Popkanteletar Ida Elina tähdittää Tammerin taikaa -brunssikonserttia – Teatterikesä ja Grand Hotel Tammer järjestävät tapahtuman yhteistyössä

31.5.2022

Tampereen Teatterikesä ja Radisson Blu Grand Hotel Tammer järjestävät Tammerin taikaa -brunssikonsertin Tammerin juhlasalissa festivaaliviikon lauantaina 6.8. Tapahtuma juhlistaa Teatterikesän ja Grand Hotel Tammerin pitkäaikaista yhteistyötä. 

Ohjelmallisen brunssikattauksen esiintyjänä on tänä vuonna popkanteletar Ida Elina, joka on tuonut modernia kanteleen soittoa tunnetuksi suurelle yleisölle Suomessa ja maailmalla jo yli vuosikymmenen ajan. Monipuolinen laulaja-lauluntekijä tulkitsee omaleimaisella otteella niin omia laulujaan kuin pop-klassikoita Abbasta Adeleen.  

Konsertin yhteydessä tarjoillaan Tammerin monipuolinen brunssi. Vuonna 1929 Tammerkosken kupeeseen valmistunut Grand Hotel Tammer on kansainvälisesti tunnettu ja Tampereen kaupunkimaisemaan ikonisesti kuuluva hotelli. Vuodesta 2016 alkaen Grand Hotel Tammer on ollut osa Radisson Blu -hotelliketjua. 

Brunssikattaus tarjoillaan klo 12–14, ja konsertti alkaa klo 12.30. Esityksessä on väliaika. Tilaisuuteen ei varata numeroituja paikkoja, vaan pöydät täytetään ohjatusti saapumisjärjestyksessä. 

Liput brunssikonserttiin tulevat myyntiin tiistaina 31.5. Lippuja myyvät Teatterikesän oma lipunmyyntipiste sekä Lippupiste.   

Tampereen Teatterikesä järjestetään 1.–7.8. Festivaalin pääohjelmisto ja klubiohjelmisto TelttaLabin esitykset on julkistettu toukokuun alussa. Muiden oheisohjelmistojen esitykset julkistetaan kesä-heinäkuussa. 

Lisätiedot: 
Emilia Kiuru, tuotantosuunnittelija
emilia.kiuru(at)teatterikesa.fi | p. 03 222 8536 

Ida Elinan pressikuvat: 
idaelina.com/fi/media/

<< Takaisin