Yöfutis

Tampere United

YÖFUTIS
Tampere United järjestää Yöfutis-tapahtuman Tapahtumien yönä torstaina 4.8. klo 21:30–24:00 Pyynikin urheilukentällä. Tapahtumassa halukkaat pääsevät pelamaan höntsyfutista tunnelmallisessa yövalaistuksessa. Yöfutiksen musiikkitarjonnasta vastaa DJ.

Pelipiste

Tapahtumaa varten Pyynikille on rakennettu myös erillinen pelipiste. Pisteellä on mm. pleikkapelejä ja pöytäfutista. Pisteellä pääsee mukaan osallistavaan ohjelmaan, jossa kävijät pääsevät nauttimaan erilaisista peleistä ja haasteista. Pisteellä pääset haastamaan pelien yhteydessä kavereita, muita osallistujia tai vaikkapa perheen jäseniä. Samalla pääset pilkistämään e-urheilun maailmaan. Piste on auki kaiken ikäisille ja ohjelmaa on luvassa lapsista aikuisiin!

Ruokailu ja anniskelu

Tarjolla tapahtumassa on grillipisteellä lihansyöjille Tapolan grillimakkaraa sekä kaikille sopivana vaihtoehtona Vegemin kasvismakkaraa. Lisäksi tarjolla on virvokkeita, kahvia ja makeisia. Myös kannattajatuotteet ovat myynnissä samalla myyntipisteellä.

Lisäksi ravintola 4 Vuodenaikaa tuo oman grillinsä Pyynikille, tarjolla on vaihtuvia annoksia. Pyynikin Brewing Companyn tuotteita tarjoileva anniskelualue on sijoitettu pääkatsomoon sekä toinen alue VIP teltan yhteyteen.

Liput

Yöfutikseen ja oheisohjelmaan osallistuminen on ilmaista.

Turnaus ja ilmoittautuminen

Yöfutis-tapahtumaan voi tulla ilman joukkuetta tai joukkueen kanssa. Joukkueiden koko on noin 1+5 pelaajaa, ja täydennämme joukkueita tarvittaessa paikan päällä lisäpelaajilla. Kokoa joukkueesi ja katso ilmoittautumisohjeet täältä. Yksittäisenä pelaajana paikalle voi tulla myös yksin, ja kaikki halukkaat pääsevät pelaamaan.

Turnaus pelataan siten, että ensin pelataan kaksi neljän joukkueen alkulohkoa. Tämän jälkeen pelataan puolivälierät, välierä ja finaali. Otteluiden peliaika on 10 minuuttia ja ne pelataan pikkukentillä pieniin maaleihin.

Turnausmuotoisten pelien lisäksi tarjolla on vapaampaa höntsäilyä niille, jotka haluavat potkia palloa vielä tätäkin rennommin. Joukkueiden ilmoittautuminen Yöfutikseen on päättynyt, mutta yksittäisenä pelaajana voit tulla paikalle ilman ennakkoilmoittautumista.

Kuvituskuva
Kuvituskuva