Ilmoittautuminen OFF Tampereeseen ja Muuhun ohjelmistoon on avattu

26.4.2023

Ilmoittautuminen Teatterikesän OFF Tampere - ja Muu ohjelmisto - oheisohjelmistoihin on alkanut. Ilmoittautumisaika päättyy 30. toukokuuta.

OFF Tampere

OFF Tampere on Tampereen Teatterikesän virallinen oheisohjelmisto, johon erilaiset esiintyvät ryhmät ja taiteilijat sekä ammatti- ja harrastajateatterit voivat ilmoittaa omaa ohjelmaansa. Ohjelmistoon ilmoittautuminen on maksullista, ja kunkin ohjelman järjestäjä on päävastuussa tapahtumastaan ja sen järjestelyistä. Teatterikesä puolestaan tarjoaa ryhmille monipuolisen markkinointituen ja mahdollisuuden tavoittaa uutta yleisöä.

Tapahtumia voi järjestää Teatterikesän aikana 7.–13. elokuuta. Aiempina vuosina ohjelmistossa on nähty muun muassa sirkusta, burleskia, stand up -komiikkaa, improvisaatiota, perinteistä draamaa sekä komediaa ja kesäteatteria, mutta kaikki uudetkin lajit ja genret ovat tervetulleita ohjelmistoon.

Aiempien vuosien mukaan käytössä on aikaisen ilmoittautujan Early Bird -etu, joka on voimassa 16. toukokuuta asti. Ilmoittautumisaika päättyy 30. toukokuuta.

Lisätietoa ohjelmistosta sekä ilmoittautumislomakkeen löydät OFF Tampereen verkkosivuilta.

Muu ohjelmisto

Muu ohjelmisto kokoaa yhteen festivaaliviikon aikana 7.–13. elokuuta järjestettävät ammattilais- ja yleisötapahtumat, kuten paneelikeskustelut, seminaarit, työpajat ja näyttelyt. Tapahtumien järjestäjiksi ovat tervetulleita kaikki alan tekijät ja yhteisöt, ja tilaisuudet voi järjestää joko yksityisinä tai kaikille avoimina. Ohjelmistoon ilmoittautuminen on maksullista, ja kunkin ohjelman järjestäjä on päävastuussa tapahtumastaan ja sen järjestelyistä.

Ilmoittautumisaika päättyy 30. toukokuuta.

Lue lisää ja täytä ilmoittautumislomake Muun ohjelmiston verkkosivuilla.

<< Takaisin