OFF Tampere mahtavampi kuin koskaan

7.7.2016

 

Teatterikesän OFF Tampere juhlistaa tänä kesänä neljännesvuosisataista taivaltaan! Tänä vuonna ohjelmiston avainsanoja ovat monikulttuurisuus, omaperäisyys sekä aisteja hivelevä herkkyys ja komeus.

Koko Teatterikesäviikon ajalle, 1.–7.8.2016, levittäytyvässä ohjelmistossa on luvassa upeita monologeja, menevää sirkusta, monenlaista musiikkia ja puhuttelevaa tanssitaidetta – niin harrastajilta ja nuorilta lupauksilta kuin ammattilaisilta ja kokeneilta konkareilta. OFF Tampere tarjoaa kaikille mahdollisuuden ottaa osaa Teatterikesään, ja tänä vuonna tilaisuuteen tarttui ennätykselliset 52 esitystä ja 44 esiintyvää ryhmää.

Maistiaisina mainittakoon muun muassa japanilaisen Mestari Ichinosuken rakugo-show, jossa yksi mies ottaa haltuunsa kokonaisen komedianäytelmän kaikki henkilöroolit, tai nykysirkusesitys Nuanc3d, jossa esiintyjien huikea akrobaattinen liike yhdistyy mediataiteeseen luoden teokseen voimakkaan visuaalisen ulottuvuuden. Nukketeatterin mystiikkaa tarjoaa trio Rajala–Käppi–Räikkän teos Räähkän luku – Kauhunukkemystikaali ja draaman ja musiikin taikaa Lis Laviolan ja työryhmän Miksi Saara nauroi?.

Tutustu, tutkiskele ja ylläty esitysten monipuolisuudesta – koko ohjelmisto OFFin ohjelmistosivulla.

<< Takaisin