Yöfutis

Tampere United

YÖFUTIS
Tampere United järjestää kaikille jalkapallon ystäville avoimen Yöfutis-turnauksen Tapahtumien Yönä torstaina 10.8. Pyynikin urheilukentällä. Yöfutis alkaa klo 20:30 ja jatkuu klo 22.00 asti. Kokoa kuuden hengen joukkue ja tule pelaamaan höntsyfutista Pyynikin urheilukentän tunnelmallisissa iltavaloissa!
 
Ennen Yöfutista Pyynikillä pelataan Kolmosen ottelu Tampere Unitedin kakkosjoukkueen ja ACE:n välillä klo 18.00 alkaen. Tähän on vapaa pääsy ja anniskelu-, kioski sekä grillipalvelut ovat auki.
 
Pelipiste
Tapahtumaa varten Pyynikille on rakennettu myös erillinen pelipiste. Pisteellä on mm. pleikkapelejä ja pöytäfutista. Pisteellä pääsee mukaan osallistavaan ohjelmaan, jossa kävijät pääsevät nauttimaan erilaisista peleistä ja haasteista. Pisteellä pääset haastamaan pelien yhteydessä kavereita, muita osallistujia tai vaikkapa perheen jäseniä. Samalla pääset pilkistämään e-urheilun maailmaan. Piste on auki kaiken ikäisille ja ohjelmaa on luvassa lapsista aikuisiin!
 
Ruokailu ja anniskelu
Grillipiste ja anniskelualue palvelevat Yöfutiksessa ja sitä edeltävässä Kolmosen ottelussa. Grillipisteellä on tarjolla Tapolan ja Vegemin makkaroita sekä kylmiä ja kuumia juomia sekä makeaa ja suolaista pikkupurtavaa. Anniskelualue tarjoilee ennen kaikkea Pyynikin Brewing Companyn tuotteita.
 
Iltavalojen lisäksi tunnelmaa Pyynikille luo stadionin musiikki.
 
TURNAUKSEN KULKU JA ILMOITTAUTUMINEN
Yöfutiksessa pelataan joukkueilla, joissa on maalivahti ja viisi kenttäpelaajaa. Turnaukseen saa ottaa lisäksi maksimissaan 4 vaihtopelaajaa. Turnaus pelataan siten, että ensin pelataan kaksi neljän joukkueen alkulohkoa. Tämän jälkeen pelataan puolivälierät, välierä ja finaali. Otteluiden peliaika on 10 minuuttia ja ne pelataan pikkukentillä pieniin maaleihin.

Turnausmuotoisten pelien lisäksi tarjolla on vapaampaa höntsäilyä niille, jotka haluavat potkia palloa vielä tätäkin rennommin. Tähän voi osallistua myös yksittäisenä pelaajana. Tarvittaessa myös turnaukseen osallistuvia joukkueita voidaan täydentää paikalle tulevilla yksittäsillä pelaajilla.

Ilmoittautuminen Yöfutikseen aukeaa myöhemmin, tarkempi aikataulu päivitetään tänne sivuille. Mukaan pääsevät kahdeksan ensimmäisenä ilmoittautunutta joukkuetta. Turnaukseen osallistuminen maksaa 20 € / joukkue ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.
© Mikko Malinen
© Mikko Malinen