Teatterikesän Ohjelmateltta siirtyy G Livelabiin

18.2.2021

Tampereen Teatterikesän Ohjelmateltan esitykset nähdään elokuussa 2021 G Livelabissa. Viime kesän ohjelmistoon valitut esitykset onnistuttiin siirtämään kokonaisuudessaan tälle vuodelle. Ohjelmistokokonaisuus kantaa nyt nimeä TelttaLab, ja sen esitykset julkistetaan huhti-toukokuussa.

Edit 8.3.2021 | Juttua muokattu ohjelmistojulkistamisen ajankohdan osalta.
 

Tampereen Keskustorilla 20 vuoden ajan palvellut punavalkoraidallinen teltta on Teatterikesän maamerkki, joka on saanut uniikeista konserteistaan ylistävää palautetta koko toimintansa ajan. Asiakaspalaute Keskustorin rauhattomuudesta ja telttatilasta ei ole ollut ainoastaan positiivista, ja tapahtumanjärjestäjä on kuunnellut kritiikkiä herkällä korvalla. Nyt luvassa on välivuosi Keskustorilta, ja ohjelmisto järjestetään G Livelab Tampereen intiimissä, äänentoistoltaan ensiluokkaisessa tilassa.

 

– Yksi tärkeä asia, johon haluamme tänä päivänä panostaa, on esteettömyys. Esteettömyys on huomioitu G Livelabin tiloissa erinomaisesti, ja se oli yksi monista syistä, miksi päädyimme ratkaisuun siirtää telttatunnelma sisätiloihin, kertoo Teatterikesän toiminnanjohtaja Hanna Rosendahl.

 

– Lisäksi vastikään Tampereen Vuoden kulttuuriteko -palkinnon saanut G Livelab on ollut alueen loistoesimerkki siitä, kuinka kulttuurielämyksiä voi järjestää vallitsevassa tilanteessa turvallisesti niin, ettei tunnelma kuitenkaan kärsi, Rosendahl jatkaa.

 

– Tampereen Teatterikesä on yksi kaupunkimme tärkeimmistä festivaaleista, ja on tosi hienoa päästä tekemään yhteistyötä. Festivaalin ja G Livelabin toimintaa ohjaavat periaatteet ovat hyvin samanlaiset, ja olen vakuuttunut siitä, että Teatterikesän yleisö nauttii Teltan uudesta ilmenemismuodosta, G Livelabin toimitusjohtaja Annamaija Saarela toteaa.

 

– Molemmat organisaatiot tekevät suunnitelmallista työtä tapahtumien turvallisuuden eteen. Huolehdimme esiintyjien, asiakkaiden ja henkilökunnan hyvinvoinnista. Teemme tiivistä yhteistyötä viranomaisten kanssa ja toimimme ohjeistusten mukaisesti, summaa Rosendahl.

 


Tampereen Teatterikesä järjestetään tänä vuonna 2.–8.8.


 

Lisätiedot

Teatterikesän toiminnanjohtaja Hanna Rosendahl | p. 040 594 4600 | hanna.rosendahl(at)teatterikesa.fi

G Livelabin toimitusjohtaja Annamaija Saarela | p. 050 307 6095 | annamaija(at)livelaboratorio.fi

TelttaLabin tuottaja Elina Valkama | p.050 433 9292 | elina.valkama(at)teatterikesa.fi

<< Takaisin