Ilmoittautuminen OFF Tampere -ohjelmistoon on alkanut

27.4.2022

OFF Tampere

Ilmoittautuminen Teatterikesän OFF Tampere -ohjelmistoon on alkanut. Ilmoittautumisaika päättyy 31. toukokuuta.

OFF Tampere on avoin kaikille omalla kustannuksellaan Teatterikesään esiintymään haluaville ryhmille ja taiteilijoille, harrastajille ja ammattilaisille. Festivaali järjestetään tänä vuonna 1.–7. elokuuta. Aiempina vuosina ohjelmistossa on nähty muun muassa sirkusta, burleskia, stand up -komiikkaa, improvisaatiota, perinteistä draamaa sekä komediaa ja kesäteatteria, mutta kaikki uudetkin lajit ja genret ovat tervetulleita ohjelmistoon.

Ilmoittautuminen ohjelmistoon on maksullista, ja järjestäjät vastaavat itse produktioidensa kuluista ja toteutuksesta sekä lipunmyynnistä. Teatterikesä puolestaan tarjoaa ryhmille monipuolisen markkinointituen ja mahdollisuuden tavoittaa uutta yleisöä. Aiempien vuosien mukaan käytössä on aikaisen ilmoittautujan Early Bird -etu, joka on voimassa 15.5. asti.

Lisätietoa ohjelmistosta sekä ilmoittautumislomakkeen löydät OFF Tampereen verkkosivuilta.

Muu ohjelmisto

Myös ilmoittautuminen Muu ohjelmisto -kokonaisuuteen on avattu. Ilmoittautumisaika päättyy 31. toukokuuta.

Muu ohjelmisto kokoaa yhteen festivaaliviikon aikana 1.–7. elokuuta järjestettävät ammattilais- ja yleisötapahtumat, kuten paneelikeskustelut, seminaarit, työpajat ja näyttelyt. Tapahtumien järjestäjiksi ovat tervetulleita kaikki alan tekijät ja yhteisöt, ja tilaisuudet voi järjestää joko yksityisinä tai kaikille avoimina.

Lue lisää ja täytä ilmoittautumislomake Muun ohjelmiston verkkosivuilla.

<< Takaisin