Seminaari: Keskustelua tuntemattoman kanssa

4.8.2016

 

Kuinka taiteilija lähestyy itselleen tuntematonta aihetta? Miten oman välittömän kokemuspiirin ulkopuolella olevia tapahtumia ja asetelmia voi kuvata, mikä on riittävää taustatyötä? Millaisin praktiikoin taiteellista työtä tehdään oman "kielialueen" ulkopuolella?

Näitä ja muita kysymyksiä puidaan Suomen näytelmäkirjailijoiden ja käsikirjoittajien liiton (Sunklo) torstaina 4.8. klo 14.00 Kulttuuritalo Telakalla järjestämässä seminaarissa “Keskustelua tuntemattoman kanssa”. Panelisteina toimivat näytelmäkirjailija ja dramaturgi E. L. Karhu (ent. Emilia Pöyhönen), venäläis-irlantilainen taiteilija Anastasia Artemeva ja freelance näytelmäkirjailija ja dramaturgi Kirsi Porkka. Keskustelua moderoi näytelmäkirjailija ja dramaturgi Taija Rautio.

Paneelin päätteeksi jaetaan perinteikäs Lea-palkinto vuoden 2015 parhaasta kotimaisesta näytelmätekstistä ja nostetaan malja kotimaiselle näytelmäkirjallisuudelle. Lopullisen valinnan voittajasta on tehnyt raadin "diktaattori" Laura Ruohonen, joka saapuu paikalle julistamaan voittajan.


Kulttuuritalo Telakka, Tullikamarinaukio 3, 2. krs.
To 4.8. klo 14.00

<< Takaisin