Lataa Teatterikesän ohjelma puhelimeesi

3.7.2017

Elokuussa Teatterikesässä on jälleen satoja esityksiä viikon aikana lukuisissa ohjelmistokokonaisuuksissa! Tuttuun tapaan ohjelmisto löytyy paitsi verkkosivuiltamme, myös lehdestä, joka jaetaan 25. heinäkuuta muun muassa Aamulehden välissä.

Jotta omien menojen suunnittelu olisi helppoa niin etukäteen kuin myös tapahtumaviikon aikana, voit ladata älypuhelimeesi ilmaisen ja helppokäyttöisen Eventmore-sovelluksen.

Teatterikesällä on Eventmoressa oma kanava, jonka kautta voit tarkastella kaikkia tapahtumia vaikkapa aikajärjestyksessä tai ohjelmistokokonaisuuksittain. Palvelusta löytyvät myös tapahtumapaikat ja -ajat sekä lipunmyynnin tiedot. 

Tällä hetkellä Eventmoren Teatterikesän kanavasta löytyvät jo pääohjelmiston, ohjelmateltan sekä OFF Tampereen tiedot. Heinäkuun aikana kanava täydentyy myös Tapahtumien Yön ja Encorebaanan tapahtumilla sekä muiden oheisohjelmien tiedoilla.

Klikkaa älypuhelimellasi tätä linkkiä tai oheista kuvaa ja lataa sovellus luuriisi. Sovellus on ladattavissa sekä Android että iPhone-puhelimiin.

Eventmore-mobiilisovelluksella pystyt tarkastelemaan puhelimellasi tuhansia kulttuuritapahtumia kaikkialta Suomesta. Vahva suositus!

Lataa Teatterikesän ohjelma puhelimeesi!

<< Takaisin