Tapahtumien Yö valtaa kadut, torit ja puistot

19.7.2016

 

Tänään on julkaistu sekä Tapahtumien Yön että Teatterikesän avajaisten ohjelmistot, ja koko ohjelmistopalapeli on täten valmis.

Perinteinen katukarnevaalitapahtuma Tapahtumien Yö valtaa jälleen Tampereen kadut Teatterikesä-viikon torstaina 4.8.2016. Huikeassa ohjelmistossa on mukana 77 ryhmää ja yhteensä 195 esitystä sekä ohjelmaa aamusta iltaan – taidetta, musiikkia, tanssia, kirjallisuutta, elokuvia, käsitöitä, museoita, urheilua, syömistä, juomista... Vedä jalkaan rullaluistimet Tammelantorilla, soutele Sorsalammella ja ihastele valotaidetta ja tulta Pakkahuoneenaukion yössä.

Ohjelmiston kokonaisuudessaan aikatauluineen löydät Tapahtumien Yön ohjelmasivulta. Voit myös selata ohjelmistoa puhelimellasi Eventmore-sovelluksen kautta – lataa ja testaa uutuutta!

Teatterikesän avajaisia vietetään tiistaina 2.8. klo 12.00–13.00 Laikunlavalla Vanhan kirjastotalon puistossa. Suomen Kansallisteatterin johtaja Mika Myllyaho avaa festivaalin, ja luvassa on myös tärppejä festivaalin ohjelmistosta, musiikkiesityksiä sekä silkkaa taikuutta. Toivotamme kaikki tervetulleiksi Teatterikesän avajaisiin!

Teatterikesän koko ohjelmiston kaikkiin palasiin pääset tutustumaan kätevästi tänään julkaistusta tabloidista. Lehteä jaetaan paraikaa ympäri kaupungin – nappaa mukaan omasi!

<< Takaisin