Keskiviikkona esiintyvät festivaalin ensimmäiset kansainväliset vieraat

7.8.2019

Keskiviikko kuljettaa festivaalia vauhdikkaasti eteenpäin!

Tervetuloa iltapäivän uusintaesityksiin: Circo Aereon Lion nähdään klo 14 ja Kinetic Orchestran I'm Liquid klo 16. Les Dudesin hurmaava katuteatteriesitys nähdään tänään kahdesti kaupungin keskustassa.

Tammerin taikaa -ohjelmistossa on yksi muutos: sairastapauksen vuoksi Sagolik-duon korvaa Trattoria Tammerin puiston ilmaiskonsertissa klo 19 duo Kielo Kärkkäinen ja Juho Kanervo.

MAN ON THE MOONPääohjelmisto: Keisha Thompson (UK) – MAN ON THE MOON

Tarinankerrontaa ja runoutta taidokkaasti yhteen kutova monologi! Keisha Thompson kuvaa palkitussa esityksessään perhedynamiikan nyrjähtämistä isän mielenterveysongelmien takia sekä kokemuksiaan elämisestä mustaihoisena naisena Britanniassa.

Ke 7.8. klo 19.00
To 8.8. klo 14.00SLICKPääohjelmisto: Sofia Södergård (Ruotsi) – SLICK

Drag-kuningas Qarl Quntin hahmo syntyi tanssija-koreografi Sofia Södergårdin havainnosta, jonka mukaan häntä kohdeltiin eri tavalla riippuen siitä, oliko hän DJ-keikoilla itsenään vai mieheksi naamioituneena. Tästä syntyi hurmaava performanssin ja kabareen sekoitus SLICK, joka tarkastelee sukupuolirooleja ja niiden taakse kätkettyjä valta-asetelmia.

Ke 7.8. klo 19.00
To 8.8. klo 14.00


VAPRIIKIN TEATTERIAIHEISET NÄYTTELYTMuu ohjelma: MUSEOKESKUS VAPRIIKIN TEATTERIAIHEISET NÄYTTELYT

Teatterikesän Muu ohjelmisto sisältää keskusteluja, seminaareja ja tilaisuuksia niin ammattilaisille kuin festivaaliyleisölle. Suosittelemme myös sukeltamista Museokeskus Vapriikin teatteriaiheisiin näyttelyihin. Tampereen teatterihistoriaa esittelevä näyttely Teatterikaupunki on avoinna ensi vuoden puolelle saakka. Museon uusi tulokas on torstaina avautuva näyttely HAIR - Tampereen Popteatterin tarina. Kaikille avoimia avajaisia vietetään Tapahtumien Yössä klo vietettävien avajaisten myötä klo 15.30 ja luvassa on musiikkia ja inspiroivia puheenvuoroja. TAKAA-AJETUT SÄVELETOhjelmateltta: TAKAA-AJETUT SÄVELET & AINO VENNA KESKIVIIKKOILLASSA

Keskiviikkona klo 19 Ohjelmatelttaan saapuvat näyttelijät Ursula Salo ja Juha Kukkonen sekä säveltäjä-pianisti Arla Salo. He esittävät Eeva-Liisa Mannerin runoihin pohjautuvan lauluillan teemalla Takaa-ajetut sävelet. Hurmaava kolmikko sanailee lämmöllä runoilijan kokemista vaiheista, ironisoi lempeästi miehen ja naisen suhteesta, pohtii mannerilaisittain elämän metamorfoosia, rakkautta ja kuolemaa – hevosia ja kissoja unohtamatta. Runot ja tekstit ovat Mannerin teoksista ja sävellyksistä vastaa pääosin Arla Salo.

Laulaja-lauluntekijä Aino Vennan klo 22 alkava konsertti on lähes loppuunmyyty, joten mukaan halajavien kannattaa käydä ennakko-ostoksilla verkossa tai Teatterikesän lipunmyynnissä.


OFF TampereOFF Tampereen laajan keskiviikon kattauksen löydät kokonaisuudessaan täältä!

 

 

<< Takaisin