Torstain vauhdikas tapahtumapäivä

8.8.2019

Tapahtumien Yötä vietetään vuosittain osana Teatterikesää. Torstaina 8. elokuuta karnevalistinen ja poikkitaiteellinen kaupunkitapahtuma tarjoilee aamuvarhaisesta lähtien ohjelmaa eri puolilla Tamperetta. Mukana on taidetta, musiikkia, tanssia, kirjallisuutta, elokuvia, käsitöitä, museoita, kirkkoja – ja vaikka mitä. Mukana menossa on lähes sata järjestäjää ja yli 200 tapahtumaa, joista jokainen voi valita omat suosikkinsa.

Samaan aikaan jatkuvat tietenkin myös Pääohjelmiston, Ohjelmateltan, OFF Tampereen runsaat ohjelmistot:

Pääohjelmiston torstai-iltapäivän uusintoihin SLICK ja Man on the Moon on yhä saatavilla lippuja. Torstaina ensiesityksensä festivaalilla saa iranilaissyntyisen Nassim Soleimanpourin ja brittiläisen Bush Theatren esitys NASSIM. Tämä humoristinen näyttämöteos tarkastelee, kuinka kieli ja kommunikaatio niin yhdistää kuin erottaa meitä näinä epävarmuuden kyllästäminä aikoina. Se ravitsee katsojansa ystävällisyydellä, leikillä ja valloittavalla huumorilla. Jännitettäväksi jää, kuka suomalainen näyttelijä kohtaa ensimmäistä kertaa vasta näyttämöllä paitsi käsikirjoittajan, myös esityksen käsikirjoituksen.

Ohjelmateltan torstai-illassa hurmaa klo 19 alkaen Tampereellakin vaikuttanut näyttelijä Natalil Lintala, joka on tehnyt alkoholismista omakohtaisen musiikillisen tragikomedian Kulissit kaatuu. Kello 22 lavan valtaa tiukoista live-esiintymisistä tunnettu Olavi Uusivirta duokumppaninsa, kitaravirtuoosi Timo Kämäräisen kanssa.

OFF Tampereen ohjelmisto jatkaa vahvana ja Muun ohjelmiston tapahtumista mainittakoon HAIR - Tampereen Popteatterin tarina -näyttelyn avajaiset, joita vietetään torstaina klo 15.30 alkaen Museokeskus Vapriikissa. Luvassa on paitsi takuulla kiinnostavia puheenvuoroja, myös Hairin musiikkia klo 15.30 alkaen. Samalla kannattaa tutustua Tampereen teatterihistoriaa esittelevään näyttelyyn Teatterikaupunki.

Tapahtumarikasta torstaita kaikille!


 

<< Takaisin