Laatua ja laulua lauantaihin

12.8.2017

Belarus Free Theatren Burning Doors -esityksen päätteeksi perjantai-iltana koko Työväen Teatterin ison salin yleisö osoitti suosiota seisaaltaan. Esitys vaikutti syvästi yleisöön ja katsojapalaute oli sen mukaista:

"Burning Doors oli vaikuttavin ja hienoin teatterikipale, jonka olen koskaan nähnyt. Mykistävä."
"Olipas esitys! Luultavasti vaikuttavinta teatteria, jota olen koskaan kokenut..."

Lippuja lauantain Burning Doors -esitykseen on saatavilla klo 11.00 avautuvasta TTT:n lippumyymälästä. Esitys alkaa klo 13.30. 

Lauantaina päivällä on vielä mahdollisuus nähdä myös Kansallisteatterin Arktinen hysteria TTT:n Eino Salmelainen -näyttämöllä klo 13; esitykseen on vain muutamia lippuja jäljellä. Lisäksi Kansallisteatterin just filming alkaa TT:n päänäyttämöllä klo 14, ja TTT:n Kellariteatterissa esitetään toisen kerran Rakastajat-teatterin Karkotetut klo 16. 

Lauantain iltaesityksinä nähdään ruotsalaisen Lumor-teatterin People Respect Me Now klo 19 Teatterimontussa, Svenska Teaternin Peggy Pickit ser Guds ansikte klo 19 Pakkahuoneella ja Riihimäen Teatterin Puolustusvoimat, rakastettuni klo 20 TT:n Frenckell-näyttämöllä.

Ohjelmateltan tunnelmasta vastaa Eeva Kontun, Anna-Mari Kähärän ja Jussi Tuurnan sävellyksistä koottu esitys Tämän vuosituhannen näyttämömusiikkia, jossa ensi esiintymisensä tekee myös Tampereen Taiteellinen Kuoro. Esitykset ovat Keskustorin Ohjelmateltassa klo 18 ja 22. Aikaisempi esitys on jo lähes loppuunmyyty, mutta klo 22 esityksessä on paremmin tilaa.

OFF Tampere -ohjelmistossa nähdään lauantaina esimerkiksi kiinalaisen Fudan Drama Troupe -ryhmän fyysinen esitys 1925 • Me. Legioonateatterilla esitetään puolestaan klo 15 ja klo 19 Thomas Pryken ja Marco Ziellon Yksinäisyys oven takana, joka on komediallinen ja fyysinen esitys yksinäisyydestä. Katso lauantain koko OFF Tampere -ohjelmisto täällä.

<< Takaisin