Ilmoittautuminen OFF Tampereeseen ja Tapahtumien Yöhön on avattu!

14.5.2024

OFF Tampere

Ilmoittautuminen Teatterikesän OFF Tampere -ohjelmistoon on avattu. Ilmoittautumisaika päättyy 31. toukokuuta.
OFF Tampere on Tampereen Teatterikesän virallinen oheisohjelmisto, johon erilaiset esiintyvät ryhmät ja taiteilijat sekä ammatti- ja harrastajateatterit voivat ilmoittaa omaa ohjelmaansa. Ohjelmistoon ilmoittautuminen on maksullista, ja kunkin ohjelman järjestäjä on päävastuussa tapahtumastaan ja sen järjestelyistä. Teatterikesä puolestaan tarjoaa ryhmille monipuolisen markkinointituen ja mahdollisuuden tavoittaa uutta yleisöä.

Tapahtumia voi järjestää Teatterikesän aikana 5.–11. elokuuta. Aiempina vuosina ohjelmistossa on nähty muun muassa sirkusta, burleskia, stand up -komiikkaa, improvisaatiota, perinteistä draamaa sekä komediaa ja kesäteatteria, mutta kaikki uudetkin lajit ja genret ovat tervetulleita ohjelmistoon.

Aiempien vuosien mukaan käytössä on aikaisen ilmoittautujan Early Bird -etu, joka on voimassa 16. toukokuuta asti. 

Lisätiedot ohjelmistosta ja ilmoittautumislomakkeen löydät OFF Tampereen verkkosivuilta.

Löydät OFF Tampereen myös Facebookista.

Tapahtumien Yö

Tampereen Teatterikesän poikkitaiteelliseen kaupunkijuhlaan on tervetulleita mukaan kaikki rakentamaan monipuolista ohjelmaa Teatterikesä-viikon torstaille 8.8.2024.
Viime vuonna ohjelmisto sisälsi muun muassa tanssia, sirkusta, näyttelyitä, kävelykierroksia, musiikkia ja tähtiloistoa. Suurin osa tapahtumista oli maksuttomia, ja ohjelmaa riitti aamusta puoleen yöhön asti. Ilmoittautumisaika päättyy 12. kesäkuuta. Lähde mukaan Tapahtumien Yöhön!

Lisätiedot sekä ilmoittautumislomakkeen löydät Tapahtumien Yön verkkosivuilta.

Seuraa meitä myös Facebookissa ja Instagramissa.

<< Takaisin