Anna WildRosen maailmat

Rautalammilla kesällä 2021 ensi-iltaan tullut ja valtaisan yleisösuosion saanut lumoava Anna WildRosen maailmat nähdään Tampereen Teatterikesässä!

Anna WildRosen maailmat on musiikin, teatterin ja kuvataiteen keinoin kerrottu elämänmakuinen musiikkiteatteriesitys rautalampilaisen Pirkko Toiviaisen tiestä taiteilijaksi. Esityksessä kuullaan kuvataiteilijana tunnetun Toiviaisen 1980-luvulla sanoittamia ja säveltämiä lauluja, jotka työryhmä on sovittanut uudelleen.

Anna WildRosen maailmat on käsikirjoittanut ja ohjannut torniolainen ohjaaja ja kirjailija Tuula Väisänen. Tamperelaisten tuntema, Juice Leskisen taustalaulajana ja Kaj Chydeniuksen laulujen tulkitsijana tunnetuksi tullut Seija Hurskainen esittää koskettavasti Toiviaisen alter egoa. Hankasalmelta ja Rautalammilta tulevat ammattimuusikot Jesi Blomgren ja Aki Virta muodostavat yhdessä Hurskaisen kanssa esityksen syviä tuntoja hienosti tulkitsevan ensemblen. Kuvasuunnittelusta ja teknisestä toteutuksesta vastaavat hankasalmelainen Eija Pääkkönen ja itse taiteilija Pirkko Toiviainen.

Myynnissä esityksen lauluista tehty levy 20 € /kpl.