Elävä Galleria: Iiris Tarnanen, ON JA + open stage

Elävässä Galleriassa nähdään helsinkiläinen muusikko, säveltäjä ja musiikkipedagogi Iiris Tarnanen sekä butosta vaikuttunut performanssitaiteilija ON JA. Lisäksi perinteiseen tapaan luvassa open stage, jonne kaikki ovat tervetulleita esittämään musiikkia, runoutta tai vaikka performanssin.
 
Iiris Tarnanen on helsinkiläinen muusikko, säveltäjä ja musiikkipedagogi. Hänen pääinstrumenttinsa ovat laulu ja sello, minkä lisäksi hän soittaa pianoa ja perkussioita. Iiriksen musiikkia ja esiintymistä on kuvailtu monipuoliseksi, omaperäiseksi ja häpeilemättömäksi. Iiriksen ensialbumi The Day I Was Born julkaistiin maaliskuussa 2021 (Eclipse Music), ja se on kuunneltavissa eri suoratoistopalveluissa. Iiriksellä on musiikin lisäksi kokemusta tanssimisesta ja näyttelemisestä, ja hän pyrkiikin luomaan kokonaisvaltaista taidetta, jossa eri tavat olla voivat toteutua yhdessä. Elävän Gallerian illassa Iiris esittää sanoittamiaan ja säveltämiään kappaleita selloa soittaen ja laulaen.
Lisätietoa: www.iiristarnanen.com
 
ON JA on butosta vaikuttunut performanssitaiteilija, jonka esitys ilmenee sanattomana kehorunoutena. ON JA antaa totuttujen liikkeen ja vuorovaikutuksen sääntöjen purkautua ja etsii hetkessä syntyviä uusia lainalaisuuksia. Teosta määrittävät sisäinen ja ympäröivä luonto ja niiden vuorovaikutuksen väliaikaiset kiteytymät, jotka kukoistavat kunnes muuttuvat toiseksi.
Lisätietoa: IG: onja.art
 
Tapahtumaan on vapaa pääsy.
Tervetuloa!
 
Free admission.
Welcome!
 
 
Elävä Galleria tuo esille elävää musiikkia, runoutta ja muuta esittävää taidetta Tampereella. Se tarjoaa mahdollisuuksia niin ammattilaisille kuin aloitteleville esiintyjille ja mahdollistaa monitaiteista yhteentulemista sekä avoimen lavan Tamperelaisissa taidegallerioissa.
Elävää Galleriaa ovat tukeneet Galleria Ronga ja Pirkanmaan Kulttuurirahasto.
 
Elävän gallerian Facebook-tapahtuma