Murha kahdelle

Huippusuosittu Murha kahdelle yhdistää musiikkikomedian huimapäiseen murhamysteeriin.

Vauhdikkaassa musikaalissa kaksi näyttelijää antaa kaikkensa: toinen tutkii rikosta, toinen on kaikki kymmenen epäiltyä – ja molemmat laulavat ja soittavat pianoa!

Kuuluisa kirjailija Arthur Whitney ammutaan syntymäpäiväjuhlissaan ja maailman parhaiden etsivien on ratkaistava tapaus. Ainoa ongelma on, että heitä ei ole saatavilla. Niinpä tehtävän saa paikallispoliisi Marcus Moscowicz, joka haaveilee suuremmista saappaista. Todistaakseen omat kykynsä Marcuksen on ratkaistava tapaus ennen varsinaisen etsivän saapumista. Kello käy ja epäilykset kasvavat, mutta keneen ne lopulta kohdistuvat?

Hauska ja palkittu Off-Broadway-musikaali on Musiikkiteatteri Kapsäkin ja Linnateatterin yhteistuotanto. Ohjaus on kiitetyn Anastasia-musikaalin (Tampereen Teatteri) koreografin Chris Whittakerin käsialaa.

Lavalla itsensä likoon laittavat taitavat näyttelijät Joel Mäkinen ja Juha Pulli.

"Murha kahdelle -musikaalin viehätys perustuu pitkälti siihen, miten nämä kaksi hyvin erityyppistä näyttelijää onnistuvat saamaan yhteispelinsä toimimaan. Ja kyllähän he onnistuvat, suorastaan sekunnin sadasosan täsmällisyydellä."
Lauri Meri, Helsingin Sanomat

Lue Helsingin Sanomien arvostelu kokonaisuudessaan täältä (vain tilaajille).

Kuva: Joona Aalto

Kuva: Joona Aalto