Arteljee goes Urban: tule maalaamaan!

Onko katutaide sun juttu? Vai ihan vieras asia? Mitä vastasitkaan, olet lämpimästi tervetullut maalaamaan kanssamme katutaiteen hengessä, kun myymälämme muuttuu kokeilevaksi street art -tilaksi. Flow’hun pääset taatusti: soittolistamme lempeän urbaaneista soundeista voit hakea inspiraatiota ilmaisuusi musiikkimaalauksen keinoin. Miltä musiikki näyttää seinälle maalattuna?
 
Mitä?
  • akryylimaalausta seinään katutaide-hengessä
  • musiikkia & musiikkimaalausta
  • vesivärikynillä taiteilua kierrätysmateriaaleille
  • akvarellisti Mika Törösen demoja
  • ruokaa ja juomaa
Missä?
  • Arteljee-taidetarvikeliikkeen sisä- ja ulkotila, Hallituskatu 11 33200 Tampere
Milloin?
  • Tapahtumien yönä, torstaina 10.8.2023 klo 17-22. Tai niin kauan kun innokkaita riittää.
Kenelle?
  • Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin, tarjoamme välineet
  • Esteettömyys: Kivijalkaliikkeessä on ovella porrasaskelma. Siirrettävä ramppi löytyy.
 
Myymälämme sisä- ja (säävarauksella) ulkotilan valtaavat siirreltävät seinät, joihin luomme yhteisteoksen katutaiteen hengessä. Jos haluat viedä luomuksesi kotiin, tarjoamme myös pikkumaalauspohjia halukkaille. Välineinä on käytössä Liquitex-akryylimaalit ja Posca-maalitussit, eli spray-maalin katkusta ei tarvitse olla huolissaan. Tarjoamme kaikki tarvittavat välineet, sekä tietysti pientä purtavaa ja hellejuomaa. Mukaan tarvitset vain avointa mieltä.
 
Akryylimaalauksen lisäksi voit syventyä Derwentin Inktense-vesiväreillä ja vesiliukoisilla kynillä taiteiluun. Katutaide-teema ei suinkaan tarkoita, etteikö ilmaisu voisi olla herkkää. Löydätkö inspiraatiota vastakohdista, stereotypioiden haastamisesta? Paikan päällä demoaa katukuvien suurtaituri, akvarellisti Mika Törönen. Kestävän kehityksen hengessä pohjana voi käyttää kehystämömme passepartout-pahvin hukkapaloja.
 
Tapahtuma sopii niin konkarille kuin aloittelijallekin, aiempaa kokemusta ei tarvita. Lapsiperheet ovat lämpimästi tervetulleita, mutta huomioithan, että akryylimaali ei lähde pesussa pois. Tämä vinkiksi myös aikuisille. Meillä on muutamia essuja lainaksi, jos lähdit liikkeelle ykköset yllä.
 
Esteettömyys: Tila on kivijalkamyymälä, eli ovella on pari porrasaskelmaa. Meiltä löytyy siirrettävä ramppi pyörätuolia ja miksei lastenvaunujakin varten. Pyydä rampin laittoa henkilökunnalta. Sään salliessa tapahtumatila jatkuu myös ulos myymälän edustalle.
 
Nähdään Tapahtumien yönä!
 
Lisätietoja järjestäjästä: Arteljee
© Arteljee Oy
© Arteljee Oy