Ohjelmateltta on nyt TelttaLab

18.2.2021

 

Edit 8.3.2021 | Juttua muokattu ohjelmistojulkistamisen ajankohdan osalta.

Tampereen Teatterikesän Ohjelmateltan esitykset nähdään elokuussa 2021 G Livelabissa. Kesäksi 2020 ohjelmistoon valitut esitykset onnistuttiin siirtämään kokonaisuudessaan tälle vuodelle. Ohjelmistokokonaisuus kantaa nyt nimeä TelttaLab.

Teatterikesän henkilökunta on puntaroinut viime vuosien asiakaspalautteita tarkkaan. 20 vuoden ajan Keskustorilla palvellut punavalkoraidallinen teltta on saanut uniikeista konserteistaan ylistävää palautetta koko toimintansa ajan, mutta esimerkiksi meluhaitat ja rauhattomuus Hämeenkadun vieressä eivät ole jääneet huomaamatta yleisöltä ja taiteilijoilta.

– Yksi tärkeä asia, johon haluamme myös tänä päivänä panostaa, on esteettömyys. Esteettömyys on huomioitu G Livelabin tiloissa erinomaisesti, ja se oli yksi monista syistä, miksi päädyimme ratkaisuun siirtää telttatunnelma sisätiloihin, kertoo Teatterikesän toiminnanjohtaja Hanna Rosendahl.

G Livelab on vuonna 2019 Koskipuistoon, Frenckellin entiseen pannuhuoneeseen perustettu elävän musiikin keikkapaikka, joka on paitsi rikastuttanut Tampereen kulttuurielämää myös kehittänyt jatkuvasti palveluja korona-aikana. Tampereen kaupunki palkitsi G Livelabin Vuoden kulttuuriteon tunnustuspalkinnolla helmikuun alussa.

– G Livelab on erinomaisen äänentoiston ja tilan ansiosta täydellinen juuri tälle ohjelmistokokonaisuudelle. Kokeilua on harkittu jo aikaisemmin, mutta tässä tilanteessa väistötilat tuntuvat entistä tärkeämmältä turvallisuudenkin kannalta. G Livelab on ollut Tampereella yksi loistoesimerkki, kuinka kulttuurielämyksiä voi järjestää vallitsevassa tilanteessa turvallisesti niin, että tunnelma ei kärsi missään määrin, pohtivat Rosendahl ja TelttaLabin tuottaja Elina Valkama.

TelttaLabin ohjelmisto julkistetaan huhti-toukokuussa.
Teatterikesän oma lipunmyynti aukeaa toukokuussa, kun pääohjelmisto julkaistaan.

<< Takaisin