TILANNEPÄIVITYS LOPPUVIIKON PÄÄOHJELMISTON ESITYSTEN LIPPUTILANTEESTA

4.8.2021

Alamme tänään, keskiviikkona 4.8., urakalla ottaa yhteyttä kaikkia niitä asiakkaita, joita lippumuutokset koskevat loppuviikon esitysten osalta. Lähdemme purkamaan tilannetta aikajärjestyksessä, eli esitysjärjestyksessä, jotta tiedon mahdollisesta muutoksesta saavat ensin he, joilla on liput torstain ”hankaliin” esityksiin.

Otamme yhteyttä heihin, jotka eivät valitettavasti pääse katsomaan esitystä sekä heihin, jotka saavat pitää liput. Tämä viesti lähtee ensisijaisesti sähköpostitse, joten tarkkailkaa sähköpostia iltapäivän ja illan aikana, eritoten jos sinulla on liput torstain Päämäärään tai Betty Shown esityksiin. Muista tarkistaa myös roskapostisi! Tarvittaessa olemme yhteydessä puhelimitse.

Etenemme viikonlopun esityksiin heti, kun olemme saaneet viestin lähtemään torstain lipputilanteesta.

Päivitämme myös verkkosivuillemme listaa siitä, mitkä esitykset on käsitelty lippujen osalta. Päivittyvää listaa lippumuutosten käsittelytilanteesta pääset tarkastelemaan täältä.

Tilanne on äärimmäisen valitettava ja matkan aikana on myös muutoksia ilmaantunut aikatauluihin. Olemme todella pahoillamme, arvoisat asiakkaat, varoitusaika on ollut ja on yhä teillekin kohtuuttoman lyhyt.

Lista pääohjelmiston 5.-8.8. esityksistä, joita lippumuutokset koskevat löytyvät täältä.


Kiitos suuresti kärsivällisyydestä!

<< Takaisin