Kaupunki herää eloon Tapahtumien Yönä

25.7.2017

Torstaina 10.8. Tampereella järjestettävässä Tapahtumien Yössä on tänä vuonna mukana lähes sata toimijaa, jotka tuottavat liki 200 osatapahtumaa. Taidetta, musiikkia, tanssia, kirjallisuutta, elokuvia, museoita, urheilua, syömistä ja juomista sisältävässä ohjelmistossa on tapahtumia aamuvarhaisesta yömyöhään. Suurin osa tilaisuuksista on ilmaisia.

Kehräsaaressa alkaa heti klo 12 elävää musiikkia sisältävä koko perheen korttelijuhla. Klo 15 puolestaan pätkä Pinninkatua muuttuu karnevaaliareenaksi. Lavalle nousee paikallisia musiikkiosaajia ja tanssiryhmiä, ja sisätiloissa on lyhytelokuvanäytöksiä. Pinninkadun lähistöllä Pakkahuoneenaukiolla Circus Ruska Festival järjestää runsaasti ohjelmaa klo 17–22.30 välisenä aikana.

Jazzin ystävien kannattaa suunnata Finlaysonin Palatsin terassille klo 20, kun PirSKe Jazzband aloittaa soittonsa. Kuoromusiikkia tarjoaa Mieskuoro Laulajat, joka esiintyy Stockmannin katoksen alla klo 19, 20 ja 21. Päivän jälkeen voi rauhoittua esimerkiksi Kurpitsaliikkeen tunnelmallisessa yökahvilassa Tahmelan rannassa klo 20–24. Tapahtumien Yö huipentuu Legioonateatterin kesätyöpajan kulkueeseen, joka yhdistelee katuteatteria, äänitaidetta, kuvataidetta ja karnevaaliperinteitä. Kulkue lähtee Tullintorilta klo 23.

Koko ohjelmisto löytyy Tapahtumien Yön ohjelmistosivustolta. Tapahtumat ovat listattu kätevästi ajan ja paikan mukaan. Sivustolta löytyy myös eri teemoittain laadittuja reittikarttoja.

 

<< Takaisin