Koronatilanne on valitettavasti pahentunut Pirkanmaalla – etenemme festivaalivalmisteluissa turvallisuus edellä ja seuraamme tilannetta tarkasti

27.7.2021

Koronatilanne on valitettavasti pahentunut Pirkanmaalla, joka siirtyi viime viikolla koronaepidemian luokitusten mukaan kiihtymisvaiheeseen. Hetki sitten kokoontunut alueen koronanyrkki on antanut suosituksia myös kokoontumisrajoituksiin, sekä muistuttanut maskien tärkeydestä ja etäisyyksien pitämisestä tapahtumissa. Huomioithan, että Teatterikesässä on vahva maskisuositus! Pääohjelmiston ja TelttaLabin esityksissä myös katsomokapasiteettia on rajoitettu.

Etenemme festivaalivalmisteluissa turvallisuus edellä, seuraamme tilannetta herkeämättä ja odotamme myös Avin tarkempaa päätöstä sisätilojen kokoontumisrajoituksiin liittyen. Tiedotamme sen pohjalta mahdollisista muutoksista. Hyvät ihmiset, jaksetaan vielä vain noudattaa turvallisuusohjeita, vaikka turnausväsymys varmasti painaa monia. Muistakaa maskit, etäisyydet ja hyvä yskimis- ja käsihygienia!

<< Takaisin