Lauantain laatuohjelmaa

11.8.2018

Viikonloppu tarjoaa vielä runsaasti nautittavaa teatterinnälkäiselle yleisölle. Lauantaina jokunen nopea ehtii vielä katsomaan KOM-teatterin Veriruusut-esityksen uusintaa Sorin Sirkukselle klo 12. Lippuja on jäljellä kourallinen.

Amanda Palon ja Olga Palon toisinto koskettavasta Kilari-esityksestä nähdään klo 14 Hällä näyttämöllä ja hurmaava Night of the Moles Työväen Teatterin suurella näyttämöllä kllo 16.00. Molempiin on lippuja saatavilla vielä ovelta.

Kello 19 tapahtuu pääohjelmistossa kolmella näyttämöllä samanaikaisesti. Unkarilainen Recirquel Company Budapest huipentaa festivaaliviikon pääohjelmiston Tampere-talon isossa salissa, jonne sirkusta, tanssia ja musiikkia taidolla yhdistelevä ryhmä luo 1930-luvun salaisuuksien sensuellin Montmartren esityksessä Paris de Nuit.

Samaan aikaan toisaalla eli Pakkahuoneella lavan ottaa haltuun Svenska Teatern ylistetyllä Milja Sarkolan ohjauksella I Would Prefer Not To. Hämeenlinnan Teatterin Kohtauksia eräästä avioliitosta -esityksessä nähdään näyttelijäpariskunta Liisa Peltosen ja Lasse Sandbergin rohkea roolityö Teatterimontussa.

OHJELMATELTTA KUTSUU RUNOUDELLA JA NÄYTTÄMÖMUSIIKILLA

Ohjelmateltta on Hullujen puolella klo 19, kun Vuokka Hovatta, Merja Ikkelä, Paavo Kerosuo ja Taisto Oksanen runo- ja lauluteos käynnistyy. Viime vuonna kaksi kertaa teltan täyttänyt Tämän vuosituhannen näyttämömusiikkia -konsertista kuullaan uusi versio. Eeva Kontu, Anna-Mari Kähärä ja Jussi Tuurna ovat kutsuneet lavalle solisteiksi Maria Ylipään ja Jukka Nylundin. Mukana menossa on myös Tampereen Taiteellinen kuoro.

OFF TAMPEREEN ESITYKSIIN EHTII MYÖS
OFF Tampereen raikkaaseen tapahtumakirjoon voit tutustua tästä linkistä. Tarjolla on päivällä ohjelmaa lapsiperheille ja lisäksi mukana on kesäteattereita ja myös lukuisien ryhmien omia esityksiä.

 

<< Takaisin