Torstaina Tapahtumien Yö ja teatteria moneen makuun

9.8.2017

Torstaina 10. elokuuta Tampere on pullollaan mielenkiintoisia tapahtumia. Tässä on muutama nosto, mutta koko ohjelmistoon voit tutustua verkkosivuillamme tai ilmaisen Eventmore-mobiilisovelluksen avulla.

Tapahtumien Yö 10.8.Kirjallisia iloja ja museo-ohjelmaa

Tapahtumien Yö valloittaa kaupungin jo aamusta alkaen. Ihan ensimmäisenä pullakahvit tarjoaa Alivaltiosihteeri Tammelantorilla klo 7 alkavan kirjanjulkaisutilaisuuden yhteydessä. Kiinnostavia kirjailijavieraita tarjoavat myös Akateeminen ja Suomalainen kirjakauppa pitkin päivää. Laikunlavalla on runoimprovisaatiota klo 17 alkaen, ja kirjakauppa Teos & Tulenkantajat tarjoavat ikimuistoisen runoillan klo 18. Myös lukuisissa museoissa on luvassa monipuolista ohjelmaa ja runsaasti erilaisia teemakierroksia aamupäivästä alkaen.

Teatteriesityksiä pitkin päivää

Teatteriesityksiä löytyy pitkin päivää paitsi OFF Tampereen monipuolisesta fringe-ohjelmistosta myös festivaalin pääohjelmistosta: takuulla vaikuttava nukketeatteriversio Romeosta ja Juliasta alkaa klo 13 Hällä-näyttämöllä, nykysirkusesitys Sivuhenkilöt klo 14 Pakkahuoneella ja englanninkielinen monologi World Without Us klo 17 Teatterimontussa. Pääohjelmiston esityksistä illaksi lippuja on saatavilla myös Kristian Smedsin ohjaukseen just filming sekä Sonya Lindforsin tanssiteokseen Noble Savage

Elävää katukulttuuria ja ulkoilmatapahtumia

Päiväksi on luvattu mukavaa säätä, joten lukuisat ulkoilmatapahtumat houkuttelevat takuulla kulttuurinnälkäisiä kulkijoita eri puolille kaupunkia. Elävän katukulttuurin pariin voit siirtyä vaikkapa Kehräsaaren korttelijuhlan kautta klo 12 alkaen. Klo 13 Tanssiteatteri MD esiintyy keskustorilla, ja Tullintorilla on ohjelmaa klo 15 alkaen. Pakkahuoneen aukiolla alkaa klo 17 Circus Ruska Festivalin koko illan kestävä kattaus. Kesäranta Pop Up tarjoaa koko perheelle monenlaista liikunnallistakin aktiviteettia klo 16 alkaen, ja seurakunta pyytää toisiaan rakastavia ihmisiä osallistumaan rakkauden pyhiinvaellukselle, joka lähtee klo 18 Vanhalta kirkolta. Myöhäisillassa tarjolla on Tullintorilta klo 23 lähtevä karnevalistinen kulkue, tai jos haluat jo seesteisempää ohjelmaa, voit mennä vaikka tähtitornille ihailemaan yötaivasta.

Elokuvan ystävät voivat suunnata Arthouse Cinema Niagaraan katsomaan Teuvo Tulion sensaatiomaista Sensuelaa klo 21. Deli 1909 & Winebarissa elokuvakerho Monroe tarjoaa ranskalaisia lyhytelokuvia herkuttelun kyljessä klo 22 alkaen. Hämeenpuistossa Työväenteatteri tarjoaa esitystaltioinnin ulkoilmakinon hengessä teatterilla vuonna 2011 nähdystä Sudenmorsian-näytelmästä. 

Tämä koonti on vain pisara tapahtumamerestä. Suunnittele oma ohjelmasi verkkosivuiltamme löytyvien kalentereiden avulla tai käytä Eventmoren mobiilisovellusta.

Tapahtumien Yö
Teatterikesän Pääohjelmisto, OFF Tampere ja Encorebaana - torstain ohjelma

<< Takaisin