Tuotantoharjoittelijoita Teatterikesään 2023

11.1.2023

Haemme kahta tuotantoassistenttia harjoitteluun Teatterikesän oheisohjelmistotiimiin (OFF Tampere ja Tapahtumien Yö). Harjoittelu sisältää kulttuuritapahtuman tuottamiseen liittyviä työtehtäviä, kuten yhteydenpitoa esiintyjäryhmiin, ohjelmatietojen kokoamista ja toimittamista Teatterikesän painotuotteita ja verkkosivuja varten sekä sosiaalisen median kanavien päivittämistä. Lisäksi toimeen kuuluu hallinnollisia tehtäviä sekä erilaisia käytännön tuotantojärjestelyitä itse festivaalin aikana. Harjoitteluun sisältyy myös lipunmyyntiohjelman käyttämistä ja asiakaspalvelua.

Teatterikesä järjestetään tänä vuonna 7.–13.8., joten harjoittelu ajoittuu kesäkuukausille, sopimuksen mukaan välille huhti-elokuu. Harjoittelun pituus olisi hyvä olla 20 op. Harjoittelu on palkaton.

Arvostamme tunnollisuutta, kykyä tarttua myös itsenäisesti toimeen, uskallusta olla yhteydessä erilaisten ihmisten kanssa sekä mutkatonta ja motivoitunutta asennetta kiireisessä ja yllätyksellisessä festivaalityössä.

Jos olet kiinnostunut vastaanottamaan antoisan ja kokemusrikkaan harjoittelun yhdessä Tampereen arvostetuimmissa tapahtumissa, ota yhteyttä viipymättä. Harjoittelupaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hakuaika päättyy 22.2.

Hakemukset ja cv:t sähköpostitse osoitteeseen: seija.parviainen@teatterikesa.fi

Lisätiedot:
Hallintosihteeri Seija Parviainen, seija.parviainen@teatterikesa.fi, puh. 03 222 8536 (arkisin klo 10-15 välillä)

 

<< Takaisin