Teatterikesä tarjoaa myös koko perheelle sopivaa ohjelmaa

29.7.2022

Niin lapsia kuin aikuisiakin viihdyttäviä teatteriesityksiä nähdään sekä pääohjelmistossa että OFF Tampereessa.

Red Nose Companyn Frankenstein tuottaa katsojilleen kutkuttavaa jännitystä, makeita nauruja ja sopivasti pohdittavaa. Mary Shelleyn kauhuklassikosta ammentava musikaalinen esitys muistuttaa, että jokainen voi tuntea olevansa hirviö, jos on joskus kokenut olevansa erilainen kuin muut. Ikäsuositus 5+. Lue lisää esityksestä Frankenstein.

Teatteri Mukamasin Hiirulainen ja Suuri seikkailu nähdään osana Finlaysonin alueen Lasten Finlayson -sarjaa. Sirkusta, tanssia ja nukketeatteria yhdistelevän esityksen tarina alkaa, kun Hiirulainen on ystäviensä kanssa retkellä ja puhjennut pyörän kumi keskeyttää matkanteon. Ikäsuositus 3+. Lue lisää esityksestä Hiirulainen ja Suuri seikkailu.

Suomen Teatteriopisto vie katsojat Hömpstadin pikkukaupungin asukkaiden seuraan Koko kaupungin Vinski -esityksessä. Hanna Gibsonin ohjaama uusi sovitus pyyhkii pölyt Aapelin klassikosta. Kaiken hauskuuden lomassa katsoja oppii ymmärtämään maailman moninaisuutta ja erilaisia ihmiskohtaloita. Ikäsuositus 3+. Lue lisää esityksestä Koko kaupungin Vinski.

Koiramäen eläinpuistossa Särkänniemessä esitetään kesän ajan vauhdikasta Elsa ja touhukas tipu -näytelmää. Mitä tapahtuu kesämarkkinoilla, kun Elsa hyppää lavalle esittämään itse keksimäänsä pah-lettia ja tassujenkkaa? Lue lisää esityksestä Elsa ja touhukas tipu.

 

Frankenstein. Kuvassa: Tuukka Vasama ja Timo Ruuskanen. Kuva: Cata Portin.

<< Takaisin