Tapahtumien Yön ilmoittautuminen on auki!

10.5.2022

Tapahtumien Yö valloittaa Tampereen jälleen torstaina 4.8.2022.

Ilmoittautuminen ohjelmistoon on avoinna 10.–31.5.2022.

Teatterikesän Tapahtumien Yössä Tampereen kadut ja rakennukset täyttyvät poikkitaiteellisesta vilinästä ja vilskeestä aamuvarhaisesta iltamyöhään. Tapahtumasta tulee järjestäjiensä näköinen kokonaisuus, joten tule rohkeasti mukaan tuomaan oma lusikkasi tähän soppaan. Tapahtumasi tai esityksesi voi olla musiikkia, tanssia, kirjallisuutta, elokuvia, käsitöitä, näyttelyitä, liikuntaa, syömistä, juomista, päiväunia, kottikärrykävelyä tai mitä tahansa maan ja taivaan väliltä – tai sen ulkopuolelta.

Täytä siis ilmoittautumislomake ja tule mukaan luomaan jo klassikoksi muotoutunutta Tampereen Teatterikesän Tapahtumien Yötä!


Tapahtuman järjestäminen korona-ajan jälkimainingeissa

Tapahtumien Yön järjestäjien tulee huomioda tapahtumien terveysturvallisuus ja kaikkia järjestäviä tahoja pyydetään noudattamaan mahdollisia viranomaisten antamia koronaohjeistuksia. Teatterikesän puolesta tarjoamme mahdollisimman hyvät eväät ja avut turvallisen tilaisuuden järjestämiseen ja viestintään, mutta jokaisen järjestäjän vastuulla on taata oman tapahtumansa toteutus ammattimaisesti ja vastuullisesti. Jos sinulla on kysyttävää tapahtuman järjestämisestä, voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse:

tapahtumienyo(at)teatterikesa.fi

Seuraa meitä myös Facebookissa ja Instagramissa

 

Tehdään yhdessä Tapahtumien Yö!

<< Takaisin