TelttaLabin ohjelmistossa tänä vuonna mm. Borta Beast, Seela Sella, Satu Silvo ja Pikku Papun Orkesteri

11.5.2023

Tampereen Teatterikesä ja G Livelab jatkavat yhteistyötään ja tarjoavat korkeatasoisen TelttaLab-ohjelmiston 8.–12.8.2023. Luvassa on sydämellä synnytettyä musiikkia moneen makuun, pienimuotoista teatteria sekä stand up -viihdettä. Ohjelmisto täydentyy vielä heinäkuun aikana.

Katto kohoaa heti avajaisiltana korkealle, kun lavan valtaa legendaarinen bilebändi Borta Beast – ensi kertaa Tampereella. Yhtyeessä musisoivat mm. Sami Pitkämö, Lenni-Kalle Taipale, Jarmo Saari ja Marzi Nyman.

Marzi Nyman nähdään myös versioimassa Jimi Hendrixin kuolemattomia kappaleita kvartettinsa kanssa perjantaina. Tiistain konsertissa taas tulkitaan Leevi and the Leavingsin klassikoita Minja Kosken, Mikael Saaren ja Lumos-jousikvartetin voimin.

Ykspihlajan Kino-orkesteri vie Suomi-iskelmien ja elokuvamusiikin tunnelmiin. Orkesteri on tuttu Juho Kuosmasen elokuvista ja sen riveissä laulavat mm. palkitut näyttelijät Anna ja Oona Airola. Verevä yhtyetulokas Liksom Lux yhdistää Rosa Liksomin nykymaailmaa kommentoivat laulutekstit sekä Liisa Luxin ja Eeva Koivusalon monimuotoiset sävellykset uusiksi yhteiskunnallisiksi lauluiksi.

TelttaLab hellii nyt myös lapsiperheitä, kun rakastettu Pikku Papun Orkesteri saapuu soittamaan elämäniloista musiikkiaan lapsille ja lapsenmielisille.

G Livelabin näyttämön valtaavat tänä vuonna kotimaisen teatterin ikoniset naiset. Näkymätön nainen on Satu Silvon 60-vuotisjuhlaesitys – traagisen hauska monologi kolmelle. Seela Sella ja Anne-Mari Kivimäki nousevat estradille hilpeän haikeassa esityksessä Kauan kukkineet omenapuut.

Ohjelmiston päättää uunituore maailmanensi-ilta Tommi Tuominen – Stand up -kroonikko.

Kokoillan esityksessä koomikko Tommi Tuominen käy läpi henkilökohtaisen tarinansa kroonisen väsymysoireyhtymän, läheisriippuvuuden ja kuolemanpelon kourissa.

Lipunmyynti TelttaLabiin alkaa 11.5. klo 11.00. Lippuja myyvät Lippu.fi ja Teatterikesän oma lipunmyynti.

Pressilaatuiset kuvat ovat ladattavissa täältä. Muistathan mainita kuvaajan nimen.

 

Lisätiedot Tuottaja Juhani Valkama | juhani.valkama@teatterikesa.fi | p. 040 099 6621

https://www.teatterikesa.fi/ohjelmisto/telttalab/

<< Takaisin