Nätyn opiskelijoiden esitykset on julkistettu

20.6.2023

Tampereen yliopiston teatterityön tutkinto-ohjelma Nätyn opiskelijoiden festivaaliviikolle valmistelemat esitykset on nyt julkistettu.

Kanadalaisen nykyteatteriohjaaja James Longin ja Nätyn yhteistyön tuloksena syntyi kolme esitystä: Miten täältä pääsee Tampereelle?, Sisäpihalla ja Maatuja – laulua maailmanlopun raunioilla. Festivaaliviikon lauantaina 12.8. ja sunnuntaina 13.8. nähtävät paikkasidonnaiset teokset kiinnittyvät temaattisesti James Longin Lonely Lonely Oh So Lonely -luentoesitykseen, joka nähdään Teatterikesän pääohjelmistossa. Kaikkiin Nätyn opiskelijoiden esityksiin on vapaa pääsy.

Esitysprosessien ohjaavina opettajina ovat toimineet Samuli Nordberg ja Pauliina Hulkko Tampereen yliopistosta sekä James Long Simon Fraser -yliopistosta.

Opiskelijoiden esitykset ovat osa Lonely City -projektia, joka on Tampereen Teatterikesän, Tampereen yliopiston teatteritaiteen tutkinto-ohjelman ja Simon Fraser -yliopistossa työskentelevän ohjaaja James Longin pedagoginen yhteistyöhanke, joka käynnistyi alkukeväästä 2023. Yhteistyön tuloksena on syntynyt esityksiä Tampereen lisäksi myös Vancouveriin.

<< Takaisin