Näyttelijä Tanjalotta Räikkä Teatterikesän taiteelliseen johtoryhmään

10.8.2018

Tampereen Teatterikesän taiteellisen johtoryhmän uudeksi jäseneksi on valittu näyttelijä Tanjalotta Räikkä. Hänen lisäkseen taiteellisessa johdossa jatkavat ohjaaja-käsikirjoittaja Hilkka-Liisa Iivanainen ja ohjaaja Aleksis Meaney. Ohjaaja Miko Jaakkolan kausi päättyy tämän festivaalin jälkeen.

Tanjalotta Räikkä on tamperelainen freelance-näyttelijä, käsikirjoittaja ja ohjaaja. Uransa aikana hän on työskennellyt sekä kiinnitettynä näyttelijänä että vierailijana lukuisissa teattereissa eri puolilla Suomea.

Räikkä on työskennellyt pitkän uransa aikana myös vapaissa ryhmissä ja projekteissa, ja tehnyt toistakymmentä elokuvaroolia sekä runsaasti tv- ja radiotöitä.

Teatteri Telakan perustajajäseniin kuuluva Räikkä on toiminut viime vuosina myös käsikirjoittajana ja dramaturgina. Hän on opettanut näyttelijäntyötä ja toiminut teatterimaailman luottamustehtävissä. 

Näyttelijäntyön lisäksi Räikkä on toiminut lukuisten artistien albumeilla taustalaulajana. Myös sairaalaklovneria on lähellä hänen sydäntään.

Kuvassa taiteellisen johtoryhmän jäsenet Hilkka-Liisa Iivanainen, Tanjalotta Räikkä ja Aleksis Meaney sekä toiminnanjohtaja Hanna Rosendahl. Kuvaaja Carolin Büttner.

Taiteellisen johtoryhmän jäsenet Hilkka-Liisa Iivanainen, Tanjalotta Räikkä ja Aleksis Meaney sekä toiminnanjohtaja Hanna Rosendahl

<< Takaisin