Festivaaliviikon puoliväli lähestyy

3.8.2022

Tiistaina vietettiin avajaisia, ja nyt festivaali on täydessä vauhdissa. Lipunmyynti on ollut ilahduttavan vilkasta ja moni esitys täyttyy nopeasti. Nyt on oivallinen hetki tulla nauttimaan pääohjelmiston ja oheisohjelmistojen laajasta tarjonnasta. Keskiviikon ja torstain esityksissä sukelletaan ihmismielen syövereihin, sen valoisiin ja varjoisiin puoliin.

Pääohjelmistossa nähdään muun muassa Näyttelijän kuolema, joka esitetään Hällä-näyttämöllä keskiviikkona kello 19.00 ja torstaina kello 16.00. Näyttämöllä syvennytään kohtaamiseen, valtasuhteisiin, esillä olemisen ytimeen ja näyttelijäntyön piileviin motiiveihin. Torstaina 4.8. klo 19.00 ja perjantaina 5.8. klo 15.30 Pakkahuoneella matkataan kansallisromanttisiin mielenmaisemiin ja kysymyksiin häpeän ja syyllisyyden tunteista, kun pidättelemätön niXXXavuori ravistelee klassikoiden käsittelytapaa.

TelttaLabin keskiviikossa Rakastan! kurkistaa taiteilijapariskunnan elämään, pelkoihin, toiveisiin ja nautintoihin. Satujen disko katsoo kuolemaa Gootin silmin, jolloin se näyttäytyy kauniina elämän päämääränä.Torstaina Anneli Saaristo ja Yona esittävät sielukkaita lauluja, jotka vievät tunteiden äärilaidasta toiseen.

<< Takaisin