Teatterikesän hallituksen puheenjohtajana jatkaa Maarit Pyökäri

22.1.2016

Teatterikesän hallituksen järjestäytymiskokous 22.1.2016 valitsi puheenjohtajakseen Tampereen Työväen Teatterin johtajan Maarit Pyökärin ja varapuheenjohtajakseen Tampereen Teatterin johtajan Reino Braggen.

Festivaalin hallitukseen kuuluvat edellä mainittujen lisäksi Pauliina Hulkko, Joni Lehtimäki, Johanna Loukaskorpi, Mikko Närhi, Jarmo Puskala, Panu Raipia, Arttu Ratinen, Juhana Suoniemi ja Irja Tulonen.
 

Tilastot kertovat: Teatterikesä festivaalien kärjessä

Finland Festivals on julkaissut jäsenfestivaaliensa 2015 käyntitilastot. Teatterikesä on kärjessä: yhdeksänneksi suurin myytyjen lippujen perusteella ja neljänneksi suurin kävijämäärän perusteella. Finland Festivals kirjoittaa tiedotteessaan: "Festivaalialalla menee edelleen varsin hyvin ja käyntimäärät ovat pysyneet edellisvuoden tasolla talouden taantumasta ja muutenkin synkeistä ajoista huolimatta … Kokonaiskäyntimäärissä kasvua vuoteen 2014 verrattuna on seitsemän prosenttia."
Lue tiedote FF:n verkkosivuilta.
 

Pääohjelmistovalinnat käynnissä

Teatterikesän Pääohjelmiston esitysvalinnat ovat käynnissä. Taiteellinen johtoryhmä – Milja Sarkola, Miko Jaakkola ja Mikko Roiha – katsoo satoja esityksiä syksyn ja kevään aikana.

Pääohjelmistovalinnat ja Teatterikesän Ohjelmateltan esitykset julkaistaan tiedotustilaisuudessa 3. toukokuuta. Teatterikesä järjestetään kuluvana vuonna 1.–7. elokuuta, viikolla 31.

<< Takaisin