Pirkanmaan uuden kokoontumisrajoituksen vuoksi muutoksia osaan pääohjelmiston esityksiä ajalle 5.–8.8.: osassa esityksiä joudutaan rajoittamaan katsojien määrää entisestään ja yksi esitys peruuntuu

30.7.2021

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto on määrännyt hetki sitten Pirkanmaalle kokoontumisrajoituksen ja ns. turvavälimääräyksen. Osassa pääohjelmiston esityksiä joudutaan 5.–8.8. rajoittamaan katsojien määrää entisestään ja yksi esitys perutaan.

Pirkanmaan alueen huonontuneen koronavirustilanteen takia Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto on antanut tänään 30.7. uusia rajoitteita yleisökokoontumisiin: sisätiloissa astuu 5.8. voimaan kokoontumisrajoitus ja kahden metrin turvavälivaatimus.

Tämä tarkoittaa, että Teatterikesä joutuu vähentämään katsojien määrää osassa pääohjelmiston 5.–8.8. aikana järjestettäviä esityksiä. Lista näytöksistä alla. Jo lähtökohtaisesti kaikissa pääohjelmiston ja TelttaLabin esityksissä on ollut rajoitetut katsomokoot, mutta uudet rajoitukset vähentävät katsojien määrää entisestään.

Muutokset eivät koske TelttaLabin ohjelmistoa, vaan kaikki esitykset pystytään toteuttamaan G Livelabissa ajantasaisten turvallisuusmääräysten ja -suositusten mukaan.

Lisäksi Tampereen yliopiston Teatterimontussa järjestettävä Familjen Bra -esitys joudutaan kokonaan perumaan. Pirkanmaan huonontuneen koronatilanteen ja uusien tiukentuneiden rajoitusten myötä yliopisto siirtyy etenemään varovaisemman exit-suunnitelmansa mukaisesti, mikä tarkoittaa, että yliopiston tiloissa ei voi järjestää ulkopuolisia yleisötilaisuuksia.

Tilanne on erittäin valitettava ja olemme tästä äärimmäisen pahoillamme, eritoten kun festivaalin alkuun on vain muutama päivä ja näin ollen varoitusaika asiakkaillekin on varsin lyhyt. Toivomme ymmärrystä ja kärsivällisyyttä teiltä hyvät asiakkaat – suuri kiitos yhteistyöstä.

Muutokset koskevat seuraavia pääohjelmiston esityksiä:

TO 5.8.
Päämäärä klo 13
The Betty Show klo 16
Familjen Bra klo 19 (esitys peruuntuu kokonaan)
Huoneet meren äärellä klo 22

PE 6.8.
Cabaret klo 13
Familjen Bra klo 14 (esitys peruuntuu kokonaan)
Cabaret klo 18
Uusi lapsuus klo 19
Huoneet meren äärellä klo 22

LA 7.8.
Cabaret klo 13
Uusi lapsuus klo 14
Bouvard ja Pécuchet klo 19
Tätiratsastajat klo 19

SU 8.8.
Tätiratsastajat klo 13
Bouvard ja Pécuchet klo 14


Liput 5.–8.8. järjestettäviin yllä mainittuihin pääohjelmiston esityksiin (pois lukien Familjen Bra) on mahdollista peruuttaa vapaaehtoisesti ti 3.8. klo 15.00 asti.
(PÄIVITYS JUTTUUN 2.8.: PERUUTUSAIKAA ON JATKETTU TI 3.8. KLO 15 ASTI.)

Mikäli tämän jälkeen halukkaita katsojia on enemmän kuin mitä esitystilojen alhaisemmat katsomokapasiteetit sallivat, katsomopaikat jaetaan aikajärjestyksessä: ensimmäisinä keväällä lipun ostaneet tai varanneet ovat etusijalla. Olemme yhteydessä alkuviikosta kaikkiin niihin asiakkaisiin, joita muutokset koskevat.

Tällä hetkellä voimassa olevat lippuvaraukset edellä mainittuihin pääohjelmiston esityksiin purkautuvat automaattisesti. Olemme tästä vielä erikseen henkilökohtaisesti yhteydessä lippuvarauksen tehneisiin asiakkaisiin.

Tiedotamme Familjen Bra -esityksen lippupalautuksiin liittyvistä käytännön asioista myöhemmin.

Teatterikesän oheisohjelmistojen, OFF Tampereen, Tapahtumien Yön ja Muun ohjelmiston, 5.–8.8. aikana järjestettävien esityksiä ja tilaisuuksia järjestävät ryhmät tiedottavat itse mahdollisista muutoksista ja ovat yhteydessä lipun ostaneisiin. Teatterikesän verkkosivuille päivitetään ajankohtaista tietoa sitä mukaa, kun sitä meille toimitetaan.


TARKEMMAT TIEDOT JA OHJEET LIPPUJEN VAPAAEHTOISESTA PERUUTTAMISESTA
(PERUUTUKSET VAIN YLLÄ MAINITTUIHIN PÄÄOHJELMISTON ESITYKSIIN)


LIPUN VOI PERUUTTAA VAPAAEHTOISESTI TI 3.8. KLO 15.00 MENNESSÄ.
(PÄIVITYS JUTTUUN 2.8.: PERUUTUSAIKAA ON JATKETTU TI 3.8. KLO 15 ASTI.)

Mikäli haluat, sinulla on mahdollista peruuttaa lippusi vapaaehtoisesti. Palautamme lippujen hinnan tai tarjoamme mahdollisuuden vaihtaa liput lahjakorttiin, joka on voimassa seuraavan vuoden festivaalille. Rahapalautuksissa palautetaan lipun hinta, ei Lippupisteen palvelumaksua tai toimituskuluja. Lahjakorttia ei vaihdeta rahaksi.

LIPPUJEN VAPAAEHTOISET PERUUTTAMISET TEHDÄÄN ENSISIJAISESTI
SÄHKÖPOSTITSE OSOITTEESEEN liput(at)teatterikesa.fi.VAIHTOEHTOISESTI LIPUT VOI PERUUTTAA MYÖS PUHELIMITSE NUMEROON p. 040 369 1187.
Puhelinpalvelu on avoinna la 31.7. klo 12–15, ma 2.8. klo 10–17 ja ti 3.8. klo 10–15.

Cabaret-esitysten liput (ei koske muita lippuja, vaan vain Cabaret-esityksiä) voi myös peruuttaa Tampereen Työväen Teatterin lipunmyyntiin, lipunmyynti(at)ttt-teatteri.fi.

Tarvitsemme lippujen peruuttamisen yhteydessä seuraavat tiedot:

  • Tieto esityksestä / esityksistä

  • Lippujen tilaajan nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä postiosoite

  • Haluatko palautuksen rahana vai lahjakorttina

  • Tilinumero jos haluat palautuksen rahana

Voit myös halutessasi jättää palautussumman hakematta ja tukea lipun hinnalla Teatterikesän toimintaa. Ilmoitathan siitä kuitenkin meille sähköpostitse osoitteeseen liput(at)teatterikesa.fi.

Käsittelemme peruutuspyynnöt mahdollisimman pian, mutta huomioithan, että asiakaspalvelumme on tässä poikkeuksellisessa tilanteessa ruuhkautunut. Pyydämme kärsivällisyyttä ja ymmärrystä.


 

<< Takaisin