Leipää, Lempee, Lämpöö – Toivonmessu

Huippusuositut Tapahtumien Yön messut saavat jatkoa Toivonmessusta, jonka artistina on Arja Koriseva säestäjinään pianisti Minna Lintukangas ja haitaristi-saksofonisti-kitaristi Mika Hakala.
 
Kaikkien aikojen tangokuningattareksi äänestetty Arja Koriseva, yksi Suomen rakastetuimmista ja ikonisimmista artisteista, on valloittanut suomalaisten sydämiä musiikillaan ja valovoimaisella persoonallaan jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan. Arjan monipuoliseen uraan on tangon lisäksi kuulunut myös iskelmää, musikaaleja, hengellistä musiikkia, TV-ohjelmia ja elokuvia sekä viimeisimpänä Lähellä ja läsnä -livekonsertit Finnkinon valkokankaalla.
 
Tässä messussa kuullaan teemalaulun Leipää, lempee, lämpöö lisäksi suositut Puhun pienillä kirjaimilla, Tuulen värit ja Majakanvartijat sekä muun muassa laulut
Kiitos
Enkeleitä yövuorossa
Kyynelten virta
Maailma on kaunis
Nocturne
Viiva ovenpieleen
Lisäksi Arjan kanssa yhdessä lauletaan
Anna kaikkien kukkien kukkia
Toivotaan, toivotaan
Täällä Pohjantähden alla
 
Messussa puheen pitää lämmintä suvaitsevaisuutta saarnaava Vesilahden kirkkoherra Harri Henttinen. Tänä keväänä Vuoden Korunkantajaksi valittu ”KirkkoHarri” tunnetaan julkisuudessa omasta värikkäästä ja ekspressiivisestä pukeutumistyylistään ja rakkaudestaan koruihin. Ylen Papisto-tv-sarjasta suurelle yleisölle tutuksi tullut Henttinen on toiminut kotiseurakuntansa paimenena jo 17 vuotta.
Messun pappina on Tampereen Tuomiokirkkoseurakunnan tuomaspappi Meri Ala-Kokko.
 
Messussa voi jälleen auttaa lähimmäistä. Kolehdin tuotto käytetään tänäkin vuonna kokonaisuudessaan vähävaraisille tamperelaisille tarkoitettuun ruoka-apuun Ruokapankin kautta.
Tapahtumaan on vapaa pääsy, ovet avataan klo 18.00.
 
Messu on osa Tampereen seurakuntien Toivon vuoden tapahtumia.
 
Tapahtuman järjestävät yhteistyössä:
Tampereen ev.lut. seurakuntayhtymä www.tampereenseurakunnat.fi
Tampereen Tuomasyhteisö www.tampereentuomasmessu.fi
Pirkanmaan musiikkiopisto www.pmo.fi
Eventtec Oy www.eventtec.fi
 
© Minna Lintukangas
© Minna Lintukangas