taidokkaasti faktan ja tulkinnan rajamaastossa, ja kysyy, onko jokaisella oikeus omaan totuuteensa?

Ti 6.8. klo 20:00


 

Eino Leinon eksätOhjelmateltta: EINO LEINON EKSÄT – ENEMMÄN TAI VÄHEMMÄN MUUSINA

Ohjelmateltassa on ovella myynnissä lippuja tänään vuoden parhaana monologiesityksenä palkittuun Eino Leinon eksät -esitykseen. Pinja Hahtolan käsikirjoittama ja Seppo Honkosen ohjaama näytelmä marssittaa teltan lauteille joukon Eino Leinon sydämenvalittuja. Sanoja ei säästellä, kun nämä eksät pääsevät purkamaan tuntojaan Anonyymien Apollon muusien terapiaistunnossa; kyytiä saavat niin juopottelevat taiteilijamiehet kuin kulisseja kannattelevat vaimotkin.

Ti 6.8. klo 21:30


OFF TampereOFF Tampereen tiistain ohjelman löydät kokonaisuudessaan täältä!
 

 

 

 

 

Muu ohjelmistoTeatterikesän Muu ohjelmisto on myös käynnissä ja pitää sisällään keskusteluja, seminaareja, työpajoja, tilaisuuksia ja tapaamisia. Osa tapahtumista on yleisölle avoimia ja osa on suunnattu alan ammattilaisille.

Lue lisää täältä!

<< Takaisin