ILMOITTAUTUMINEN Tapahtumien Yöhön 2024

Tapahtumien Yöhön voit ilmoittautua tällä lomakkeella 12.6.2024 asti. Ohjelma julkistetaan heinäkuun aikana. Tapahtumien Yö on poikkitaiteellinen karnevalistinen tapahtuma, joka järjestetään Teatterikesä-viikon torstaina. Sen toteuttavat yhdessä Teatterikesä ja kymmenet eri tamperelaistahot, kuten yhdistykset, yritykset, seurakunnat ja kaupunki. Tapahtumasi sisältö voi olla esimerkiksi näyttelyitä, katuteatteria, sirkusta, kävelykierroksia, tanssia, juomien nauttimista eli kaikki on tervetulleita! Tapahtumien Yötä vietetään tänä vuonna 8.8.2024.

Lomaketta ei voi tallentaa keskeneräisenä, joten huolehdithan, että kaikki tiedot on täytetty ennen lomakkeen lähettämistä. Kun ilmoittautuminen on rekisteröity, saat sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin. Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli et saa vahvistusviestiä, ota meihin yhteyttä.

Ilmoittautumismaksut:
Yhteisöt ja yksittäiset taiteilijat 55€ (sis. alv 24%), yritykset 210€ (+ alv 24%)
Maksua vastaan osallistujat saavat tapahtumansa Teatterikesän festivaalilehteen, verkkosivuille sekä Tapahtumien Yön mediaviestintään ja somemarkkinointiin. Alla esimerkki vuoden 2023 tapahtumista.

Huomioithan, että esiintyvä ryhmä on vastuussa tapahtumansa tuotannosta ja käytännön toteutuksesta. Esiintyvä ryhmä on itse yhteydessä tapahtumapaikkaan. Esiintyvä ryhmä sitoutuu toimittamaan tarvittavat viestintä- ja lupamateriaalit Tampereen Teatterikesälle ilmoittautumisajan viimeisenä päivänä tai sovitusti.

Kysymykset ja tiedustelut:

Jose Lötjönen, tuotantoassistentti
tapahtumienyo(at)teatterikesa.fi

Sofia Ketola, tuotantosuunnittelija
sofia.ketola(at)teatterikesa.fi

p. +358 (0)3 223 1064
(ma-pe klo 10-16)

Yhteystiedot

Suosimme sähköpostilaskutusta

Jos valitsit laskutyypiksi Verkkolasku

Suunniteltu tapahtuma / esitys

Järjestäjän tulee olla itse yhteydessä haluttuun tapahtumapaikkaan

Paljonko tarvitsette aikaa rakentamiseen ja purkamiseen tai muuhun valmistautumiseen ennen tapahtumaa ja sen jälkeen?

Edellyttääkö osallistuminen lipun ostamista?

Erittele lippujen hinnat ja mahdolliset alennusryhmät

Tiedustele sähköpisteiden käytöstä Tampereen kaupungilta. Ulkotapahtumissa on syytä huomioida, että korkea äänentaso voi aiheuttaa ympäristölle meluhaittaa.

Lisätietoa mahdollisista ikärajoista, liikennejärjestelyistä, melusta, häiriöistä ja muista esitykseen tai esityspaikkaan liittyvistä huomioista.

Turvallisuus

Tapahtumalla tulee olla nimetty vastuuhenkilö, joka vastaa turvallisuudesta tapahtumapaikalla ja osaa vastata järjestelyjä koskeviin kysymyksiin.

Markkinointi

Tässä osiossa voit lähettää tekstiä, kuvia ja muuta taustamateriaalia tapahtuman markkinointia varten. Suuret kuvatiedostot voi lähettää erikseen myös WeTransferilla osoitteeseen tapahtumienyo@teatterikesa.fi tai esim. Dropbox- tai Drive-linkkinä. Muistathan nimetä kuviin tapahtuman sekä kuvaajan nimen.

Kirjoita tapahtumasta lyhyt, parin lauseen kuvaus Tapahtumien Yön markkinointia varten. Lyhyessä esittelytekstissä ei kannata toistaa esityksen nimeä, järjestäjää tai aika- ja paikkatietoja. Tekstiä saatetaan muokata.

Kerro mitä tapahtuma sisältää ja kuka tapahtuman järjestää Tapahtumien Yön verkkosivuja varten. Tapahtumaa kannattaa avata mahdollisimman kattavasti ja asiakkaan kannalta kiinnostavasti. Huomioithan, että tekstiä saatetaan lyhentää tai muokata. Esimerkkejä edellisen vuoden tapahtumista alla.

Teemme kaikista tapahtumistamme verkkosivut myös englanniksi. Voit lähettää englanninkielisen tapahtumaesittelyn tässä kentässä.

Tietosuoja

Tampereen Teatterikesä käyttää tässä lomakkeessa ilmoitettuja tietoja ainoastaan Tapahtumien Yön järjestämiseen liittyvissä asioissa sekä tapahtuman markkinoinnissa. Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.