Vuoden 2020 festivaali perutaan – Tampereen Teatterikesä järjestetään seuraavan kerran 2.–8.8.2021

29.4.2020

Tampereen Teatterikesän hallitus on päättänyt 27.4. pitämässään kokouksessa, että perinteisesti elokuun alussa pidettävää Teatterikesää ei järjestetä tänä vuonna koronavirustilanteen vuoksi. Festivaali järjestetään seuraavan kerran 2.–8.8.2021.

”Vaikka päätös festivaalin perumisesta on raskas, on se meidän tapauksessa ainoa vastuullinen ratkaisu. Vallitsevassa tilanteessa on ennen kaikkea ajateltava ihmisten terveyttä ja turvallisuutta. Päätöksellä voimme myös taata festivaalin jatkuvuuden tulevaisuudessa. Tapahtuman siirtäminen myöhempään ajankohtaan ei ole mahdollista, sillä teatterit käynnistävät kautensa syksyllä”, sanoo Teatterikesän toiminnanjohtaja Hanna Rosendahl.  

”Olemme saaneet neuvoteltua pääohjelmiston kansainväliset esitykset ensi vuodelle. Myös Ohjelmateltan esitykset pyritään siirtämään. Sen sijaan kotimaista pääohjelmistoa ei valitettavasti pystytä siirtämään aivan sellaisenaan ensi vuodelle. Kunnianosoituksena valituille kotimaisille ryhmille julkaisemme esitykset verkkosivuillamme taiteellisen johtoryhmän saatesanoin. Toivotamme kaikille valtavasti voimia sekä luottamusta siihen, että kohtaamme jälleen, myös teatterifestivaalin parissa”, toteaa Rosendahl. Voit tutustua tältä vuodelta peruuntuneeseen kotimaiseen ohjelmistoon siirtymällä Pääohjelmiston verkkosivulle tästä linkistä

Vuoden 2021 festivaalin kansainvälisiä vierailuesityksiä pyritään julkistamaan mahdollisuuksien mukaan jo tämän vuoden puolella.

Tämän kesän festivaalille myynnissä olleet lahjakortit ovat voimassa myös vuoden 2021 festivaalille. 

<< Takaisin