Keskiviikon kuhinat

9.8.2017

Teatterikesän keskiviikon tapahtumatärppejä

Nopeat ehtivät tänään keskiviikkona Tom of Finlandin päivänäytökseen, joka alkaa TTT:n suurella näyttämöllä klo 13. Aurinkoteatterin Saalistajat täräyttävät uusinnan heti perään saman teatterin Eino Salmelaisen lavalla klo 16.

Iltapäivällä klo 14 Finlaysonin aukiolla Aamulehden ja Teatterikesän perinteisessä paneelissa pohditaan seksiä, seksuaalisuutta, kehonkuvia ja sukupuolta.

Illalla mukaan mahtuu vielä Romeon ja Julian kaatopaikkaslummiin siirrettyyn nukketeatteriversioon Hällä-näyttämölle klo 19 tai Teatterimonttuun klo 19 kuuntelemaan englanninkielistä monologia World Without Us ajasta, jolloin ihmisiä ei enää ole.

Keskiviikon OFF-ohjelmistossa on myös ohjelmaa klo 12 lähtien mm. Komediateatterissa, Tukkateatterissa, Ylioppilasteatterissa sekä Pyynikin kesäteatterissa. Mukana on myös ilmaisohjelmaa Pakkahuoneen aukiolla.

Ohjelmateltan illan molemmat esitykset ovat loppuunmyytyjä, mutta musiikinnälkäisten kannattaa suunnistaa illalla Encorebaanan konserttien pariin. Mm. Paja Barissa esiintyy tänään keskiviikkona salaperäinen elektrotähti "M", jonka takaa löytyy eilen Ohjelmateltassakin esiintynyt, hurmaava Minja Koski yhtyeineen. 

Jos et vielä sitä ole tehnyt, lataa tänään puhelimeesi ilmainen Eventmore-sovellus, jotta voit seurata kaikkia tapahtumia päiväkohtaisesti tai kategorioittain. Tästä mobiilisovelluksesta on paljon iloa etenkin huomenna, kun alkaa Tapahtumien Yö

 

<< Takaisin