Ilmoittautuminen OFF-ohjelmistoon ja Tapahtumien Yöhön on avattu

2.5.2019

Liity mukaan Tampereen Teatterikesän esiintyjäkaartiin! 

Teatterikesäviikolla 5.–11.8. Tampere ja lähiseudut tarjoavat areenan sadoille esityksille ja oheistapahtumille. Mikäli sinulla on esitys tai muu ohjelmanumero, joka ansaitsee tulla nähdyksi, voit ilmoittautua mukaan Teatterikesän OFF Tampere -oheisohjelmistoon tai lähteä järjestäjäksi Tapahtumien Yöhön torstaina 8.8.2019. Kumpikin ohjelmisto on avoin kenelle tahansa esiintyjälle tai tapahtumajärjestäjälle. Lue alta, kuinka pääset mukaan:

OFF Tampere

Teatterikesän oheisohjelmisto OFF Tampere on erinomainen tilaisuus esiintyville ryhmille, jotka haluavat esitykselleen uutta yleisöä ja paraatipaikan kansainvälisen teatterifestivaalin ohjelmistossa. Vuonna 2018 ohjelmistossa oli mukana 45 eri osallistujatahoa, ja esitykset keräsivät yhteensä 52 127 katsojaa. OFF-ohjelmistoon ilmoittautuvat ryhmät vastaavat esitystensä tuotannoista ja kuluista itse, mutta saavat ilmoittautumismaksua vastaan Teatterikesän laajan markkinointituen, jolla esityksesi tavoittaa katsojat. Olipa kyseessä sitten kesäteatteri, draama, musikaali, sirkus, nukketeatteri, musiikki, monologi, tanssi, komiikka, performanssi tai ennenäkemätön taidespektaakkeli, OFF-ohjelmisto ottaa avosylin vastaan kaikki esiintyvät ryhmät ja taiteilijat harrastelijoista ammattilaisiin! 

OFF:in ilmoittautumisaika on avoinna 2.–31.5. ja Early Bird -etu on voimassa 10.5. mennessä ilmoittautuneille ryhmille. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Lisätiedot: off[a]teatterikesa.fi


Tapahtumien Yö

Legendaarinen Tapahtumien Yö virittää Tampereen keskustan karnevalistisiin tunnelmiin festivaaliviikon torstaina 8.8. Tapahtumien Yössä nautitaan kulttuurista kaikilla aisteilla: kuunnellen, katsellen ja kokien. Tapahtumien yössä keskustellaan, harrastetaan ja retkeillään, kierretään museoita ja näyttelyitä, hypistellään paikallista designia, maistellaan herkullisia ruokia ja juomia sekä hurmaannutaan niin elokuvista, musiikista, kirjoista, eläimistä kuin tähtikuvioistakin. Tapahtumien Yössä tila on vapaa kaikille taide- ja tiedemuodoille ja ohjelmaa on tarjolla aamuvarhaisesta iltamyöhään. Vuonna 2018 Tapahtumien Yö keräsi yli 40 000 kävijää. Mukana oli 82 järjestäjää, ja päivän aikana oli yhteensä 200 tapahtumaa tai esitystä.

Mikäli haluat järjestää tapahtuman Tapahtumien Yössä, täytä osallistumislomake täällä!

Lisätiedot: tapahtumienyo[a]teatterikesa.fi


 

<< Takaisin